Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#Triple Coverage

Web RSS iTunes


A Fűzővel kifelé! kezdőoldala


Adások száma: 375

Utolsó adás: 2022-01-28 04:00:00

Triple Coverage #363 –Kedvenc sleeper prospectjeink
Fűzővel kifelé!
Heti egyetemi focival foglalkozó adásunkban már kicsit a draftra kanyarodunk, de még nem a legnagyobb sztárokról lesz szó, hanem azokról a játékosokról, akik valószínűleg nem kelnek el a draft első napján, de mi valamiért szeretjük a játékukat és reméljük, hogy megvetik lábukat a profik között is.
0
Triple Coverage #362 –A legjobb visszatérő egyetemi játékosok, és elbúcsúzhatunk egy időre a rájátszásbővítéstől?
Fűzővel kifelé!
Az NCAA döntő végeztével sem maradtok egyetemi focival foglalkozó adások nélkül, ugyanis körülbelül kétheti rendszerességgel jelentkezünk érdekesebb témákkal. Ezúttal a legjobb visszatérő játékosokat hozzuk nektek, de beszéltünk kicsit a rájátszásbővítésről, Chip Kellyről és természetesen a USC-ről…
0
Triple Coverage #361 – A legjobb futballhétvége valaha!
Fűzővel kifelé!
Négy mérkőzést láthattunk a hétvégén, mindegyik vagy egy mezőnygóllal dőlt el, vagy a hosszabbításban. Szinte feldolgozhatatlan ennyi izgalom és történés, szó szerint elakadt tőle a szavunk, de azért így is megpróbáltuk összefoglalni és kielemezni a látottakat.
0
Triple Coverage #360 – Jön az év legjobb futballhétvégéje!
Fűzővel kifelé!
Az év legjobb futballhétvégéjének is szokták nevezni a divisional roundot, és nehéz ezzel vitatkozni ránézve a szombati és vasárnapi párosításokra. Négy parádés meccsre van kilátás, most pedig jól be is harangoztuk mindet.  0:50 – Titans @ Bengals 20:05 - 49ers @ Packers 38:45 – Rams @ Buccaneers 57:15…
0
Triple Coverage #359 – Alaposan kibeszéltük a wild card kör összes meccsét!
Fűzővel kifelé!
Alaposan kibeszéltük a wild card kör mind a hat meccsét, melyik csapat miért nyert, ki miért veszített, a továbbjutók hol lehetnek jobbak a továbbiakban. Érintettünk olyan témákat is, hogy hogyan tovább a Cardinalsnál, kirúgnánk-e McCarthyt, mennyire jó koordinátor Kellen Moore, visszafogja-e a Bengalst…
0
Triple Coverage #358 - Egy őrült mock draft, amit elképzelni sem tudtok
Fűzővel kifelé!
Régi vágyunk teljesült ezzel a teljesen új formátumú mock drafttal, aminek nem csak a metodikája volt eltérő a megszokottól, hanem a hossza is, ugyanis több mint két órán át készült el a végső sorrend. Hallgassátok és véleményezzétek, mert mi brutálisan élveztük, reméljük ti is hasonlóképp fogtok érezni.
0
Triple Coverage #357 – Fekete Hétfő és így láttuk ezt az őrült zárófordulót
Fűzővel kifelé!
Őrült zárófordulót láthattunk, ami bőven szolgáltatott beszédtémát az összefoglaló adásunkba! A végén pedig a Fekete Hétfő eddigi híreit is megvitattuk. 
0
Triple Coverage #356 – Jön az NCAA szuperdöntője, új irányító Oklahomában és playoff bővítés
Fűzővel kifelé!
Jövő hét hétfő éjjel rengeteg elsőkörös játékost láthatunk az NCAA nagydöntőben és egy igazán minőségi párharcot. Tovább pörög a transfer portál és egyelőre nincsenek szabályok, emellett pedig a playoff bővítésről is szó esik.
0
Triple Coverage #355 – Így láttuk a 17. forduló fontos meccseit
Fűzővel kifelé!
Rendhagyó módon a rájátszás szempontjából érdektelen meccseket és a durva kiütéseket most nem tárgyaltuk ki, de így is másfél órán át beszéltünk 11 mérkőzésről! A témáink többek közt: - Burrow for MVP! - Az Antonio Brown-eset - Stafford tüzet gyújt, hogy aztán ő maga olthassa el - A Trevon Diggs-dilemma…
0
Jönnek az elődöntők, felpezsdült az egyetemi "free agency" és Travis Hunter érdekes döntése
Fűzővel kifelé!
Legújabb egyetemi podcastünkben, hárman vitattuk meg a közelgő egyetemi elődöntőket, az érdekesebb Bowl meccseket, valamint kitértünk Travis Hunter, az egyik legmagasabban jegyzett recruit érdekes döntésére és az elszabadult transfer portal történéseire is. 
0
Triple Coverage #353 – Kibeszéltük a 16. futballhétvége mérkőzéseit
Fűzővel kifelé!
A Bills visszavágott, Burrow berobbant, a Chargers és Mayfield bénázott, néhol jót szórakoztunk, néhol szenvedtünk a 16. fordulóban, most pedig kibeszéltünk mindent!
0
Kedd Esti Fények díjátadó
Fűzővel kifelé!
Mai adásunkban beszélgetünk arról, hogy mely edzőket menesztenénk a szezon utána, és kik lehetnek a rájátszásban a meglepetés csapatok. Majd kiosztjuk az év végi díjakat!
0
Triple Coverage #352 – Kibeszéltük a 15. futballhétvége mérkőzéseit
Fűzővel kifelé!
Rá sem ismertünk a Patriotsra, Bradynek megvan a kriptonitja, a Ravens csereirányítóval is majdnem borsot tört a Packers orra alá, és a playoff-helyek mellett a Lions meglepő győzelmével felborult a draft elejének sorrendje is. 
0
Triple Coverage #351 - Boldog karácsonyt!
Fűzővel kifelé!
Ho-ho-ho! Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek ezzel a 3 órás podcasttel, ahol válaszoltunk a vicces, hülye kérdéseitekre (meg a sajátjainkra)!
0
Triple Coverage #350 - Rájátszás-helyzet és dolgok, amik piszkálják a csőrünk
Fűzővel kifelé!
Az összefoglaló adásunk sajnos elmaradt, de kárpótlásként hoztunk 5-5 témát, ami érdekel minket, ami birizgálja a fantáziánkat vagy ami piszkálja a csőrünk. Természetesen kibeszéltük a playoff-esélyeket vagy hogy melyik határeset wild card csapat lehet a legveszélyesebb a kiemeltekre, de lesz szó Justin…
0
Triple Coverage #349 - Gondolatok a konferenciadöntőkről és a hét NCAA történéseiről
Fűzővel kifelé!
Heti egyetemi focival foglalkozó podcastünkben a konferenciadöntőkről és azok implikációiról értekeztünk, valamint megvitattuk a hét nagyobb híreit is az NCAA világából.
0
Triple Coverage #348 - Detroiti diadalmenet, Minshew Mania és a többi vasárnapi meccs
Fűzővel kifelé!
Már nem nyeretlen a Lions!!! Persze a detroitiak győzelme mellett minden más vasárnapi mérkőzést kibeszéltünk, szóval lesz itt Minshew Mania, Steelers-Ravens derbi, őrült Seahawks-49ers meccs, hullámvasút, kiütés és minden, ami kell. 
0
Triple Coverage #347 - Ti kérdeztetek, mi válaszolunk!
Fűzővel kifelé!
Újra szuper kérdéseket tettetek fel, mi pedig válaszoltunk rájuk! Rengeteg témát érintettünk, többek közt a Browns irányítókérdést, főedzőket, futókat, Vikingst és Cousinst, Hurtsöt, AFC topcsapatokat, bírókat, Packers és Rodgerst, JimmyG-t, Ramst, Lawrence-t, formaidőzítést, blokkolási sémákat, és…
0
Triple Coverage #346 - Konferenciadöntők, playoff, Heisman
Fűzővel kifelé!
Legújabb NCAA-vel foglalkozó adásunkban kicsit összegeztük, mit tudtunk meg idén a Power5 konferenciákról, beszélgettünk a konferenciadöntőkről és a lehetséges playoff párharcokról, majd a végén kiosztottuk az idei Heisman trófeát is.
1
Triple Coverage #345 - Így láttuk a 12. futballvasárnapot
Fűzővel kifelé!
Ha hétfő este, akkor összefoglaló podcast! Most is kibeszéltük az összes vasárnapi mérkőzést, hol mikro, hol kicsit makro vonatkozásokat is figyelembe véve. 
0
Triple Coverage #344 - Ilyen lesz a playoff mezőnye
Fűzővel kifelé!
Legújabb Under Pressure adásunkban kibeszéltünk minden csoportot, megnéztük kik nyerik a divíziókat és kik lesznek ott wild cardon a rájátszásban. Levezetésként pedig játszottunk egyet.
0
Triple Coverage #343 - Így láttuk az underdogok vasárnapját
Fűzővel kifelé!
Ismét adakozott a Titans, kompetensnek tűnt a Steelers, pontzuhatag helyett pontaszályt hozott a legjobban várt meccs és új MVP a láthatáron. Soha ennyi esélytelenebbnek vélt csapat nem győzedelmeskedett még futballvasárnap mit most, mi sem értettünk mindent.
0
Triple Coverage #342 – Ráfordulunk az NCAA szezon végére
Fűzővel kifelé!
Legyőzhető a Georgia? Csak a neve miatt lesz playoff csapat az Alabama? Miért nincs top4-ben a Cincinnati? Ki a szezon második felének a legjobb csapata és ki a legjobb top15-ön kívüli? Ezekre a kérdésekre próbáltunk meg válaszolni legújabb egyetemi focival foglalkozó podcastünkben.
0
Triple Coverage #341 - Így láttuk a szezon második felének első vasárnapját
Fűzővel kifelé!
Visszatért a Chiefs és Newton is, kibeszéltük a döntetlent, megdicsértük Mac Jonest és több-kevesebb sikerrel próbáltunk rendet rakni az érthetetlen eredmények és történések sűrűjében.
0
Triple Coverage #340 - Csapathűség, a szezon eddigi legjobb meccsei és kvíz
Fűzővel kifelé!
Heti kötetlenebb adásunkban ezúttal egy vendéggel, Takács Áronnal, a Tribün házigazdájával beszélgettünk a csapathűségről, a veteránok helyzetéről, majd a szezon legjobb meccseiről. Végül pedig szokás szerint játszottunk egyet.
0
Triple Coverage #339 - A futballistenek a fejükre estek
Fűzővel kifelé!
Minden a feje tetejére állt vasárnap a futballpályákon, és ez a forduló bizonyította, hogy az NFL-ben bármelyik héten bármi megtörténhet és bárki megverhet bárkit. Mi sem bizonyítja jobban, hogy Patrik egész hosszan elég komolyan dicsérte a Broncost a mai adásban. Természetesen nem csak a Cowboys elveréséről,…
0
Triple Coverage #338 - Statisztikák vagy Eye teszt, a következő heti meccsek rangsora és játék
Fűzővel kifelé!
