Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#TNT

Web RSS


Adások száma: 6

Utolsó adás: 2019-08-11 14:10:00

Egyszer csak azt vesszük észre, hogy itt az armageddon
Nagy Attila Károly, Stöckert Gábor
Kiss László csillagásszal beszélgetve az augusztusi meteorzáporok ártalmatlan porszemeitől gyorsan eljutottunk a földi életet elsöprő kozmikus karambolokig.
Aug. 11
1
Vajon időben felébred-e az emberiség?
Molnár Csaba, Bazsó Gábor
Csányi Vilmossal, a nemzet etológusával migrációról, mesterséges intelligenciáról és génmódosítással beszédre bírható kutyákról beszélgettünk.
Aug. 01
7
A Facebook most tényleg a világ ura lesz?
Hanula Zsolt, Bazsó Gábor
Lehet-e még milliókat keresni a bitcoinon, mire lehet jó a blokklánc, és főleg: mi a fenét akar a Facebook a kriptopénzek világában? Erről beszélgettünk a TNT podcast negyedik adásában.
Jul. 14
8
Hol vannak a repülő autók, amiket ígértek?
Bazsó Gábor, Nagy Attila Károly
Podcastban vesézzük ki a repülésben várható vagy elmaradó forradalmi változásokat Sziroczák Dávid járműipari tervezőmérnökkel, műegyetemi kutatóval.
Jun. 23
3
100 éve kezdődött a Tanácsköztársaság
Stöckert Gábor, Kolozsi Ádám
Hogy juthattak Magyarországon hatalomra 1919-ben a kommunisták? Podcastban magyarázzuk el Kun Bélát és a vörösterrort Hatos Pállal és Csunderlik Péterrel.
Mar. 21
9
Mit kezdhetünk a rémálmainkkal?
Stöckert Gábor, Bazsó Gábor
Lehet-e tanulni álmunkban? Mennyire rontják az alvásélményt a kütyük? El lehet-e aludni nyitott koponyával? Igaz-e a bepisiltetős legenda? Minderre válaszol egy alváskutató induló tech/tudományos podcastünkben, a TNT-ben.
Mar. 10
9
bla bla