Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#Malackaraj

Web RSS iTunes


Adások száma: 20

Utolsó adás: 2017-02-26 22:01:06

20. Radosevics Radovan
kaszt.hu
Radosevics Radovannal, a Radovin borkereskedés alapító-tulajdonosával beszélgetünk borokról és más italokról, meg arról, hogy mit is kéne csinálni, hogy jobban menjenek a dolgok.
Feb. 26
0
19. Bross Péter méhész
kaszt.hu
Bross Péter méhésszel, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnökével beszélgetünk mézről, méhekről és méhészetről. A műsor támogatója az OMME.
Nov. 18
1
18. Molnár B. Tamás 2. rész
kaszt.hu
Molnár B. Tamással folytatjuk a beszélgetést, lazán áttekintjük a magyar gasztroforradalmat, miközben a háttérben Huszár Krisztián főz, mosogat és rosszalkodik. kaszt.hu/malackaraj/18
Oct. 06
0
17. Molnár B. Tamás 1. rész
kaszt.hu
Molnár B. Tamással, a magyar gasztronómia miniszterelnök-igazgatóbácsi-generalisszimuszával beszélgettünk egy Nagyon Fontos Könyvről meg sok minden másról. Plusz meglepetésvendég a konyhában. kaszt.hu/malackaraj/17
Sep. 30
1
16. Váncsa István: Wildschwein úr (2. rész)
kaszt.hu
Belsőségek, vadak, bizarr szárított és sózott halak, továbbá borok: Váncsa Istvánnal beszélgetünk, második rész. Első rész: kaszt.hu/malackaraj/15
Apr. 18
0
15. Váncsa István: Wildschwein úr (1. rész)
kaszt.hu
Váncsa Istvánnal beszélgetünk mediterrán lakomákról, évszázados globalizációról, honfoglaló magyarokról és a következő néhány szakácskönyvről. Jegyzetek: kaszt.hu/malackaraj/15
Apr. 09
2
14. Nem kvótanő
kaszt.hu
Mautner Chili és Vanilia Zsófi beugrott beszélgetni a tévéműsor és Tajvan között. 2016 eddigi legjobb Malackaraj podcastja!
Jan. 27
1
13. Évértékelő és az elveszett/bepótolt 2. epizód
kaszt.hu
Töltsetek valami töményet, vállalati évértékelés következik. Plusz bepótoljuk a 2. epizódot, arra igyatok még kettőt. Jegyzetek: kaszt.hu/malackaraj/13
Dec. 22
0
12. (13.) Szakácskönyvajánló Cserna-Szabó Andrással
kaszt.hu
Szakácskönyek karácsonyra Cserna-Szabó András ajánlásával. És még sok Sömmi, pacal es gasztrotörténelem. kaszt.hu/malackaraj/12
Dec. 03
1
11. Hús, krumpli, szósz
kaszt.hu
Annyiszor beszéltünk már Kerekes Sándorról, hogy most végre vele is leültünk beszélgetni kolbászokról, őshonos marhákról, vadakról és egyéb húsokról. Meg az életről. Jegyzetek: #
Nov. 10
0
10. Definiáljuk az árnyalatot
kaszt.hu
A világ 20 legjobb gasztrofotósa közé válaszott Pintér Árpáddal beszélgetünk szürkemarhákról, süteményekről, meg arról, hogy mit szeret és mit nem szeret fotózni. #
Oct. 30
0
9. Punk sörök, sörpunkok
kaszt.hu
Bakó Janóval és Rebák Tibivel beszélgetünk arról, hogy milyen az élet Skóciában a legendás BrewDog sörfőzdénél: hogyan lehet oda kijutni, mennyire lehet punkoskodni és milyen söröket lehet főzni. Jegyzetek: #
Oct. 21
2
8. rész: nem félünk a rettegett étteremkritikustól
kaszt.hu
Vajda Pierre Péterrel beszélgettünk arról, hogy hogyan lett étteremkritikus, miért hívják Pierre-nek, hogyan készíti a bolognait, ami nem spagetti, és hogy valójában mit gondol a Konyhafőnök című műsorról. Jegyzetek: #
Oct. 11
1
7. rész: így habosíts otthon
kaszt.hu
Várady Tiborral, az Espresso Embassy alapítójával beszélgettünk keserű és savanyú kávékról, az olasz titokról, az otthoni tejhabosítás nehézségeiről és arról, hogy miért örüljünk a robotok eljövetelének. Jegyzetek: #
Oct. 01
0
6. rész: séf a zombik ellen
kaszt.hu
Segal Viktorral beszélgettünk fúziós és fúziótlan konyhákról, reménytelen éttermekről, a világ legszebb sütőjéről és arról, hogy miért őt választanánk a zombik ellen harcoló seregünk séfjének. Jegyzetek: bit.ly/malackaszt6
Sep. 25
0
5. rész: legyen Ön is Michelin-csillagos!
kaszt.hu
Gerendai Károllyal beszélgettünk arról, hogy miként lett étteremtulajdonos, hogyan lett a Liszt Ferenc tér meg úgy általában Budapest terasztalanból teraszos, hogyan tett ajánlatot az eredeti Costes étteremre 2006-ban, hogyan lehet a világszínvonalú vendéglátás üzletileg is kifizetődő, végül pedig Anna…
Sep. 17
0
4. rész: volt már rá precedens, hogy valaki nem gombászott, és levágták
kaszt.hu
Bagi “Gomba” Istvánnal beszélgetünk a szarvas- és mindenféle egyéb gombákról, a nyolcvanas évek madarásztáborairól, a szarvasgomba és a nemi hormonok kapcsolatáról és arról, hogy miért nehéz iszlám országokban szarvasgombászni. Jegyzetek: #
Sep. 11
0
3. rész: reciklopszichózis
kaszt.hu
Bede Mártonnal beszélgetünk a génmódosított élelmiszerek és a műanyag szatyrok etikájáról, a leghíresebb grúz ásványvízről, az Egyiptomban működő analfabéta kínai fehérneműárusokról és arról, hogy vajon hol esznek a gazdag magyarok. Jegyzetek: #
Sep. 02
1
1. rész: a világ legérdekesebb embere
kaszt.hu
Jókuti Andrással beszélgetünk a világevésről és annak anyagi vonzatairól, anyu lábszárpörköltjéről, a gyerek első osztrigájáról, párkapcsolati tanácsokról és egyebekről. Jegyzetek: bit.ly/malackaszt1
Aug. 25
1
0. rész: a közelgő vihar
kaszt.hu
Amelyben fogalmatlanok vagyunk.
Aug. 19
2
bla bla