Heti kötetlenebb adásunkban a statisztikákról és azok használatáról elmélkedtünk kicsit, rangsorba állítottuk a hét meccseit, majd játszottunk. 
0
Triple Coverage #337 - Mock Draft 1.0 Part 2
Fűzővel kifelé!
Az NCAA szezon felén túl vagyunk, így Bálint és Patrik úgy gondolta, hogy ideje podcastben is elindítani a mock draft szezont. Az első részt tegnap hallhattátok, most nézzük a legjobb csapatoknak kik jutottak.
0
Triple Coverage #336 - Mock Draft 1.0 Part 1
Fűzővel kifelé!
Az NCAA szezon felén túl vagyunk, így Bálint és Patrik úgy gondolta, hogy ideje podcastben is elindítani a mock draft szezont. Most a két részes móka első felét hallgathatjátok.
0
Triple Coverage #335 - Instant Miller-trade reakció és vasárnapi összefoglaló
Fűzővel kifelé!
Voltak itt őrült, meglepő, kiütéses és unalmas meccsek is, és most kibeszéltük mindet! Előtte pedig reagáltunk a Von Miller cserére! 
0
Triple Coverage #334 - Lefutott csoportok, kiútkeresés és a szokásos játék
Fűzővel kifelé!
A mai adásban megbeszéltük, hogy mennyire vannak eldőlve a csoportok az NFL-ben, mennyire lehet visszaút a lemaradóknak akár idén, akár a jövőre nézve, illetve meddig maradhatnak trónon a jelenlegi éllovasok. Utána pedig a szokásoknak megfelelően egy idegőrlő játékban vettünk részt, hallgassátok meg…
0
A Chiefs lemaradhat a rájátszásról is? - Kedd Esti Fények #24
Fűzővel kifelé!
A Kedd Esti Fények legújabb adásában beszélünk arról, hogy kell-e aggódni a Chiefs miatt és elképzelhető-e, hogy lemaradnak a rájátszásról? Majd szó lesz arról, hogy Derrick Henry lehet-e MVP és Ja'Marr Chase az év újonca idén? De a Dolphins, Cardinals és a Packers is terítékre kerül a műsorban! Nem…
0
Triple Coverage #333 – Túlvagyunk a szezon legrosszabb fordulóján
Fűzővel kifelé!
A szezon legrosszabb fordulóján vagyunk túl, így lesznek meccsek, amikről csak kevesebb szót ejtünk, ellenben így is történtek azért érdekes dolgok. Mitől ilyen jó a Bengals? Most már lehet aggódni a Chiefs miatt? Mit gondolunk Tuáról és Matt Ryanről? Eleget kapott a szurkoló, aki visszaadta Brady 600.…
0
Triple Coverage #332 – Kérdezz-felelek és a szokásos játék
Fűzővel kifelé!
Zimmer a főkolompos Minnesotában? Van baj a Chiefs támadósorral? Leültetnénk Wentzet az első körös pickért, ha elúszott a rájátszás? Mindenkit kirúgnak a Giantsnél? Jó edzői stábot vagy irányítót könnyebb találni? Melyik társunkat lőnénk combon, ha azért 10 évnyi páros Super Bowl belépőt kapnánk? Többek…
0
Triple Coverage #331 – Így láttuk a hatodik futballvasárnapot
Fűzővel kifelé!
Magabiztos Ravens, szenvedő Browns, magára találó Patriots, földre huppanó Broncos, az első győzelmét begyűjtő Jaguars, többek között ezek történtek hétvégén, de természetesen minden találkozón végigmentünk szokás szerint.
1
Triple Coverage #330 – A Gruden-ügy és implikációi, Herbert kontra Lamar és akasztják a hóhért
Fűzővel kifelé!
A szokásos csütörtök-pénteki podcastünkben ezúttal a Gruden ügyről és annak vonzatairól beszéltünk, kicsit belelestünk az előttünk álló fordulóba és természetesen játszottunk, ahol kivételesen Patrik is megégethette magát.
0
Triple Coverage #329 – Így láttuk a ötödik futballvasárnapot
Fűzővel kifelé!
Rendhagyó felállásban és formátumban beszéltünk a vasárnapi meccsekről, ahol szóba került a londoni meccsek immár megszokott gyenge színvonala, hogy miért lehet MVP-favorit Josh Allen vagy Justin Herbert, illetve hogy milyen őrült végjátékot hozott a Packers vendégszereplése Cincinnatiben.
0
Triple Coverage #328 – Az újoncok, a legjobb meccsek a héten és játék
Fűzővel kifelé!
Mindig csalódunk a rookie-kban? Valójában mit várhatunk egy újonctól? Az elsőéves irányítók valóban ennyire meghatározzák a classt? Ezekre a kérdésekre kerestünk választ a jövő hét legjobb mérkőzései mellett. Na és persze játszottunk!
0
Az öreg Brady, a bunkó Belichick és a béna Big Ben – Kedd Esti Fények
Fűzővel kifelé!
Mai adásunkban szó lesz Brady és Belichick összecsapásáról, Big Ben összezuhanásáról és azokról a csapatokról akik megtévesztően jól szerepelnek az idei szezonban. Elhozzuk a hét hőseit és lúzereit, nem utolsósorban pedig azt az öt edzőt, akiknek a legnagyobb esélye van arra, hogy a szezon után ki fogják…
0
Triple Coverage #327 – Így láttuk a negyedik futballvasárnapot
Fűzővel kifelé!
Hogyan lassította le Belichick Bradyt? A Cardinals a liga legjobb csapata? Nem vizsgázott jól a Panthers és a Broncos az első igazi teszten. A Seahawkst továbbra sem értjük, a Steelerst továbbra is nehéz nézni, a New York-i csapatok pedig beindultak. 
0
Triple Coverage #326 – Megrekedt csapatok, a legérdekesebb meccsek és természetesen játék
Fűzővel kifelé!
Miért nem fejlődnek bizonyos csapatok? Mi kell a Jets, Jaguars, Dolphins, Giants, Lions előrelépéséhez? Mik lesznek a hétvége legjobb és legrosszabb mérkőzései? Chester és Balázs megküzd a heti játékkal? Ezekre a kérdésekre kapunk választ ebben az adásban!
0
Triple Coverage #325 – Ezek lesznek az ötödik NCAA hét legjobb meccsei
Fűzővel kifelé!
A héten három olyan mérkőzés lesz, ahol mindkét csapat legalább a 12. helyen van rangsorolva. Többek között két Heisman favorit csapata feszül egymásnak, a két legjobb védőfal és két bivalyerős védelem párharcát is láthatjuk. Nehéz elképzelni olyan játéknapot, ami überelni tudja ezt.
0
Triple Coverage #324 – Így láttunk a harmadik futballvasárnapot
Fűzővel kifelé!
A Rams és a Chargers letette a névjegyét, NFL-rekordok dőltek meg, rengeteg volt a furcsa és értelmezhetetlen meccs, az újonc irányítók meg szenvednek. Ezekről és megannyi más dologról is beszéltünk, miközben összefoglaltuk az összes vasárnapi meccset a harmadik fordulóból. 
0
Triple Coverage #323 – Sérülésgondolatok, legjobban várt párharcok és egy újabb játék
Fűzővel kifelé!
Minden évben több a sérülés, mint korábban? Melyik csapat bírja legjobban és legkevésbé, ha megsérül pár fontos játékosa? Ez volt a mai nagyobb témánk, majd mindhárman hoztunk 1-1 nagyon várós párharcot a hétvégéről, végül pedig Patrik ismét megizzasztott minket pár kvízkérdéssel. 
0
Kedd Esti Fények - A Szezonnyitó adás
Fűzővel kifelé!
Második évadával visszatért a Kedd Esti Fények, a Tribün és a Fűzővel kifelé! közös NFL-kibeszélő műsora! Kielemeztük a [email protected], a [email protected] és a [email protected] meccseket, elhoztuk a hét hőseit és antihőseit, felszálltunk pár bandwagonra is és összeállítottunk egy top5-ös listát az NFL…
0
Kedd Esti Fények - A Szezonnyitó adás
Fűzővel kifelé!
Második évadával visszatért a Kedd Esti Fények, a Tribün és a Fűzővel kifelé! közös NFL-kibeszélő műsora! Kielemeztük a [email protected], a [email protected] és a [email protected] meccseket, elhoztuk a hét hőseit és antihőseit, felszálltunk pár bandwagonra is és összeállítottunk egy top5-ös listát az NFL…
0
Triple Coverage #322 – Kibeszéltük az összes vasárnapi meccset
Fűzővel kifelé!
Szuper kis futballvasárnapon vagyunk túl, és szokásosan érkezünk is az összes mérkőzés összefoglalójával. Többek közt ibeszéljük, mivel verte meg a Chiefst a Ravens, hogy a fenébe bukott el a Seahawks, mi történik Jameis Winstonnal vagy épp Zach Wilsonnal, de szóba került Derek Carr MVP- és a Broncos…
1
Triple Coverage #321 – Valami új kezdete…
Fűzővel kifelé!
Az idei szezonban szeretnénk egy új podcasttel jelentkezni, ahol kicsit szabadabb formátumban beszélgetünk a hét történéseiről, a következő fordulóról és minden másról is, ami minket érdekel. Az első adásban három fő topicunk volt. Először a túlreagálások pszichológiájáról beszéltünk, miért reagálunk…
0
Triple Coverage #320 – Egyre inkább haladunk az egyetemi foci sűrűje felé
Fűzővel kifelé!
A nagyobbnál nagyobb meglepetések ezúttal sem maradtak el, az egyetemi foci az előző fordulóban sem hazudtolta meg magát, ami most is sok beszédtémát szolgáltatott. Megnéztük, milyen upsetek születtek a múlt héten, majd rátértünk azokra a meccsekre, amiket nagyon közelről fogunk majd nézni az előttünk…
0
Triple Coverage #319 – Így láttuk az idei első futballvasárnapot
Fűzővel kifelé!
Visszatért a foci, úgyhogy visszatért a hétfő esti összefoglaló podcastünk is, ahol kibeszéljük, hogyan láttuk az összes vasárnapi mérkőzést! 
0
Triple Coverage #318 – Egy eszeveszett egyetemi forduló után
Fűzővel kifelé!
Rengeteg meglepetés és őrület tarkította az egyetemi foci 2021-es évadának első fordulóját, a nagy csapatok gyengélkedtek, az underdogok erősebben haraptak, mint valaha, feje tetejére állt a világ az előző játékhéten. A college football gyorsvonata viszont nem áll meg, jön a második forduló, ami újabb…
0
Triple Coverage #317 – Szezon előtti kérdezz-felelek
Fűzővel kifelé!
Melyik irányítótól, támadótól és védőtől várunk nagy évet az előszezon alapján? Mikor döntik meg Brady rekordjait? Mi volt a legrosszabb csere a keretszűkítések előtt? Mi lesz Tuával és a Dolphinsszal? Válaszoltunk ezekre a kérdésekre, és egy heves vitába is belebonyolódtunk arról, hogy két jó és egy…
0
Triple Coverage #316 – Óriási rangadókkal indul az egyetemi focidömping!
