Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#Spin-O-Rama Hungary

Web RSS iTunes


Adások száma: 43

Utolsó adás: 2019-10-02 19:42:45

Spin-O-Rama #79 - NHL szezON: nyugat, aktualitások, fantasy
Hungarian NHL Podcast
Az előző héten a keleti konferencia erőviszonyairól beszélgettünk, most megérkezett a párja, a nyugati koferenciáról szóló podcastünk. Ezen kívül beszélgettünk pár aktualitásról és kitekintettünk a házi fantasy bajnokságunkra is.
Oct. 02
0
Spin-O-Rama #78 - NHL szezON: RFA-k, kelet
Hungarian NHL Podcast
Egy héten belül indul az NHL, mi pedig a fiatalok szerződéshosszabítási huzavonájáról, illetve a keleti konferencia erőviszonyairól beszélgettünk.
Sep. 24
0
Spin-O-Rama #77 - Folyamatosan újat hoz a GM munka - Vendégünk Szélig Viktor
Hungarian NHL Podcast
Az új szezont egy nagyon érdekes interjúval nyitjuk meg. Szélig Viktorral beszélgettünk a GM munka rejtelmeiről, a fehérvári tapasztalatokról, illetve az NHL-ben zajló folyamatokról.
Aug. 21
7
Spin-O-Rama #76 - A Jackets bukta a legnagyobbat
Hungarian NHL Podcast
Mi is akkor az offer sheet? Ki nyert, ki veszített eddig az igazolásoknál? Ezekről beszélgettünk minden csapatot megvizsgálva a legújabb podcastünkben!
Jul. 07
1
Spin-O-Rama #75 - Így lett bajnok a St. Louis!
Hungarian NHL Podcast
A pokol bugyrából állt fel a Blues, és nyerte meg története első Stanley kupáját! A döntőről, az ehhez vezető útról beszéltünk, valamint összefoglaltuk a szezont, és virtuálisan kiosztottuk az alapszakasz legjobbjainak járó díjakat!
Jun. 16
1
Spin-O-Rama #74 - Deja vu?
Hungarian NHL Podcast
1970 után ismét a Boston és a St. Louis csap össze a Stanley kupa döntőjében! Az egy teljesen más éra volt, most pedig sokkal közelebb lehetnek egymáshoz. Na de ki emeli magasba a trófeát?
May. 25
0
Spin-O-Rama #73 - Már megint a zebrák..
Hungarian NHL Podcast
Megint döntően befolyásolnak a sporik, ami már kabaré. Sima Bruins továbbjutás, Lindell hosszabbítása, és tiniverseny a vb-n, ezek a mai témáink ;)
May. 19
0
Spin-O-Rama #72 - Mit kell lefújni, és mit nem?
Hungarian NHL Podcast
Lesen volt-e Landeskog? Miért nem lett túl sok ember emiatt? Erről és még rengeteg dologról beszéltünk a podcastben, valamint arról, hogy mit adhat Datsyuk érkezése a Detroit számára.
May. 11
1
Spin-O-Rama #71 - Second Chance Bracket
Hungarian NHL Podcast
Micsoda első körön vagyunk túl! Ráadásul ez még csak az első kör volt! Beharangoztuk a másodikat is, valamint kicsit beszéltünk Yzerman detroiti visszatéréséről, és a draftlottó nyerteseiről! Toljátok a második esélyt a bracket challenge-ben? :D
Apr. 25
2
Spin-O-Rama #70 - Jordan Eberle egy kib@szott kuplung!
Hungarian NHL Podcast
Gyorsan átbeszéltük, hogy mi történt az NHL playoffjának első másfél hetében! Minden párharcba belementünk kicsit, és elmondtuk a meglátásokat! És nektek hogy áll a bracket? :D
Apr. 20
3
Spin-O-Rama #69 - Kezdődik a harc a Stanley kupáért!
Hungarian NHL Podcast
Nem is térhettünk volna vissza mással, mint az NHL rájátszásával, ahol a playoff párharcok előtt kicsit az alapszakasz végén lévő dolgokkal is foglalkoztunk. Játsszatok velünk idén is a Bracket Challengeben! Spin-O-Rama podcast liga néven megtaláltok minket, a jelszó: Spin2019
Apr. 07
1
Spin-O-Rama #68 - All in, de lesz-e egyáltalán playoff?
Hungarian NHL Podcast
Megcsúszva, de megérkezett a legújabb podcastünk, ahol az NHL trade deadline-t veséztük ki egész alaposan, valamint pár aktualitás is szóba került.
Mar. 07
2
Spin-O-Rama #67 - A Leafs sémát már láttuk máshol
Hungarian NHL Podcast
Legújabb epizódunkban Auston Matthews szerződésével, a nyugati versenyfutással, és az eddig lezajlott fontosabb csereberékkel foglalkoztunk :)
Feb. 17
2
Spin-O-Rama #66 - Szűk körbetekintő a bajnokságok közepén
Hungarian NHL Podcast
Néhány dolgot érintünk a magyar jégkorongból is! A legújabb epizódban az Erste Liga pillanatnyi helyzetéről, az EBEL-ről, az Extraligáról és a válogatottról ejtettünk néhány szót :) Fotó: Soós Attila/Fehérvár AV19
Feb. 08
1
Spin-O-Rama #65 - Vizsgáztunk, diplomáztunk, visszatértünk!
