Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#Szülői értekezlet

Web RSS iTunes


Adások száma: 10

Utolsó adás: 2013-09-18 15:10:27

#44. Komárom utca adás
Ane, Kandi, Bence, Feri
Ecetes Pipe, virális picsanadrág, elnöki nem a házira, képviselői nem a kakira, rugdalózó statisztikusoknak, Vidámpark és mese-sitcom celebtollakból.
Sep . 18
0
#43. Indián nyári szünet adás
Ane, Kandi, Bence, Feri
Metabor és konkrét sör, közös pont Fergie-ben és Michael Bubbléban, sírásmentes repülés, pénisz vagy nem pénisz, munkavégzés egy óvódában, gyerekszépségverseny és belvárosi tanösvény, csomótündér és Imikém.
Sep . 10
0
#42. Bronzba öntött Bagaméri adás
Ane, Kandi, Bence, Feri
Bagaméri-szobor Kisújszálláson és Csí Ajkán, Armani luxuspelenka és az esernyőbabakocsi háborús gyökerei, LEGO-mozi, dajkanyelv, White Stripes altatónak, Vekerdy és köznevelési törvény.
Aug . 26
1
#41. Hárompont adás
Ane, Kandi, Bence, Feri
Szódás alaplé-vadászat és az IKEA névadási konvenciói, gyerekboldogság és anya-lelkiismeret, Spock és Suttogó, az óvszerreklámok filozófiája és Serge Gainsbourg, a bolond énekes.
Aug . 19
0
#40. XXXX adás
Ane, Kandi, Bence, Feri
Szétpimpelt Skoda-babakocsi férfiaknak és pink űrruhás asztronauta-barbie lányoknak, jobbos privilégium-e a gyerekverés, szabad szex 12 év felett, Fluor Filigrán és Tükörcicák.
Aug . 13
0
#39. Akcióterv adás
Ane, Kandi, Bence, Feri
Az angol királyi trón öröklésének rendje, a kisherceg beceneve, valamint egyéb, hardcore becézések. Úszótábor, vizes vébé, Ray Charles, és a nő, mint elsődleges kenyérkereső. Bónusznak gerillahorgolás, mészkőbarlang és kukorica útvesztő.
Aug . 05
0
#38. Szuperbulvár adás
Ane, Kandi, Bence, Feri
György herceg és Cruz-Bardem bébi, Pásztor Anna babaváró koncertje, feloldhatatlan esti konfliktusok és hogyan is működik a serdülők agya.
Jul . 29
0
#37. Háromnegyedes adás
Ane, Kandi, Bence, Feri
Szigetközi gyerekhajóztatás, megvakított szúnyogok, Pagony kert, a gyereknevelés jótékony hatásai az üzletmenetre, izlandi országimázs, Little Printer és a felhúzhatós bádognyúl.
Jul . 22
0
#36. Magyar Tenger adás
Ane, Kandi, Bence, Feri
Piros punci, Dúró Dóra anyuka-dilemmája, cumisüveg-para Venezuelában, Vekerdy és L. Ritók, fizikaóra az űrből úttörőknek, Shelby bácsi állatkertje már megint, SnapKidz, Vine, Chihiro és Kiki, valamint Gru és a Szörny Rt.
Jul . 01
0
#35. Weöres Sándor mozdony adás
Ane, Kandi, Bence, Feri
Cukorszirup a bodzaszörphöz, népesedési törvénycsomag, Weöres Sándor emlékév vadhajtásai, a Kutyatár eredete, felfutó gyerekkönyvpiac, melegházasság dalban, és az alkoholszagú nagybácsi versei.
Jun . 24
0
bla bla