Fűzővel kifelé!
Az elmúlt szombaton kezdetét vette a 2021-es NCAA szezon, kis kedvcsinálóként láthattunk néhány érdekesebb mérkőzést a nulladik játékhétről, az első teljes forduló viszont olyan izgalmakat rejt, amire még nem vagyunk felkészülve. Már szerdán beindult a meccsek sorozata, de az igazi főétel szombaton…
3
Triple Coverage #315 – NFC South szezonfelvezető
Fűzővel kifelé!
Mennyit számít az új edzői stáb Atlantában? Újjá lehet éleszteni Sam Darnold karrierjét a Panthersben? És Jameis Winstonét New Orleansban? Van bármi kivetnivaló a Buccaneersben? Többek közt ezekre a kérdésekre próbáltunk választ adni a szezonfelvezető sorozatunk zárásaként.  1:14 - Atlanta Falcons 25:41…
0
Triple Coverage #313 – AFC South szezonfelvezető
Fűzővel kifelé!
Lehet várni bármit is ettől a Texanstól? Frank Reich képes helyrepofozni Carson Wentzet? Mi lesz az Urban Meyer projektből? Megállíthatatlan támadósorral menetel a Titans a rájátszásba? 1:08 - Houston Texans 25:37 - Indianapolis Colts 53:03- Jacksonville Jaguars 1:25:50 - Tennessee Titans
1
Triple Coverage #312 – AFC North szezonfelvezető
Fűzővel kifelé!
Hogyan lehet javítani a Ravens passzjátékán? Javult eleget a védelem és Mayfield, hogy a Browns felülhessen a csoport trónjára? Látunk fényt a Bengals alagútjának végén? Sikerül a Steelers offense-nek javulnia, hogy kompenzálja a védelem elkerülhetetlen romlását?  1:21 - Baltimore Ravens 24:35 - Cleveland…
0
Triple Coverage #311 – NFC North szezonfelvezető
Fűzővel kifelé!
Mikor dobja be a Bears Fieldset és mire viheti a csapat idén? A Lions rosszabb már nem nagyon lehet... vagy mégis? A Last Dance Packers túljut végre a konferenciadöntőn? Zimmer ismét elégedett lesz a védelmével, ami bevezeti a Vikingst a playoffba? Az NFC North csoportjával folytatjuk a szezonfelvezető…
0
Triple Coverage #310 – NFC West szezonfelvezető
Fűzővel kifelé!
Eljön az áttörés a Kingsbury-Murray párostól? Stafford és McVay álomduója Super Bowlba repíti a Ramst? Shanahan önmagában elég ahhoz, hogy rájátszásba várjuk a 49erst, bárki is irányít? Merünk Russell Wilson ellen fogadni? Ez mind és sok minden más is kiderül a mai adásunkból!  1:15 - Arizona Cardinals…
1
Triple Coverage #309 – AFC West szezonfelvezető
Fűzővel kifelé!
Mire megy a Broncos egy top kerettel, de gyenge irányító-támadóedző kombóval? És a Chiefs szinte tökéletes irányító-edző duóval, ellenben lyukakkal a rosteren? Mi a helyzet Vegasban, sikerült végre előrelépnie Grudenéknek? És végre véget ér a Chargers-átok, és sikerül teljesíteni az elvárásokat ennek…
1
Triple Coverage #308 – AFC East szezonfelvezető
Fűzővel kifelé!
Megtartja a trónt a Bills? Mekkorát lép előre az alaposan megerősített Patriots? Képes Tua és vele együtt a Dolphins a fejlődésre? A Jetsből már idén is ki lehet hozni valamit, vagy csak elkezdik az építkezést a jövőbe tekintve? Beharangoztuk az AFC Eastet!  1:28 – Buffalo Bills 24:00– Miami Dolphins…
0
Triple Coverage #307 – Ki kap rekordszerződést, mi lesz a Coltsszal?
Fűzővel kifelé!
Eseménydús hetünk volt: Carson Wentz megsérült, Deshaun Watson megjelent az edzőtáborban, miközben három elit játékos (Davante Adams, Jamal Adams, Xavien Howard) is rekordszerződést követel magának. Volt tehát miről beszélnünk a legújabb adásunkban.
1
Triple Coverage #306 – NFC East szezonfelvezető
Fűzővel kifelé!
Vége a nyári szünetnek, rákanyarodunk a 2021-es NFL szezonra és megkezdjük a csoportonkénti felvezetősorozatunkat! Vajon sikerül 2004 után ismét címet védeni az NFC Eastben, vagy a Cowboys az elit támadósorával letaszítja a fővárosiakat a trónról? A Giants támadósora tud annyit fejlődni, hogy odaérjen…
1
Overtime S04E07 – Bajnok a Wolves!
Fűzővel kifelé!
A 2021-es HFL döntő után Czirók Marcival beszélgettünk a székesfehérvári Hungarian Bowlról, a szezonról, az augusztusi WR táborról és arról, mit hoz majd a jövő neki, a válogatottnak és a Budapest Wolvesnak.
0
Overtime S04E06 – Jön a Hungarian Bowl!
Fűzővel kifelé!
A XV. Hungarian Bowl előtt Gecser Máté és Papp Péter volt az Overtime vendége, arról beszélgettünk velük, hogyan alakul majd a 2021-es HFL finálé, kik hozhatják meg a győzelmet és számít-e, hogy mit játszott a két csapat az alapszakaszban.
0
Triple Coverage #305 – Júniusi kérdezz-felelek
Fűzővel kifelé!
Hogyan nézne ki számunkra egy ideális karrierút az NFL-ben? Melyik csoportriválist szeretjük a legkevésbé? Mit dolgoznánk egy franchise-nál? Miért nem tudnak tight endet scoutolni a csapatok? Többek közt ilyen témákat érintettünk mai maratoni adásunkban, ahol a Ti szuper kérdéseitekre válaszolgattunk. 
0
Overtime S04E05 – Vége a Cápák szezonjának
Fűzővel kifelé!
A mostani adásunkban értékeltük a Győr Sharks 2021-es HFL szezonját Kövecses Attilával, aki állítása szerint már nem játszik többet a Cápák mezében, de hogy ez valóban sikerül-e, arra majd öt év múlva visszatérünk!!! :)
2
Overtime S04E04 – Ki állítja meg az Enthronerst?
Fűzővel kifelé!
A 2021-es HFL szezon már az alapszakasz második körénél jár, ráadásként már az is kiderült, melyik csapat lesz biztosan ott, a XV. Hungarian Bowlban. A hétvégén pedig vélhetően arra is választ kapunk majd, hogy a Győr Sharks vagy a Budapest Wolves utazik majd a székesfehérvári First Fieldre, hogy döntő…
0
Triple Coverage #304 – A Julio-trade, oltások, mezszámcserék, NFL Németországban
Fűzővel kifelé!
Megérte a Julio-trade a két félnek? Contender lett a csere után a Titans? Mi a helyzet az oltásokkal az NFL-ben? Hogyan állunk a németországi terjeszkedéshez? Mi a véleményünk a mezszámcsere-mozgalomról? Ezekről beszélgettünk mai hírcsokrunkban.
0
Overtime S04E03 – Az utolsó alapszakasz-meccs előtt
Fűzővel kifelé!
A mostani adásban arra is keressük a választ, hogy mi történt a Kolomposokkal, miért ilyen jók a Cápák és hogy a 2021-es Maker's Mark HFL szezon alapszakaszának egyik legfontosabb mérkőzésén a már említett két gárda mit hoz majd össze egymás ellen.
0
Triple Coverage #303 – Power Ranking kibeszélő (1-16.)
Fűzővel kifelé!
A 17-32. helyezettek után jöjjön a top16! 
0
Triple Coverage #302 – Power Ranking kibeszélő (17-32.)
Fűzővel kifelé!
Összeállítottuk a szerkesztőségi Preseason Power Rankingünket, most pedig bővebben is kibeszéltük a listát és a csapatokat podcast formában! Ma a liga hátsó fele lesz terítéken, hétfőn reggel pedig érkezik a top16. 
0
Overtime S04E02 – Két forduló után
Fűzővel kifelé!
A mostani adásban arra is keressük a választ, hogy mi történt a Kolomposokkal, miért ilyen jók a Cápák és hogy a 2021-es Maker's Mark HFL szezon alapszakaszának egyik legfontosabb mérkőzésén a már említett két gárda mit hoz majd össze egymás ellen.
1
Overtime S04E01 – Elindult a 2021-es HFL szezon!
Fűzővel kifelé!
A 2021-es Maker's Mark HFL szezon már elindult, mi pedig újra mikrofon közelbe kerültünk és ha már így alakult, akkor ki is beszéltük, hogy mi történt az elmúlt három mérkőzésen és hogy mit várunk a szombati fővárosi rangadótól.
0
Triple Coverage #301 - Mi lesz veled, Aaron?
Fűzővel kifelé!
Nem hagyhattuk adás nélkül az Aaron Rodgers körül kialakult helyzetet, ami vajon megpecsételődött Blake Bortles leigazolásával? Mivel ez a szerződtetés a felvétel után történt, ez nem derül ki az adásból, az viszont igen, hogy három Packers szurkoló hogy látja a fejleményeket.
0
#300
Fűzővel kifelé!
Nagyon szuper kérdéseket tettetek fel a jubileumi 300. adásunkba, és egy igazán emlékezetes adást hoztunk össze sok remek sztorival és hihetetlen dilemmával. 
0
Triple Coverage #299 – A draft legnagyobb nyertesei és vesztesei
Fűzővel kifelé!
Kipihentük a draft fáradalmait, így annak lezárásaként összeszedtük a börze legnagyobb nyerteseit és veszteseit, mind csapat, mind játékos fronton. 
0
Triple Coverage #298 - A legjobb linebacker és safety prospectek
Fűzővel kifelé!
A linebackerekkel és a safetykkel zárjuk prospect ismertető podcast-sorozatunkat. 
1
Két körös támogatói mock draft
Fűzővel kifelé!
Megrendeztük második támogatói mock draftunkat, ami ráadásul két körösre sikeredett.
0
Triple Coverage #297 - Visszanéztük a saját draftértékeléseinket
Fűzővel kifelé!
Fogtuk magunkat, visszanéztük a 2017-es, a 2018-as és a 2019-es draftértékeléseinket, és igazából jót nevettünk magunkon (oké, néha azért a vállveregetés is kijárt). 
0
Triple Coverage #296 - Két körös mock draft
Fűzővel kifelé!
Egy fokozattal feljebb kapcsolunk és nem csak az első kört rakjuk össze, hanem a második körre is választunk játékosokat! Nem is beszéltük meg előre a dolgokat, hanem felvétel közben derült ki minden pick, így azonnal kellett reagálnunk és cseréket összehozni. 
0
Triple Coverage #295 - A legjobb cornerback prospectek
Fűzővel kifelé!
