Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#Szeifert Natália

Web RSS YouTube Patreon


Adások száma: 12

Utolsó adás: 2020-05-29 00:00:17

KARINTHY Frigyes: Láncszemek - Heti novella #6
Szeifert Natália
Novella- és hangoskönyvtár: # #novellatar #hangoskonyv #halozatelmelet Karinthy Frigyes 1887. június 25., Budapest - 1938. augusztus 29., Siófok Karinthy Láncszemek című novellája a hálózatelmélet előfutára.
May . 29
0
ITT CSAK MA! Roald DAHL: Áldozati báránycomb - Heti novella #5
Szeifert Natália
A teljes #novellatar -at és #hangoskonyv -tárat itt éred el: Patreon.com/szeifertnatalia Csatlakozz! :)
May . 22
0
ITT CSAK MA! - Bohumil HRABAL: Automata világ - Heti novella #4
Szeifert Natália
A teljes #novellatar -at és #hangoskonyv - tárat korlátlanul eléred a Patreon.com/szeifertnatalia oldalon! RSS-feed, értesítések, több órányi hangoskönyv jelképes összegért. Csatlakozz a közösséghez! :) Bohumil Hrabal 1914-ben született Brno-Židenicé-n. 1935-ben érettségizett, beiratkozott a Prágai…
May . 15
0
ITT CSAK MA! - Heinrich BÖLL: Kiszámíthatatlan vendégek - Heti novella#3
Szeifert Natália
A teljes #novellatar -at és #hangoskonyv - tárat korlátlanul eléred a Patreon.com/szeifertnatalia oldalon! RSS-feed, értesítések, több órányi hangoskönyv jelképes összegért. Csatlakozz a közösséghez! :) Heinrich Böll Nobel-díjas német író 1917-ben született Kölnben. Itt is érettségizett, majd egy rövid…
May . 08
0
Aposztolosz Doxiadisz: Petrosz bácsi és a Goldbach-sejtés - HANGOSKÖNYV - ITT csak 1 HÉTIG!
Szeifert Natália
Egy hónapig elérhető itt: Patreon.com/szeifertnatalia - novellatárral és más #hangoskonyv -ekkel, ill a #podcast adásokkal együtt. Köszönöm, ha csatlakozol a közösséghez! Fülszöveg: Petrosz bácsit csak „kész csődtömegnek” nevezik a családjában: öccsei szorgosan dolgoznak, vezetik az apjuktól örökölt…
May . 05
0
Hátsó Polc #7 !DUPLA! Berta Ádámmal - Stoner (John Williams)- PODCAST
Szeifert Natália
Ez a #podcast már szombaton elérhető és folyamatosan bővül a hangoskönyvtár is itt: Patreon.com/szeifertnatalia A Hátsó Polc 7. adásában egy nem mindennapi utat bejárt regényről beszélgetünk Berta Ádámmal. Miért fontos 1922? Tényleg egy hiányzó láncszem ez a regény? Hogyan lett világhírű évtizedekkel…
May . 03
0
ITT CSAK MA! - Arthur Miller - A jövő keresése - Heti novella#2
Szeifert Natália
Ezt, és a korábbi #hangoskonyv -eket, novellákat folyamatosan eléred itt: Patreon.com/szeifertnatalia - a #novellatar -ban! Köszönöm, ha csatlakozol a közösséghez!:)
May . 01
0
#7 - TRAILER - Hátsó Polc Berta Ádámmal
Szeifert Natália
Ha már szombaton hallgatnád: Patreon.com/szeifertnatalia Berta Ádámmal beszélgetünk jövő vasárnap a következő Hátsó Polc adásban, egy amerikai szerző igen érdekes utat bejárt könyvéről.
Apr . 26
0
CSAK MA! - Julio Cortázar - Az összefüggő parkok - Heti novella #1
Szeifert Natália
Minden pénteken egy novella! Patreon-előfizetők számára korlátlan ideig elérhető: Patreon.com/szeifertnatalia Köszönöm, ha velem tartotok a világ legjobb novelláinak világába.
Apr . 24
0
Ben Rice - Babó és Bigyó - Hangoskönyv - IDEIGLENESEN ELÉRHETŐ!
Szeifert Natália
A hangoskönyv EGY HÉTIG - Patreon-támogatók számára EGY HÓNAPIG - érhető el!
Apr . 17
0
Írók karanténban #3 - Péntek Orsolya, Kácsor Zsolt - Hátsó Polc KÜLÖNKIADÁS
Szeifert Natália
A Hátsó Polc legújabb különkiadásában Péntek Orsolyát és Kácsor Zsoltot kérdeztem karanténéletről, írásról, képzőművészetről, de szó esett politikáról és még számmisztikáról is! :) Tartsatok velünk, kövessétek a csatornát!
Apr . 11
0
Hátsó Polc #6 - Behálózva (Barabási Albert-László)
Szeifert Natália
A 6. adásban Barabási Albert László BEHÁLÓZVA című, 2003-as könyvéről van szó, amely a hálózatelmélettel foglalkozó, ismeretterjesztő munka. Tartsatok velem egy hónap múlva is, és kövessétek a csatornát, különkiadások, hangoskönyvek jönnek még! :)
Apr . 05
0
bla bla