Hungarian NHL Podcast
Az elmúlt hónapok az egyetemi tanulmányainkkal voltak tele, noha a hoki világát követtük, most podcast formában is jelentkezünk! Átbeszéltük az NHL elmúlt időszakának legfontosabb történéseit, a ligát érintő dolgokat.
Jan. 23
1
Spin-O-Rama #64 - Ez történt eddig a klubhokiban +Mi ez a logó?
Hungarian NHL Podcast
Úgy volt, hogy csak a klubcsapatokról beszélünk, aztán az MJSZ közbeszólt. Hát de komolyan, mi az istenverése ez a logó? Fotó: Szepesi Boglárka/deac.hu
Nov. 09
0
Spin-O-Rama #63 - Túlértékelt és alulértékelt játékosok +szezonkezdés
Hungarian NHL Podcast
Legújabb részünkben beszéltünk a szezonkezdetről, illetve hoztunk pár játékost, akiket szerintünk túl sokra vagy túl kevésre tartanak!
Oct. 25
0
Spin-O-Rama #62 - Indul az NHL! 4. rész - Pacific csoport
Hungarian NHL Podcast
Kicsit késve, de megérkezett az utolsó beharangozónk is!
Oct. 06
0
Spin-O-Rama #61 - Indul az NHL! 3. rész - Central csoport
Hungarian NHL Podcast
Megérkezett a harmadik beharangozónk a holnap induló szezonra! Nem sokára érkezik az utolsó is, és indul vele a bajnokság! ;)
Oct. 02
0
Spin-O-Rama #60 - Indul az NHL! 2. rész - Metropolitan csoport
Hungarian NHL Podcast
Szezonbeharangozó podcastsorozatunk második része! Hétvégén jön majd nyugat! ;)
Sep. 27
0
Spin-O-Rama #59 - Indul az NHL! 1. rész - Atlantic csoport
Hungarian NHL Podcast
Idén is négy részre bontjuk az NHL-es beharangozónkat, kezdjük rögtön az Atlanti csoporttal!
Sep. 23
0
Spin-O-Rama #58 - Indul a magyar hokiszezon!
Hungarian NHL Podcast
Beindul a bajnokság, mi pedig röviden átvettük mi történt a nyáron a csapatokkal, megpróbáltunk tippelni a helyezésekre!
Sep. 09
0
Spin-O-Rama #57 - Draft, igazolások, Tavares!
Hungarian NHL Podcast
Nem éppen rövid kis adásunkban átbeszéltünk minden lényegeset, ami a bajnoki döntő lezárása óta történt. NHL díjátadó, draft és igazolások!
Jul. 08
0
Spin-O-Rama #56 - Csúcson Ovechkin és a Washington!
Hungarian NHL Podcast
A Washington Capitals és Alex Ovechkin csúcsra éréséről beszéltünk fél órában. Legközelebb a draftról és az alapszakasz díjakról jelentkezünk.
Jun. 11
0
Spin-O-Rama #55 - A Washington először, vagy a Vegas először?
Hungarian NHL Podcast
Kész csoda, hogy időben sikerült megcsinálnunk ezt a részt, és jön a hokiszezon legjobb része a Stanley kupa döntője! Történelmi pillanat lesz, bármelyik csapat emeli majd magasba a kupát, hiszen első sikerükért hajtanak! Kelet nyugat ellen, azaz Washington kontra Las Vegas!
May. 26
0
Spin-O-Rama #54 - Melyik nagy sztori folytatódik az NHL-ben?
Hungarian NHL Podcast
Nagy elnézések a késésért, végül sikerült a konferenciadöntőkről is összehoznunk egy podcastet, és kibeszéltük a második kör legfontosabb dolgait is.
May. 14
0
Spin-O-Rama #53 - A második körre kanyarodva +Flames edzőváltás
Hungarian NHL Podcast
A jégkorong vb miatti szűkös időbeosztásból kifolyólag már lejátszottak két meccset a második körből, de azért megbeszéltük mi történt az első fordulóban, valamint pár percet szántunk a Calgary edzőcseréjére is!
Apr. 27
0
Spin-O-Rama #52 - Indul a rájátszás az NHL-ben!
Hungarian NHL Podcast
Indul a legjobb bajnokság legérdekesebb része, az NHL rájátszása! Idén abszolút kiszámíthatatlan a kimenetel, és óriási izgalmak várhatóak. Ti kiket vártok a végső győztesnek?
Apr. 11
3
Spin-O-Rama #51 - Bajnok a MAC!