Kifejezetten érdekesnek ígérkezik az idei cornerback class, hiszen az első két nap minden részegységében találunk majd odavaló játékosokat, azaz vannak top15-ös tehetségeink, első kör második felébe várt cornereink, és a mélységre sem lehet panasz, hiszen a második napon is ki fognak választani több…
0
Triple Coverage #294 - A legjobb belső védőfalember és edge rusher prospectek
Fűzővel kifelé!
A támadófalemberek után jöjjenek a védők! Mivel belső védőfalemberből borzasztó az idei class, így róluk csak rövidebben beszéltünk (azért csak sikerült közel 25 percet így is), aztán viszont belementünk az edge rusherekbe, ahol nagyon érdekes a felhozatal. Az első körbe várunk három teljesen különböző…
0
Triple Coverage #293 - A legjobb OL prospectek
Fűzővel kifelé!
Ha valakinek támadófalemberre van szüksége az idei drafton, akkor jó hírünk van, ugyanis szuper classnak nézünk elébe. Ennek örömére most 20 prospectet beszéltünk át! 
0
Támogatói Mock Draft
Fűzővel kifelé!
Nagyon izgalmas és szórakoztató mock draftot hoztak össze a támogatóink a Discord csatornánkon, mi pedig élőben követtük a történéseket, kvázi egy mini Draft Show keretein belül. Ezt nézhetitek és hallgathatjátok meg most.
0
Triple Coverage #292 - Draft kedvcsináló vol.2
Fűzővel kifelé!
Melyik irányítóért mozgott fel a 49ers 1/3-ra? Kit fog húzni a Dolphins? Milyen hatással voltak a szabadügynökpiaci tevékenységek és a Pro Dayek a draftra? Leginkább ezekre a kérdésekre kerestük most a választ. 
0
Triple Coverage #291 - A legjobb WR prospectek
Fűzővel kifelé!
Ismét csak történelmi elkapó class jön velünk szembe a drafton, úgyhogy először is megvitattuk, hogy a tavalyi vagy az idei évjárat a jobb, aztán belementünk mélységekben abba, hogy melyik WR-ben mit látunk, miben emelkedhetnek ki és milyen kérdőjelek vannak mellettük. 
0
Triple Coverage #290 - Márciusi kérdezz-felelek
Fűzővel kifelé!
Milyen kilátásai vannak a Jaguarsnak és a Jetsnek? Átalakul a futó poszt? Melyik NFL-játékosokat imádjuk, és melyikeket utáljuk? Melyik csapatban lennénk legszívesebben játékosok? Milyen társasokkal szoktunk játszani? Többek közt ilyen kérdésekkel faggattatok minket ebben a hónapban, most pedig válaszolunk…
0
Kedd Esti Fények #21: Szabadügynök piac kibeszélő!
Fűzővel kifelé!
A Kedd Esti Fények 21. adásában elhoztuk az FA piac nyerteseit és veszteseit. Szó lesz többek közt a Patriotsról, a Cardinalsról, a Brownsról és a Chiefsről is, majd pedig kiértékeljük a legjobb és a legrosszabb szerződéseket is.
1
Triple Coverage #289 - Az FA első hulláma utáni első Mock
Fűzővel kifelé!
A szabadügynökpiac első hulláma után Chester és Patrik ült össze, hogy egy mockot tegyen össze. Ennek kitárgyalásában pedig Bálint segített nekik, aki csak az adásban tudta csak meg a pickeket.
0
Triple Coverage #288 – A legjobb idei RB és TE prospectek
Fűzővel kifelé!
Tényleg kevés igazi lead back van az idei classban? Ellenben sok passzjátékban használható gadget RB? Tényleg Pitts az elmúlt 15 év legjobb tight end prospectje? És ezek ellenére mégsem ő a class Baby Gronkja? Na, de akkor ki? Ezekre mind választ kaptok a mai adásban. 5+4 futó mellett hoztunk még 3+2…
0
Triple Coverage #287 - Vendégszerepben egy baltimore-i bennfentes
Fűzővel kifelé!
Vendégünk ezúttal a Locked on Ravens podcast producere és házigazdája, valamint a Ravens Wire szerkesztője, Kevin Oestreicher volt, akivel ezúttal a Baltimore Ravens helyzetét boncolgattuk kicsit. Érintettük a 2020-as szezont, a tavalyi évben tapasztaltakat, beszélgettük a szabadügynök piacról, érkezőkről,…
0
Triple Coverage #286 - Mock Draft élőben
Fűzővel kifelé!
Fogtuk magunkat négyen, összeültünk a képernyőnk elé és egy ültő helyünkben összehoztunk egy mock draftot! Előre megkaptuk a csapatainkat, már a draft előtt végrehajtottunk pár cserét (SPOILER: Watson is új otthonra lelt), majd belevágtunk a húzásokba. Nagyon jó hangulatú adás jött ebből össze, amit…
0
Triple Coverage #282 - A legjobb idei QB prospectek
Fűzővel kifelé!
Tényleg olyan isteni tehetség Trevor Lawrence? Justin Fields vagy Zach Wilson a jobb? És melyikük illik jobban a Jets rendszerébe? Egy formálható agyagtömb óriási kérdőjelekkel (Trey Lance) vagy egy biztos, de semmi különös irányító (Mac Jones)? Alaposan kielemeztük az öt első körbe várt irányítót. 
0
Triple Coverage #281 - 2020 draft class játék
Fűzővel kifelé!
Egy nagyon érdekes és legalább olyan nehéz játékot játszott Bálint, Chester és Patrik. A lényeg az volt, hogy a 2020-as draft classból kellett draftolni egy csapatot maguknak, de úgy, hogy minden körből bizonyos számú játékost kellett választani és így kellett egy 23 fős rostert összerakni. Nem volt…
0
Triple Coverage #280 – Draft kedvcsináló
0
Triple Coverage #279 - Február végi kérdezz-felelek
1
Triple Coverage #278 - Egy exkluzív vendég az USA-ból
Fűzővel kifelé!
Egy igazi sztárt köszönthettünk legutóbbi adásunkban, ugyanis Trevor Sikkemát, a TheDraftNetwork szakíróját és a Locked on NFL Draft podcast társházigazdáját láttuk vendégül, hogy egy kisebb visszatekintést tegyünk az 55. Super Bowlra és beszélgessünk az előttünk álló draftról.
0
Kedd Esti Fények #19 - Irányítókeringő, Watt és tuti átigazolástippek
Fűzővel kifelé!
Értékeltük a Goff - Stafford cserét, beszéltünk Deshaun Watson, Carson Wentz, Sam Darnold, Dak Prescott jövőjéről és azokról a csapatoknak a helyzetéről is, akik irányító után kutatnak! JJ Watt is szóba került, majd adásunk végén hoztunk tippeket, hogy szerintünk mely csapatokhoz…
1
Triple Coverage #277 - A nagy 2020-as NFL kvíz
Fűzővel kifelé!
Véget ért a 2020-as szezon, de még mielőtt végleg a feledés homályába merülne, készítettünk (kölcsön vettünk) egy kvízt, amiben Patrik és Józsi összemérték tudásukat!
0
Triple Coverage #276 – Így láttuk az 55. Super Bowlt
Fűzővel kifelé!
Az idei szezon utolsó összefoglaló adásában kielemeztük, hogy milyen stratégiával tudta lenullázni Patrick Mahomest a Buccaneers védelme, illetve hogy a Brady vezette támadósora milyen taktikai elemeknek köszönhetően tudott felrakni 31 pontot a táblára. Ezt a Super Bowlt ugyanis leginkább a Tampa Bay…
1
Kedd Esti Fények #18 - Beharangozzuk a Super Bowlt
Fűzővel kifelé!
Már csak pár nap van hátra az év meccséig, vasárnap jön a Super Bowl! Ez nem jelenthet mást, mint hogy a Kedd Esti Fények legújabb adásában csak a Chiefs-Buccaneers mérkőzéssel foglalkoztunk, összehasonlítottuk az egyes egységeket és megbeszéltük, hogyan fog alakulni a találkozó. Ja, és még a végeredményre…
0
Triple Coverage #275 – Értékeltünk minden főedzői kinevezést
Fűzővel kifelé!
Véget ért az idei évre az edzőkeringő, mind a hét megüresedő HC-állást betöltötték. Úgyhogy itt az ideje értékelni! Chargers, Falcons, Jaguars, Jets, Lions, Eagles, Texans sorrendben haladtunk. 
0
Kedd Esti Fények #17
Fűzővel kifelé!
A Kedd Esti Fények 17. adásában kiveséztük a konferenciadöntőket és megpróbáltuk megjósolni, hogy milyen jövő várhat a Green Bay Packersre és a Buffalo Billsre, majd alaposan körbe jártuk Deshaun Watson és Matt Stafford helyzetét. Beszéltünk arról, hogy etikailag mennyire védhető, hogy a nagy pénz után…
0
Triple Coverage #274 – Így alakult ki a Chiefs-Buccaneers Super Bowl
Fűzővel kifelé!
A Packers-Buccaneers NFC-döntő rengeteg témát szolgáltatott az összefoglaló adásunkba, így töviről hegyire kielemeztük a találkozót, de természetesen nem hagytuk szó nélkül a Chiefs-Bills mérkőzést sem. A podcast legvégén pedig a korai tippünket is leadtuk a várva várt Super Bowlra. 
0
Triple Coverage #273 – Nagy csapatmustra 2/4
Fűzővel kifelé!
