Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#A Pofátlanság Tudománya

Web RSS iTunes YouTube


Adások száma: 10

Utolsó adás: 2019-08-15 15:29:30

Staub Viktória
Biri Balázs
  #Comedy 
Staub Viktóriával beszélgettünk az Aranyélet utánról, fesztiválokról, sorozatokról, szinkronról és arról hogy mik is a tervei mostanában. Instagram: @biribalazs SoundCloud: # Itunes: # Spotify: #
Aug. 15
7
Döbrösi Laura
Biri Balázs
  #Comedy 
A zseniális Döbrösi Laurával beszélgettem arról, hogy hogyan nem kell biciklizni, hogy milyen egy jó pogózás a Slipknot koncerten és a legmenőbb fesztiválról a Zengető- ről. Instagram: @biribalazs SoundCloud: # Itunes: # Spotify: #
Jun. 25
5
Bán Bálint
Biri Balázs
  #Comedy 
“Ányos egy lúzer” az lehet de én a többekközött őt megformáló zseniális Bán Bálinttal beszélgettem színházi titkokról/praktikákról és még rengeteg érdekes dolgogról amiről csak egy színész tudhat.
Jun. 04
0
Ács Fruzsi
Biri Balázs
  #Comedy 
A kedvenc magyar női humoristámmal Ács Fruzsival beszélgettünk az angol nyelvű fellépéseiről és még sorozatokról, stand-up-ról és még sok minden másról.
May. 22
3
Poszpischek Noémi
Biri Balázs
  #Comedy 
Születtek már poharazgatás közben “világmegváltó” ötletek de van aki meg is valósítja azokat még akkor is ha csak pici világok lesznek megváltva szépen egyessével. Poszpischek Noémivel a Careneval - A segítő aukció alapítójával beszélgettünk! Event: # Instagram: @biribalazs SoundCloud: # Itunes: # Spotify:…
May. 21
0
Gaál Dániel
Biri Balázs
  #Comedy 
Mostanra állandó fellépő partneremmel beszélgettünk aki nagyon fiatal de otthon van mindenben ami klasszikus: stand-up, horror filmek, rock zene és még rengeteg más.
May. 16
1
Esperes Ákos
Biri Balázs
  #Comedy 
Esperes Ákossal egy már már veterán rádióssal beszélgettünk arról hogy milyen az élet most a rádió után és hogy saját elmondása szerint milyen házhoz menni a lófüttyért amikor az ember fia stadn-upolásra adja a fejét.
May. 09
2
Molnár Áron noÁr
Biri Balázs
  #Comedy 
Molnár Áronnal beszélgettünk arról hogy mi az a noÁr ki hogyan mikor miért lehet noÁr és még sok más szerintünk mindenkit érintő dolgokról és persze marvel filmekről is
May. 08
2
Spáh Dávid
Biri Balázs
  #Comedy 
Egy kis Tömény Történelmes nosztalgiázás a rendezővel Spáh Dáviddal. Sok másról pl a fotózásról, popzenéről, nyelvtanulásról és még a whiskeyről volt szó.
Mar. 30
2
Kiss Péter Balázs
Biri Balázs
  #Comedy 
Havi három-négy alkalommal felbukkanó Podcast. Én és egy vendégem beszélgetünk mindenről ami minket érdekel. Ebben a részben Kiss Péter Balázssal vitattuk meg, hogy "úristenmileszveled" a Barátok közt után és még marvel filmeket és hogy, mit kell kezdeni a creepy rajongókkal.
Mar. 22
3
bla bla