Hungarian NHL Podcast
Kibeszéltük az Erste Liga döntőjét mind a csapatok, mind az egyéni teljesítmények szintjén! A bajnokság végeztével a tippjátékunk is lezárult, köszönjük, hogy velünk játszottatok!
Apr. 02
2
Spin-O-Rama #50 - Jön a döntő az Erste Ligában!
Hungarian NHL Podcast
Zsinórban harmadik alkalommal vívja a bajnoki döntőt a két együttes, ennek kapcsán próbáltunk esélyeket latolgatni, és gyorsan beszéltünk az elődöntőkről is!
Mar. 22
0
Spin-O-Rama #49 - Jönnek az elődöntők!
Hungarian NHL Podcast
Átbeszéltük mi történt a negyeddöntőkben, valamint megpróbáltunk tippelni az elődöntőkre is! A tippjátékunk lezárult, köszönjük, hogy velünk játszottatok, a győztest pedig a rájátszás után fogjuk kihirdetni ;)
Mar. 07
0
Spin-O-Rama #48 - Szokásos őrület a trade deadline keretében
Hungarian NHL Podcast
Ahogy az a cserestop előtt lenni szokott, felborult a piac, nagy értékek cseréltek gazdát, draft jogok jöttek-mentek, a játékosok költöztek. Ezen események legjelentősebb pillanatait foglaltuk össze, beszéltük ki.
Mar. 02
1
Spin-O-Rama #47 - Jöjjön a rájátszás! +Alapszakasz legjobbjai
Hungarian NHL Podcast
Megvolt az ellenfélválasztás, így próbáltuk megjósolni, hogy vajon mire lehet számítani a rájátszás első fordulójában! Az adás végén szubjektíven kiosztottuk az alapszakasz legjobbjainak járó díjakat!
Feb. 12
0
Spin-O-Rama #46 - Minden a Visegrád Kupáról
Hungarian NHL Podcast
Tegnap beszélgettünk az első ízben megrendezett Visegrád Kupáról, a Miskolc bravúros szerepléséről, valamint az egész tornáról.
Jan. 25
0
Spin-O-Rama #45 - Amerikai rivalizálások - NHL rivalizálások 3. rész
Hungarian NHL Podcast
Legújabb podcastünkből kiderül ki volt az első csapat, aki pályaelőny nélkül nyert Stanley kupát, vagy ki volt az, aki egy vesztes párharc után szétvert egy komplett öltözőt!
Jan. 23
0
Spin-O-Rama #44 - Original Six párharcok - NHL rivalizálások 2. rész
Hungarian NHL Podcast
Második részünkben a két leghíresebb és legjelentősebb Original Six párharcról beszéltünk!
Jan. 13
0
Spin-O-Rama #43 - Belendülők és visszaesők az NHL-ben
Hungarian NHL Podcast
Még a két ünnep között beszélgettünk az NHL-ről, sajnos az utómunka elhúzódott, ezért csak most kerül ki az adás. Azóta annyi történt, hogy a Colorado összekapta magát, az Islanders védelme pedig széteső félbe került.
Jan. 07
0
Spin-O-Rama #42 - December a magyar klubcsapatoknál
Hungarian NHL Podcast
Beszéltünk pár percben az átalakulóban lévő Volánról, illetve az Erste Ligában történtekről. Elöljáróban nagy fordulatot nem várunk, de a felsőházért nagy csata lesz!
Dec. 29
0
Spin-O-Rama #41 - Kanadai rivalizálások - NHL rivalizálások 1. rész
Hungarian NHL Podcast
A már rengeteget ígért NHL-es rivalizálások sorozatunk első része végre megérkezett! Első körben a kanadai csapatokat néztük meg, és felbújtuk a történelmet!
Dec. 16
0
Spin-O-Rama #40 - Válogatott torna +Visegrád Kupa
Hungarian NHL Podcast
A szerdai leülésünkkor megnéztük mi történt a válogatott tornán, és a keddi Visegrád Kupa odavágóin.
Nov. 18
0
Spin-O-Rama #39 - NHL 1 Hónap Után
Hungarian NHL Podcast
A Duchene trade előtt beszéltünk az NHL történéseiről, megnéztük kik kezdtek jól és rosszul, valamint kik fordíthatnak a formájukon.
Nov. 06
0
Spin-O-Rama #38 - Visegrád Kupa után, EL és EBEL helyzetjelentés
Hungarian NHL Podcast
A Visegrád Kupa negyeddöntői után összeültünk, hogy átbeszéljük mi történt, hol tartanak az Erste Ligás csapatok, és mi lehet a Volánnal az EBEL-ben! Emellett picit az igazolások is szóba kerültek :)
Oct. 13
0
Spin-O-Rama #37 - NHL beharangozó 4. rész: Pacific
Hungarian NHL Podcast
Is it October yet? YES! Szezonbeharangozónk utolsó része, benne minden a Csendes-óceán partvidékéről, és a végén a bajnokot is megtippeltük ;) Legközelebb EBEL-Erste Liga adás várható, maradjatok velünk :)
Oct. 01
0
bla bla