Az alapszakasz után egy négy részes sorozat keretében kibeszéljük minden csapat szezonját és górcső alá vesszük milyen lehetőségeik vannak a drafton, min kellene változtatniuk a stábjukban, illetve mit várhatunk tőlük a következő szezonban. Ezúttal a Panthers, a Broncos, a Cowboys, a 49ers, a Chargers,…
0
Kedd Esti Fények #10
Triple Coverage
A Kedd Esti Fények jubileumi tizedik adásában beszélgettünk a [email protected] és a [email protected] mérkőzésekről. Természetesen hoztunk herókat és zerókat, emellett eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen lenne a Broncos irányítójának lenni. Majd hoztunk öt csapatot, amikben reménykedtünk, de összetörték…
0
Triple Coverage #262 – A 12. forduló összefoglalója
Triple Coverage
Nem feltétlen ez volt az év eddigi legjobb fordulója, de ettől függetlenül minden vasárnapi meccset kibeszéltünk, Patrik helyett most Józsival. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek…
0
Triple Coverage #261 – A nagy 2021-es egyetemi irányítókörkép
Triple Coverage
Még nem értünk a célegyenesbe, hogy 2021-es class irányítóiról teljesen letisztult képet kapjunk, de lassan decemberbe fordulva már látjuk, kikről érdemes mélyebben is beszélgetni a jövő évet illetően. Elhoztuk a legnagyobb sztárokat, a szinte semmiből fellépő Heisman contendereket és a kevésbé ismert…
0
Kedd Esti Fények #9
Triple Coverage
Eheti három kiemelt meccsünk a [email protected], a [email protected] és a [email protected] volt, de beszéltünk arról is, hogy Jared Goffot vagy Derek Carrt szeretnénk inkább a csapatunkban. A heróknál és zeróknál szóba jött többek közt Taysom Hill, a Lions vagy a Bengals támadófala.  ERRE a linkre jobb klikk…
0
Triple Coverage #260 – Taysom Hill, hosszabbítások, [email protected] és az összes többi vasárnapi meccs
Triple Coverage
Bemutatkozott kezdőként Taysom Hill, kiváló vasárnap esti rangadót láthattunk, de voltak előtte hosszabbítások, offense-parádék és néhol bizony elég csúnya teljesítmények is. Kibeszéltünk minden vasárnapi találkozót. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is…
0
Kedd Esti Fények #8
Triple Coverage
Ma nem a stúdióból, hanem otthonunk (vagy épp munkahelyünk) melegéből jelentkeztünk be, de ez nem hátráltatott minket abban, hogy kibeszéljük a Bills-Cardinals, a Patriots-Ravens és Seahawks-Rams mérkőzéseket, hozzuk a herókat és zerókat, a power rankinget és a tuti tippjeinket jövő hétre!  ERRE a linkre…
0
Triple Coverage #259 – Őrületes Hail Murray, playoff-Dolphins, eltűnt MVP-Wilson
Triple Coverage
A szezon eddigi talán legkatartikusabb élményét hozta a Hail Murray névre keresztelt játék, az MVP-Wilsonnak nyomát sem találjuk, a Dolphins alaposan bejelentkezett a playoffra. Ezekről és sok másról is beszélgettünk az összefoglaló adásunkban. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes…
2
Kedd Esti Fények #7
Triple Coverage
Alaposan kibeszéltünk három mérkőzést – ezáltal hat csapatot -, hoztuk a herókat és zerókat, a bandwagonokat, a power rankinget és a tuti tippeket is!
0
Triple Coverage #258 – A 9. forduló összefoglalója
Triple Coverage
Felemás vasárnapunk volt, ugyanis a 19 órás sávban nagyrészt egyoldalú meccseket kaptunk, hogy aztán a 22 órás sáv elkápráztasson mindenkit, majd egy nagyon nem várt mészárlásnak legyünk szemtanúi éjszaka. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek…
1
Kedd Esti Fények #4
Triple Coverage
A Tribünnel közös műsorunkban beszéltünk majd a Chiefs botlásáról, a Browns diadaláról és a vasárnap esti rangadóról is, hoztuk a herókat és a zerókat, illetve beszéltünk Dan Quinn kirúgásáról is. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes…
1
Triple Coverage #252 – Az 5. forduló összefoglalója, Prescott sérülése, Quinn kirúgása, Alex Smith visszatérése
Triple Coverage
Kibeszéltünk minden vasárnapi mérkőzést az ötödik fordulóból, illetve téma volt Dak Prescott sérülése, Dan Quinn kirúgása és Alex Smith visszatérése is! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is…
2
Kedd esti fények #3
Triple Coverage
Megérkezett a Kedd esti fények legújabb adása, ahol a Tribün csapatával kibeszéljük az elmúlt hét legfontosabb történéseit. Brady még mindig, Burrow már most a legjobb irányítók közt? Newtonnal megverte volna a Chiefst a Patriots? Ünnepnap O’Brien kirúgása? Hogyan lehet segíteni egy öreg irányítót?…
0
Triple Coverage #251 – A negyedik NFL-vasárnap összefoglalója
Triple Coverage
Kibeszéltünk minden vasárnapi mérkőzést! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni…
2
Kedd esti fények #2
Triple Coverage
Megérkezett a Kedd esti fények legújabb adása, ahol a Tribün csapatával kibeszéljük az elmúlt hét legfontosabb történéseit. Wilson vagy Mahomes a jobb? Lamar mindig besül? Kell pánikolni a COVID miatt? A tehetség vagy a csapatösszhang a fontosabb? Kedd Esti Fények! Kedd Esti Fények! A Fűzővel Kifelé…
1
Triple Coverage #250 – Harmadik fordulós összefoglaló
Triple Coverage
A [email protected] szolgáltatta a hét mérkőzését, de az összes többi vasárnapi találkozót is kibeszéltük összefoglaló podcastünkben. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a…
1
Kedd Esti Fények #1
Triple Coverage
Új adással jelentkezünk a Tribün csapatával közösen, minden kedden 19 órától a Facebookon élőben! Ez a Kedd Esti Fények, ahol kibeszéljük a hét meccseit és történéseit! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.
0
Triple Coverage #249 – Második fordulós összefoglaló
Triple Coverage
A [email protected] szolgáltatta a hét mérkőzését, de az összes többi vasárnapi találkozót is kibeszéltük összefoglaló podcastünkben. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a…
1
Triple Coverage #248 – Mit reagáljunk túl az első fordulóból és minek kapcsán várjunk ki?
Triple Coverage
Az első forduló utáni hét a túlreagálások hete, amikor egy meccs alapján mindenkiről ítéletet kell mondani és itt eldől minden jó vagy rossz irányba. Most megpróbáltunk elevezni a hot take-ek kusza hálójában és megmondtuk, melyik csapatnak (és szurkolóinak) kell pánikolnia és ki lehet nyugodt továbbra…
2
Triple Coverage #247 – Így láttuk az első idei NFL-vasárnapot
Triple Coverage
Visszatért a foci, így pedig visszatér az összefoglaló podcastünk is, ahol minden vasárnapi találkozót kibeszélünk! (A kisebb hanghibákért elnézést.) Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek…
2
Triple Coverage #246 – Jóslat kibeszélő
Triple Coverage
Tegnap olvashattátok a jóslatainkat, most pedig podcast formában is kibeszéljük őket. Megvitatjuk, melyik tippeket nem értettük egyáltalán, milyen meglepetések születhetnek pozitív és negatív irányban, vagy épp miben vagyunk igazán magabiztosak. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes…
2
Triple Coverage #245 – NFC West szezonfelvezető
Triple Coverage
Beindul a Cardinals bandwagon? Meg tud újulni McVay és a Rams? Fenn lehet tartani a 49ers tavalyi teljesítményét? Engedik Wilsont többet passzolni a Seahawksnál? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a szezonfelvezető sorozatunk utolsó részében. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel…
0
Triple Coverage #244 – AFC North szezonfelvezető
Triple Coverage
Veszélyezteti valaki a Ravens csoportelsőségét? Ki a fene ül még a Browns bandwagonon? Jöhet a mindent átütő Steelers? Mire lehet képes az 1/1-es Joe Burrow? Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is…
2
Triple Coverage #243 – NFC South szezonfelvezető
Triple Coverage
Mennyire ülünk a Buccaneers bandwagonon? Át tudja lépni végre a Saints azt a bizonyos küszöböt? Elmozdul valamerre a Falcons a középszerűségből? Mit várhatunk az újjáalakult Pantherstől? Ezekre mind-mind választ adunk a mai adásban! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
1
Triple Coverage #242 – AFC South szezonfelvezető
Triple Coverage
Hopkins nélkül meddig tudja vezetni a Texanst Watson? Mennyire bízunk Rivers újjáéledésében? Minshew lesz annyira jó, hogy a Jaguars ne tudjon QB-t draftolni jövőre? Fenntartható a Titans támadósorának teljesítménye? Az AFC South divíziójával folytatjuk a szezonfelvezető sorozatunkat. Továbbra is várjuk…
3
Triple Coverage #241 – NFC East szezonfelvezető
Triple Coverage
Végre szintet tud lépni a Cowboys? Mit várhatunk az Eaglestől? Működni fog Daniel Jones és Jasaon Garrett házassága? A Washington jövőre új irányítóval kezdi a szezont? Az NFC Easttel érünk el a szezonfelvezető sorozatunk feléhez! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
1
Triple Coverage #240 – AFC West szezonfelvezető
Triple Coverage
Folytatjuk szezonfelvezető podcastsorozatunkat, terítéken az AFC West! Marad a csúcson a Chiefs? A Broncos és/vagy a Raiders elcsíphet egy playoff-helyet? Mire lehet képes a Chargers a Tyrod-Herbert duóval? Ez mind kiderül a mai adásból! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
0
Triple Coverage #239 – AFC East szezonfelvezető
Triple Coverage
Folytatjuk szezonfelvezető podcastsorozatunkat, terítéken az AFC East! Mennyire esik vissza a Patriots? Mennyire hiszünk Josh Allenben és a Billsben? Eljött a Dolphins ideje, vagy várni kell még 2021-ig? Mit várunk a Jetstől? Ez mind-mind kiderül a mai adásból! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok…
1
Triple Coverage #238 – NFC North szezonfelvezető
Triple Coverage
Megkezdjük hatodik évadunkat a Triple Coverage-ben, és mivel már csak egy hónap van hátra a szezonkezdetig, így elkezdjük felvezetni az idényt. Rögtön az egyik, ha nem a legnehezebb csoporttal kezdünk, már ami a jóslást illeti. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
2
Triple Coverage #237 – Kérdezz-felelek, Prescott és az új szerződést kapó játékosok
Triple Coverage
Kiváló témákat szolgáltattatok a havi kérdezz-felelek adásunkba, ahol kiderül, lesz-e szerintünk szezon, mit szólunk az NFL-jogok Aréna4-re való kerüléséhez, melyik Super Bowl kimenetelét változtatnánk meg, vagy hogy kiért fájna a szívünk, ha kiülné az idényt a koronavírus miatt. Ezen kívül pedig beszélgettünk…
2
Triple Coverage #236 – Mahomes megadeal és Cam Newton a Patriotsban
Triple Coverage
Különleges adással jelentkezünk most, ugyanis amint felvettünk egy kis beszélgetést Cam Newtonról, robbant a hír, hogy Patrick Mahomes gigaszerződést írt alá, ezt pedig nem hagyhattuk szó nélkül, így egy kis breaking news bevezetőt is felvettünk az egész elé. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok…
3
Triple Coverage #235 – a 2017-es Franchise Draft értékelése
Triple Coverage
Három évvel ezelőtt belevágtunk egy nagyon izgalmas játékba, aminek a lényege az volt, hogy egy huszonkét fős csapatot kellett építeni úgy, hogy öt évre előre tervezünk és draftolós módszerrel választjuk ki az egyes játékosokat. Az elmúlt három esztendőben pedig rengeteg dolog történt, sok játékos eltűnt…
1
Triple Coverage #234 – Kedvenc játékosaink, akik sose játszottak a csapatainkban
Triple Coverage
Ezerrel dübörög az offseason, így jut időnk egy kicsit olyan adásokra is, ahol kötetlenebb, szabadabb témákkal jelentkezünk. Ilyen lesz ez a műsor is, ahol olyan játékosokról beszélünk, akik nagyon közel nőttek a szívünkhöz, de sose játszottak kedvenc csapatainkban. Találkozhattok majd bajnokokkal,…
2
Triple Coverage #233 – Hol játszik majd Jamal Adams 2020-ban?
Triple Coverage
Ismét egy játékos szolgáltatott beszédtémát az offseason posványában. Jamal Adams megelégelte a tárgyalások menetét a Jetsszel, és cserét kért a franchise-tól. Minket pedig megihletett az adás arra, hogy róla és a safety posztról beszélgessünk. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes…
1
Triple Coverage #232 – Mi lesz veled, Dalvin Cook?
