Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#TNT

Web RSS


Adások száma: 10

Utolsó adás: 2019-10-06 11:05:00

Az ember nem feltétlenül része a jövőnek
Bazsó Gábor, Juhász Edina
Rab Árpád jövőkutatóval beszélgettünk arról, hogy egyáltalán van-e jövőnk, amit kutatni lehet. Szó esett a robotapokalipszisről, az elmefeltöltésről, a klímaváltozásról és a digitális drogokról is.
Oct. 06
12
Minden nap, minden döntésünkkel befolyásoljuk az éghajlatváltozást
Molnár Réka, Hanula Zsolt, Kolozsi Ádám
Tud-e az egyszeri ember bármit tenni a saját lelkiismerete megnyugtatásán felül, vagy a klímaválság megoldása kizárólag a kormányok és óriáscégek felelőssége? Ürge-Vorsatz Diána klímakutatóval beszélgettünk.
Sep. 22
4
Kicsit csalódás volt a 482 km/órás tempó
Hanula Zsolt, Stöckert Gábor
A SpaceX Hyperloop-versenyének idei bajnokcsapatában az egyik kulcsember egy magyar egyetemista volt. Vele beszélgettünk a TNT podcast új epizódjában.
Sep. 08
5
Régen minden jobb lesz
Stöckert Gábor, Hanula Zsolt, Hernádi Levente, Lovas Gergő , Flachner Balázs
Pár nap, és itt a World of Warcraft Classic. A szerkesztőség egykori és mai WoW-függői podcastban beszélik ki, miért volt ez a világ legjobb játéka, és jó ötlet-e visszatekerni 15 évet a naptárban.
Aug. 25
5
Egyszer csak azt vesszük észre, hogy itt az armageddon
Nagy Attila Károly, Stöckert Gábor
Kiss László csillagásszal beszélgetve az augusztusi meteorzáporok ártalmatlan porszemeitől gyorsan eljutottunk a földi életet elsöprő kozmikus karambolokig.
Aug. 11
1
Vajon időben felébred-e az emberiség?
Molnár Csaba, Bazsó Gábor
Csányi Vilmossal, a nemzet etológusával migrációról, mesterséges intelligenciáról és génmódosítással beszédre bírható kutyákról beszélgettünk.
Aug. 01
8
A Facebook most tényleg a világ ura lesz?
Hanula Zsolt, Bazsó Gábor
Lehet-e még milliókat keresni a bitcoinon, mire lehet jó a blokklánc, és főleg: mi a fenét akar a Facebook a kriptopénzek világában? Erről beszélgettünk a TNT podcast negyedik adásában.
Jul. 14
9
Hol vannak a repülő autók, amiket ígértek?
Bazsó Gábor, Nagy Attila Károly
Podcastban vesézzük ki a repülésben várható vagy elmaradó forradalmi változásokat Sziroczák Dávid járműipari tervezőmérnökkel, műegyetemi kutatóval.
Jun. 23
4
100 éve kezdődött a Tanácsköztársaság
Stöckert Gábor, Kolozsi Ádám
Hogy juthattak Magyarországon hatalomra 1919-ben a kommunisták? Podcastban magyarázzuk el Kun Bélát és a vörösterrort Hatos Pállal és Csunderlik Péterrel.
Mar. 21
11
Mit kezdhetünk a rémálmainkkal?
Stöckert Gábor, Bazsó Gábor
Lehet-e tanulni álmunkban? Mennyire rontják az alvásélményt a kütyük? El lehet-e aludni nyitott koponyával? Igaz-e a bepisiltetős legenda? Minderre válaszol egy alváskutató induló tech/tudományos podcastünkben, a TNT-ben.
Mar. 10
11
bla bla