Triple Coverage
Rengeteg komment érkezett a Dalvin Cookról megjelent hír kapcsán, miszerint a Vikings futója holdoutot tervez az előttünk álló szezonra a nagy gázsi reményében. És ha már ennyire érdekel Titeket, akkor ezt az adás az ő, illetve a futók megítélésére szántuk. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok…
1
Triple Coverage #231 – Meghatározó amerikai focis élményeink
Triple Coverage
Úgy vettük észre, hogy a legutóbbi kötetlenebb, de mégis NFL-tematikájú adásunk sokatok tetszését elnyerte, így maradtunk ennél a vonalnál. Ezúttal mindhárman hoztunk 3-3 pozitív és negatív élményt amit az amerikai futball adott nekünk. Reméljük ti is rápattantok a nosztalgia vonatra a kommentek között!…
3
Triple Coverage #230 – Édeshármas vagy inkább egy Super Bowl élőben?
Triple Coverage
Legújabb podcastünkben kicsit kötetlenebb témával jelentkezünk, ezúttal egy olyan adást hoztunk össze, amiben egymásnak tettünk fel olyan kérdéseket, melyeknek van köze a focihoz, mégis kicsit komolytalanok, de komolyan el kellett gondolkozni a jó válasz megadásában. Mi nagyon élveztük a felvételt,…
1
Triple Coverage #229 – 120 yardnyira Seattle-től
Triple Coverage
Folytatjuk a tematikus adások sorozatát szurkolókkal kibeszélve, ahol a megosztó draftjairól, ám ennek ellenére rendre playoff részvételeiről híres Seattle Seahawks nyújtott csámcsogni valót. A két vendégünket ezúttal a 120 yard biztosította számunkra Józsa István és Muraközy Balázs személyében! Továbbra…
1
Triple Coverage #228 – Az utóbbi évek legnagyobb hátsó körös fogásai
Triple Coverage
George Kittle, Dak Prescott, Grady Jarrett. Csak hogy három nevet említsünk az utóbbi öt év legnagyobb hátsókörös fogásai közül. Nem egyszerű a harmadik napon meghatározó játékosokat draftolni, vagy draftolatlanként kiválasztani, de most összeszedtük, kiknek sikerült ez és 2015 óta kik voltak a legnagyobb…
1
Triple Coverage #227 – Magyar importként Európában
Triple Coverage
Bizonyára sokunknak ismerős az import kifejezés, de ezt leginkább tengerentúli játékosokhoz tudjuk kötni. Legújabb podcastünkben viszont egy olyan hazai játékost hívtunk meg, aki be tudja mutatni, milyen az, amikor egy magyar futballista próbálja megállni a helyét külföldön. Ő pedig nem más, mint Szakács…
0
Triple Coverage #226 – Roster a salary cap feléből
Triple Coverage
Egy érdekes játékot találtunk ki, amelyben (csonka) csapatokat alkottunk, de mindössze a jelenlegi salary cap felét használhattuk fel. A feladat nem volt könnyű és jó néhány áldozatot kellett hoznunk, de végül mindkettő szerkesztőnk befért a képzeletbeli vonal alá. Kommentben próbáljatok meg a miénknél…
1
Triple Coverage #225 – Vad világba vágtató Vadlovak
Triple Coverage
Rendhagyó adássorozatunk első részében a Green Bay Packers alapos körüljárása volt a téma két vérbeli rajongó szemüvegén keresztül, mostani műsorunkban pedig a Denver Broncost vesszük górcső alá. Hasonlóan az előző részhez, most is visszatekintettünk a közelmúltba, szétboncoltuk a  2020-as FA-tevékenységet…
2
Triple Coverage #224 – Nem 6 másodperc fogja meghatározni a szezonod
Triple Coverage
Az exkluzív vendégeket felvonultató podcastsorozatunk legújabb adásában egy újabb neves futballőrült kapott meghívást, aki nem más volt, mint a Tabánya Mustangs és a 2020-as Egyetemi Válogatott támadókoordinátora, Zahovay Ádám. A név ismerősen hangozhat, hiszen Zaho volt FK-szerkesztő, valamint a Digi…
1
Triple Coverage #223 – Can you feel my Love buzz?
Triple Coverage
Rendhagyó, és remélhetőleg nem utolsó ilyen adással jelentkezünk, hiszen a teljes műsor a Packers draftján alapult, a múltat, a jelent és a jövőt is figyelembe véve. A tematikához pedig nem is kaphattunk volna jobb segítséget, mint a Packers Hungary Club szerkesztője, Szymczak Vince, illetve Tóth Balázs…
1
Triple Coverage #222 – A draft legnagyobb vesztesei
Triple Coverage
A nyertesek után jöhetnek a vesztesek! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni…
0
Triple Coverage #221 – A draft legnagyobb nyertesei
Triple Coverage
Most, hogy végre kipihentük a draft fáradalmait, értékelhetjük is! Kezdésnek a legnagyobb nyerteseket hoztuk el csapat- és játékosszinten is. Holnap pedig jönnek a vesztesek. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve…
0
ÉLŐ DRAFT SHOW és kibeszélő
Triple Coverage
Az utóbbi években élő podcasttel jelentkeztünk az első körre, idén viszont emelünk a téten és videós formában közvetítjük és értékeljük a draft eseményeit! A felvezető magyar idő szerint 0:30-kor kezdődik, a draft pedig 2-kor.  Itt a kommentek közt pedig lehet tőlünk kérdezni, akár már előre, akár közben,…
0
Triple Coverage #220 – Boldok és hot take-ek a draft elé
Triple Coverage
Már tényleg a nyakunkon van a több szempontból is nem mindennapi NFL draft kezdése, így továbbra is ezzel kapcsolatos adással jelentkezünk. Ezúttal 5-5 olyan történést próbáltunk összeszedni, amelyekre látunk esélyt, és alaposan meglephetik a nézőket. Vajon mennyi teljesül majd ezekből szerintetek,…
0
Triple Coverage #219 – A legjobb S prospectek
Triple Coverage
Ahogy a scoutok, a szakértők és a média között sincs egyetértés, hogy ki az idei legjobb safety prospect, úgy mi sem egyezünk rangsorainkban. A top5-öt viszont könnyen be tudtuk lőni, ahol csak és kizárólag nagyon izgalmas játékosok vannak, olyannyira, hogy esélyes, hogy megtaláltuk az új Tyrann Mathieu-t…
1
Triple Coverage #218 – A legjobb CB prospectek
Triple Coverage
Az idei class egyik legjobb posztja a cornerback, Okudah az 5 legjobb játékos közt van a drafton és jó eséllyel Henderson is a top10-ben hallja majd a nevét. Utánuk viszont relatíve nagy a kavalkád, itt próbáltunk most rendet tenni. Szépen lassan a végéhez ér az idei prospecteket rangsoroló podcastsorozatunk,…
0
Triple Coverage #217 – A legjobb LB prospectek
Triple Coverage
Az idei linebacker class nagyon izgalmasnak ígérkezik, mert bizony találunk a játékosok között bőven olyan jelentkezőket, akik meg tudnak felelni az NFL által elvárt sztenderdeknek és korán szupersztárrá nőhetik ki magukat. Az adásban ezúttal is átrágtuk magunkat egy ötös listán, miközben azt is megvitattuk,…
0
Triple Coverage #216 – Kérdezz-felelek és draft fogadások
Triple Coverage
Kiváló témákat szolgáltattak a támogatóink a havi kérdezz-felelek adásba, ahol kiderül, mit várunk a Stidham-projekttől New Englandben és Bradytől Tampában, hogy lesz-e szezon, vagy éppen az, hogy Chase Youngot, Nick Bosát vagy Myles Garrettet tartjuk a legjobb prospectnek. A végén pedig jövünk pár…
0
Triple Coverage #215 – A legjobb edge prospectek
Triple Coverage
Öles léptekkel haladunk a várva várt játékosbörze felé, melynek következtében mi is felgyorsítjuk a ritmusunkat és sűrűbben jövünk a pozíciós rangsorainkkal. Ebben az adásban a passzsiettetőket jártuk alaposan körül, megvizsgálva az egész draft class legjobb játékosát, illetve azokat a nagyra tartott…
0
Triple Coverage #214 – A legjobb iDL prospectek
Triple Coverage
Két hét múlva jön a várva várt 2020-as NFL Draft, mi pedig a támadók után a figyelmünket a védőkre helyezzük, azon belül is a legjobb belső védőfalemberekre. A class nagyon vegyesnek ígérkezik, a legtetején ül két elit prospect, utánuk viszont sok-sok olyan játékost találunk, akik nem kész termékek,…
0
Triple Coverage #213 – Semmi sem a véletlen műve…ha egyáltalán létezik véletlen
Triple Coverage
Legutóbbi adásunk vendége a Budapest Cowbells elkapója, az európai szinten legerősebb bajnokságot, a GFL-t is megjárt Takács Bence volt, akivel tényleg egy rendhagyó műsort sikerült összehoznunk. Bence pedig mesélt mindenről, ami a futballt övezi: tanulás, munka, magánélet, család, lemondások, kudarc…
2
Triple Coverage #212 – Megmakkanva Makával, a karantén kommentátorával
Triple Coverage
Legújabb podcast epizódunkban egy újabb sztárvendég volt a show meghívottja, ezúttal az NFL és NCAA közvetítésekből (is) ismert Kun Zsolttal alias Makával beszélgettünk egy kicsit. Legfőbb témánk az egyetemi foci tavalyi szezonja volt, azon belül is a Galaxy4-es közvetítések és azt körülölelő miliő.…
2
Triple Coverage #211 – A legjobb RB prospectek
Triple Coverage
Nem állunk le a podcastekkel, hiszen az irányítók, a tackle-ök és az elkapók után, sorozatunkat a legjobb futó prospectekkel folytatjuk, ahol könnyen meg tudtunk egyezni a top5-ben, azon belül viszont lehet vitatkozni, hogy ki melyik helyet foglalja el. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok…
0
Triple Coverage #210 – A legjobb WR prospectek
Triple Coverage
Az irányítókon és a tackle-ökön túlvagyunk, jöhet az idei draft legjobb és legmélyebb egysége, az elkapóké! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk…
0
Triple Coverage #209 – Bezárva Czirók Mártonnal
Triple Coverage
Rendhagyó adással jelentkezünk ezúttal, hiszen műsorunk vendége a válogatott sztárja, a Budapest Wolves elkapója és egyben a Galaxy4 szakértője, Czirók Márton volt. Marcival kihasználtuk a nagy nihil adta szabadságot és beszélgettünk mindenről, ami futball, kezdve a magyar válogatottól, az egyetemi…
2
Triple Coverage #208 – A legjobb OT prospectek
Triple Coverage
Legutóbb az irányítókkal foglalkoztunk, most pedig megmutatjuk, kik védik az ő testi épségüket! Mutatjuk az idei nagyon erős OT-class legjobb prospectjeit! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon…
0
Triple Coverage #207 – A legjobb QB prospectek
Triple Coverage
Megkezdjük top5 prospect szériánkat, elsőnek az irányítókat mutatjuk be. Burrow és Tua közel tökéletesnek tűnik, de nekik is vannak gyenge pontjaik. Na de kik a többiek? Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve…
0
Tribün ft. FK! – Brady, cserék, nyertesek, vesztesek, mindez az otthon melegéből
Triple Coverage
Ismét a Tribün vendégei voltunk, még ha nem is személyesen. Kielemeztük az NFL szabadügynök piacát, beszéltünk Tom Brady csapatváltásáról, a legizgalmasabb cserékről, illetve a piac nyerteseiről és veszteseiről! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon…
1
Triple Coverage #206 – Mock Draft 4.0
Triple Coverage
Túl vagyunk a free agency legjaván, ám még mielőtt a hét történéseit megvitatnánk, felvettünk egy mock draftot – cserékkel megspékelve! Mi nagyon élveztük az összerakását, reméljük hasonló érzelmeket váltunk ki belőletek is! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de…
1
Triple Coverage #205 – Brady a Buccaneersé, beindult az irányítókeringő!
Triple Coverage
A piac hivatalosan csak ma este nyit, de a legtöbb nagy név már csapatot talált magának. A legnagyobb szenzáció persze Tom Brady eligazolása, így ezzel kezdjük mai kibeszélőnket! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot,…
1
Triple Coverage #204 – Beindult a piac!
Triple Coverage
Megkezdődött a tampering időszak, ami a szokásoktól eltérően nem egy bomba cserét tartogatott magában. Ezekről, illetve a tegnapi igazolásokról és a franchise tagekről beszélgettünk a négy fal közé zárva. #stayhome Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon…
0
Triple Coverage #203 – A hétvége történései
Triple Coverage
Eseménydús hétvégén vagyunk túl, így volt miről beszélni. Kiosztottak pár franchise taget, volt meglepő trade és szerződéshosszabbítás is, nem mellesleg a játékosok elfogadták az új Kollektív Szerződést, ma estétől pedig indul a tampering időszak. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel…
0
Triple Coverage #202 – Hamarosan nyit a piac!
Triple Coverage
Jövő héten indul a szabadügynök időszak, így egy kis kedvcsinálóval jelentkezünk, ahol esélyekkel, dream fitekkel és a top50-es listánkkal foglalkozunk! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is…
1
Triple Coverage #201 – Bevezető a 2020-as NFL Drafthoz
Triple Coverage
Melyikek idén a legerősebb, legmélyebb és melyikek a leggyengébbek posztok a drafton? Kik a legjobb irányítók? Melyik játékosok túlértékeltek? Kik a kedvenceink? Erről beszéltünk mai adásunkban! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az…
0
Triple Coverage #200 – Legjobb és legrosszabb GM-ek + kérdezz-felelek
Triple Coverage
Kik a legrosszabb general managerek a ligában? És kik a legjobbak? Ezt próbáltuk most kibeszélni, és hát nem teljesen egyeztek a listáink. Ezen felül válaszoltunk pár kérdésre is, ami a támogatóinktól érkezett. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon…
4
Triple Coverage #199 – Irányító-keringő
Triple Coverage
Mi lesz Brady sorsa? Hol köthet ki Rivers? Mire készül a Raiders vagy épp a Panthers? Ezekre a kérdésekre próbáltunk választ adni mai adásunkban és megpróbáltuk összepárosítani az idei irányító-keringőban a csapatokat a játékosokkal. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
0
Triple Coverage #198 – Mock Draft 2.0 – Part2
Triple Coverage
A legújabb mock draftunk első adása is nagyon izgalmasra sikerült, de a második részben már olyan pickekkel is jövünk, amikre sokan biztosan nem számítotok. Húztunk egy halom szexi játékost, de elő-előjöttek olyanok is, akik felett sokan legyintenek, hiába képviselnek magas színvonalt. Vágjunk is bele…
0
Triple Coverage #197 – Mock Draft 2.0 – Part1
Triple Coverage
A Kansas City Chiefs megnyerte a Super Bowlt, ezzel az NFL 100. szezonja hivatalosan is lezárult. De azzal, hogy nem látjuk a legkiemelkedőbb játékosokat hosszú hónapokig a pályán, nem ért véget gyakorlatilag semmi, hiszen kezdődik a draft szezon! Ennek apropójaként hoztuk össze a második mock draftunkat…
0
Triple Coverage #196 – Alaposan kiveséztük a Super Bowlt
Triple Coverage
Ugyan kicsit alulmúlta a várakozásainkat, így is volt miről beszélgetni a Super Bowl kapcsán, mi pedig igyekeztünk a nagydöntő minden fontos mozzanatára kitérni összefoglalónkban. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot,…
3
Triple Coverage #195 – Jön a Super Bowl!
Triple Coverage
Már nagyon várjuk a Super Bowlt, most pedig minden oldalról kiveséztük a Chiefs-49ers párosítást! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése…
0
Triple Coverage #194 – Játékra fel – NFC Edition!
Triple Coverage
Az AFC után most az NFC csapatainak játékosaiból raktuk össze különleges keretünket, néhol a bőség zavarával, néhol a teljes nihillel megküzdve. Fogadjátok szeretettel, és várjuk észrevételeiteket hogy kinek a csapata tetszik jobban! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
0
Triple Coverage #193 – Játékra fel! – AFC Edition
Triple Coverage
A kéthetes böjtöt igyekeztük egy kis kreativitással kibekkelni, így egy két részes játékra szántuk el magunkat, először az AFC-vel kezdve. Egy egyedi csapatot próbáltunk összehozni egymás ellen minden csapatból egy játékost kiválasztva, és rajtatok áll eldönteni, ki draftolt jobban! Továbbra is várjuk…
1
Triple Coverage #192 – Így láttuk a konferenciadöntőket
Triple Coverage
Nem ez volt a legizgalmasabb futball-vasárnap az évben, de kétségkívül érdekes mérkőzéseket láthattunk, így alaposan ki is beszéltük a két konferenciadöntőt! Plusz a végén szót ejtettünk röviden arról is, mit várunk a Super Bowltól. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
1
Triple Coverage #191 – Így láttuk a divisional kör mérkőzéseit
Triple Coverage
Rendkívül érdekes találkozókat láthattunk a divisional körben, mi pedig mind a négyet alaposan kibeszéltük! Plusz a végén szót ejtettünk Kevin Stefanski kinevezéséről is. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve…
0
Tribün feat. FK! – Brady és Brees jövője, edzőkinevezések, top5 edző, rájátszás, CFB-döntő
Triple Coverage
Ismét a Tribün vendégei voltunk, ahol elég sok mindent érintettünk az egy órás adás során. Beszéltünk Brady és Brees jövőjéről, a futásorientáltságról, az edzőkinevezésekről, tippeltünk a divisional kör mérkőzéseire és az LSU-Clemson egyetemi döntőre is, ezen kívül pedig elmondtuk, melyik 5 edzőt gondoljuk…
3
Triple Coverage #190 – A Panthers és a Giants is megtalálta új főedzőjét
Triple Coverage
Tegnap a Panthers és a Giants is megtalálta új főedzőjét, mi pedig most ezt a két kinevezést beszéltük ki legújabb adásunkban. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a…
2
Triple Coverage #189 – Így láttuk ezt az őrült wild card kört
Triple Coverage
Rendkívül izgalmas találkozókat láthattunk a wild card körben, mi pedig mind a négyet alaposan kibeszéltük! Plusz a végén szót ejtettünk McCarthy kinevezéséről és Tua bejelentéséről is. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális…
1
Triple Coverage #188 – Edzőkeringő és wild card beharangozó
Triple Coverage
A Browns és a Giants (és korábban a Panthers) megvált edzőjétől, a Cowboys pedig valószínűleg meg fog, mindeközben a Redskins már kinevezte új főedzőjét. Most kibeszéltük, hogy jó döntések voltak-e ezek, illetve hogy ki léphet a kirúgottak helyére az egyes csapatoknál. Emellett pedig nem maradhatott…
0
Triple Coverage #187 – Lynch és Watt visszatér, Quinn marad + így fog kinézni a rájátszás
Triple Coverage
Kipihentük a sok kacsát, töltött káposztát és bejglit, így újra “mikrofon” elé kerültünk és kibeszéltük a hét legfontosabb híreit, na meg megmondtuk, szerintünk hogy fog kinézni a rájátszás mezőnye – és még a wild card körre is kitekintettünk kicsit. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok…
1
Triple Coverage #186 – Karácsonyi kérdezz-felelek
Triple Coverage
Ezúton is köszönjük a kérdéseiteket, és boldog karácsonyt! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig…
0
Triple Coverage #185 – A 15. forduló legfontosabb meccseinek összefoglalója
Triple Coverage
Kibeszéltük a 15. NFL-vasárnap legérdekesebb, legfontosabb meccseit, és a rájátszásra is kitekintettünk kicsit! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk…
2
Triple Coverage #184 – Az NFC leggyengébb láncszemei
Triple Coverage
Kik vagy mik az NFC csapatainak leggyengébb láncszemei? Hol bukott el a rosszul szereplő gárdák szezonja, és hol bukhatnak el a playoff-csapatok? Erről beszéltünk mai adásunkban! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot,…
0
Triple Coverage #183 – A 14. forduló összefoglalója
Triple Coverage
Kibeszéltük a 14. NFL-vasárnap összes meccsét! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok…
0
Triple Coverage #182 – Az AFC leggyengébb láncszemei
Triple Coverage
Kik vagy mik az AFC csapatainak leggyengébb láncszemei? Hol bukott el a rosszul szereplő gárdák szezonja, és hol bukhatnak el a playoff-csapatok? Erről beszéltünk mai adásunkban! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot,…
0
Triple Coverage #181 – A 13. forduló összefoglalója
Triple Coverage
Kibeszéltük a 13. NFL-vasárnap összes meccsét! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok…
2
Triple Coverage #180 – Novemberi kérdezz-felelek
Triple Coverage
Egyenesen New Yorkból jelentkezünk a havi kérdezz-felelek podcastünkkel! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva…
0
Triple Coverage #179 – A 12. forduló összefoglalója
Triple Coverage
Hozott elég jó meccseket, nagy meglepetéseket, és persze nagyon gyenge színvonalú összecsapásokat is a 12. NFL-vasárnap. Mi pedig mindegyik mérkőzést kibeszéltük. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon…
1
Triple Coverage #178 – Mock Draft 1.0 – Part2
Triple Coverage
Draft SZN, baby! Megérkezett a tegnap elkezdett mock draftunk második fele. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra…
0
Triple Coverage #178 – Mock Draft 1.0 – Part1
Triple Coverage
Draft SZN, baby! A csapatod már lemondott a rájátszásról? Lehet fókuszálni a draftra! Nem tudod, kik a legjobb prospectek idén? Most elmondjuk! Vagy kened-vágod a college focit? Most megmutatjuk, melyik csapatokhoz várjuk a top tehetséget így november végéhez közeledve. Továbbra is várjuk véleményeiteket,…
0
Triple Coverage #177 – A 11. forduló összefoglalója
Triple Coverage
Már a 11. NFL-vasárnap is lement, így kibeszéltük, mit láttunk ebben a fordulóban! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként”…
1
Triple Coverage #176 – Head Coach Ranking
Triple Coverage
Az talán nem lesz meglepetés, hogy Bill Belichicket tartjuk a liga legjobb főedzőjének. Na de kik következnek utána? Most sorrendbe raktuk mind a 32 jelenlegi head coachot! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve…
0
Triple Coverage #175 – Kaepernick visszatér? Newton a Bearsben?
Triple Coverage
Összeültünk kicsit kibeszélni a legutóbbi napok legérdekesebb eseményeit, és annyira belemerültünk, hogy egy egyórás adást hoztunk össze. Mennyire PR-lépés az NFL-nek a Kaepernick workout? Megéri Newtont elcserélni a Bearshez? Miért jó, hogy marad Gase a Jetsnél? Mennyi pénzt kaphat Dak Prescott a Cowboystól?…
0
Triple Coverage #174 – Kibeszéltük az All-Pro csapatunkat és a félévi díjazottakat
Triple Coverage
A héten összeállítottuk a szezon felénél az All-Pro csapatunkat és díjaztuk az első 9 forduló legjobb játékosait. Ezt beszéltük most ki podcast formában is! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon…
0
Triple Coverage #173 – Októberi kérdezz-felelek
Triple Coverage
Sok kiváló kérdést kaptunk patronjainktól, amiket ezúton is köszönünk. Most pedig válaszolunk mindegyikre! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –>…
2
Triple Coverage #172 – Nagyot csalódtunk a trade deadline-ban
Triple Coverage
Eléggé eseménytelenül zárult a trade deadline, de azért négy, a héten történt cseréről (Drake, Williams, Avery, Talib) tudtunk beszélni legújabb podcastünkben, ahol megkerestük az okokat, hogy miért is volt ilyen csendes a tegnap este. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
2
Triple Coverage #171 – A nyolcadik forduló összefoglalója
Triple Coverage
Már a nyolcadik NFL-vasárnap is lement, így kibeszéltük, mit láttunk ebben a fordulóban! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként”…
0
Triple Coverage #170 – Power Ranking kibeszélő
Triple Coverage
Szerettétek volna hallani az előző adásban boncolt Power Rankingünk teljes sorrendjét, így elhoztuk nektek a maradék 22 csapatról szóló epizódot! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek…
0
Triple Coverage #169 – Az NFL “Purgatóriuma”
Triple Coverage
A mai adásunkban imádott ligánk középmezőnyét vettük górcső alá, amelyek sem a rájátszásba, sem a 10 legrosszabb csapat közé nem férnek be, illetve megpróbáltuk kristálygömbünk segítségével megjósolni hogy vajon melyik kasztba mozoghatnak a szezon végén. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok…
0
Triple Coverage #168 – A hetedik forduló összefoglalója
Triple Coverage
Már a hetedik NFL-vasárnap is lement, így kibeszéltük, mit láttunk ebben a fordulóban! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként”…
3
Triple Coverage #167 – Kibeszéljük a Rams(ey) cserét
Triple Coverage
Magyar idő szerint kedd éjjel felforgatta az NFL-t és a csapatát a Los Angeles Rams, három cserét is végrehajtva. Ebből természetesen a Jalen Ramsey-ért adott két első körös pick szólt a legnagyobbat, de mi mind a hármat kiveséztük. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
0
Triple Coverage #166 – Így láttuk a magyar-spanyol Eb-selejtezőt
Triple Coverage
Volt, aki dolgozott, volt, aki “csak” nézte, de ott voltunk Magyarország amerikai futball válogatottjának Eb-selejtezőjén az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Ezt a meccset beszéltük most ki.  Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális…
0
Triple Coverage #165 – A hatodik forduló összefoglalója
Triple Coverage
Már a hatodik NFL-vasárnap is lement, így kibeszéltük, mit láttunk ebben a fordulóban! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként”…
0
Overtime – Az Eb-selejtező előtt
Triple Coverage
A szombati Magyarország-Spanyolország Európa-bajnoki mérkőzés előtt megnéztük, hogy a Grátz Vilmos vezette stáb kiket rakott be a 45 fős szűkített keretbe. Kielemeztük, mit várunk az idei első válogatott találkozótól és szerintünk mire lesz érdemes odafigyelni. Az adás letölthető INNEN, illetve meghallgatható…
0
Triple Coverage #164 – Így láttuk az ötödik fordulót
Triple Coverage
Már az ötödik NFL-vasárnap is lement, így kibeszéltük, mit láttunk ebben a fordulóban! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként”…
0
Triple Coverage #163 – Újrajósoltuk a szezon alakulását
Triple Coverage
Nagyjából egy hónappal ezelőtt jósoltunk a szezonra… Na hát egy hónap elteltével sokkal okosabbak vagyunk (?), így most megpróbáljuk újrajósolni, mi lesz az alapszakasz végén, illetve a Super Bowlban. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek…
0
Triple Coverage #162 – Negyedéves díjátadó és Rams-Seahawks beharangozó
Triple Coverage
Még az ötödik forduló előtt ki akartuk osztani a negyedéves díjainkat, úgy mint MVP, Év Védője, Év Újoncai, Év Edzője, és emellé hoztunk még pár pozitív meglepetést és csalódást is, mind csapat-, mind játékos szinten. Az adás végén pedig beharangoztuk a kiválónak ígérkező [email protected] csütörtök esti…
0
Triple Coverage #161 – A negyedik kör összefoglalója
Triple Coverage
Veretlenek csatája, kiemelt meccsek, vendég power és újonc irányítók csatája – így állt össze a negyedik forduló, és így beszéltük ki a hétvége történéseit. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon…
1
Triple Coverage #160 – Szeptemberi kérdezz-felelek
Triple Coverage
Sok kiváló kérdést kaptunk patronjainktól, amiket ezúton is köszönünk. Leginkább fociról volt szó a 80 perces adásban, de előjött a zene, az időutazás, és a Patreonról is beszélgettünk bővebben. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az…
0
Triple Coverage #159 – A veretlenekről (és kicsit a nyeretlenekről)
Triple Coverage
Nyolc veretlen csapatunk van jelenleg a ligában, leginkább róluk beszélgettünk a mai adásunkban, illetve előtte még a nyeretlenekről is szót ejtettünk. Utóbbiaknál azt vizsgáltuk, kinek lehet a legtöbb esélye a rájátszásra, vagy kinek lehet a legjobb mérlege év végén, előbbieknél pedig megnéztük, ki…
0
Triple Coverage #158 – Ilyen volt az idei harmadik NFL-vasárnap
Triple Coverage
Mind a 14 meccsről ejtettünk szót a 3. heti összefoglaló adásunkban! Beszéltünk a hét legjobban várt találkoozóiról, a legfurább mérkőzésekről, és mindegyik másikról is! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve…
1
Triple Coverage #157 – Az elmúlt napok legfontosabb hírei
Triple Coverage
Szokatlan mennyiségű és minőségű hír látott napvilágot imádott ligánkban az elmúlt pár napban. Irányító sérülések, Eli Manninget lecserélték, első körös csere, illetve a liga két top játékosa sem boldog a klubjánál. Ezekről beszéltünk, ezúttal double coverage-ben. Továbbra is várjuk véleményeiteket,…
0
Triple Coverage #156 – A második játékhét történései
Triple Coverage
Átgázolt rajtunk a 2019-es szezon második játékhetének vasárnapi meccsnapja, ami bőven adott okot, hogy részletesebben is beszéljünk róla. Ezúttal 2-2-2 mérkőzésről beszéltünk és felelevenítettük, mik voltak a legnagyobb tanulságok. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
1
Triple Coverage #155 – Beharangoztuk a legjobban várt meccseinket
Triple Coverage
A mai adásban mindenki hozott magával 2-2 találkozót, amire leginkább kíváncsi a második fordulóból. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link…
1
Triple Coverage #154 – Week 1 overreactions és TNF-kitekintő
Triple Coverage
Immáron a műsor nevéhez méltóan hárman vettük fel mai adásunkat, ahol kicsit elmélkedünk a bennünk maradt jó és rossz pillanatokról az első fordulót követően, illetve beszéltünk a második forduló nyitómeccséről is. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon…
1
Triple Coverage #153 – Ilyen volt az első vasárnapi meccsdömping
Triple Coverage
Némileg megfogyatkozott létszámban, de annál nagyobb lelkesedéssel ültünk össze, hogy megbeszéljük, mik történtek a 2019-es szezon első vasárnapi meccsnapjának forgatagában. Beszéltünk szorosabb meccsekről, kiütésekről, meglepetésekről, furcsaságokról, mindenről. Továbbra is várjuk véleményeiteket,…
1
Triple Coverage #152 – Kickoff összefoglaló és a forduló további meccseinek beharangozója
Triple Coverage
Hivatalosan is elkezdődött a szezon, mi pedig kibeszéltük a Packers chicagói vendégjátékát. A továbbiakban a forduló hátralévő meccseiről beszélgettünk, illetve az elmúlt napok fontosabb híreiről is diskuráltunk. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon…
2
Triple Coverage #151 – Jósda kibeszélő és Kickoff Game beharangozó
Triple Coverage
Ma bizony megkezdődik az NFL 100. szezonja! Ennek örömére kibeszéltük a kedden kiadott jósdánk legérdekesebb, legmeglepőbb tippjeit és elmondtuk, hogy nyerhetünk óriásit, vagy épp hol bukhatunk hatalmasat a jóslatainkkal. A második szegmensben pedig beharangoztuk a [email protected] Kickoff meccset, ami…
0
Tribün feat. FK! – Szezonbeharangozó
Triple Coverage
Nemrég a Tribün vendégei voltunk, ahol felvezetésként beszélgettünk Luck visszavonulásáról, a 18 meccses alapszakasz ötletéről, majd jött a szezonbeharangozó rész a legérdekesebb csapatokkal, ahol kiderült az is, ki hol ül a Browns bandwagonon. Végül pedig bold predictionökkel borzoltuk a kedélyeket.…
1
Triple Coverage #150 – Szezonfelvezető -NFC East
Triple Coverage
Mi történik, ha egy Giants-, egy Cowboys- és egy Eagles-szurkoló összeül? Most épp kibeszéli az NFC Eastet, és helyenként szép dolgokat mond a másik csapatáról. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon…
1
Triple Coverage #149 – Szezonfelvezető – AFC East
Triple Coverage
Ez lesz az év, amikor valaki megfogja a New England Patriotsot? Valószínűleg nem, de azért megbeszéltük, milyen szezont várunk a Jetstől és a Billstől, illetve hogy hová halad ez az építkezés Miamiban. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek…
1
Triple Coverage #148 – Szezonfelvezető – AFC North
Triple Coverage
Mennyire hiszünk a Browns-hájpnak? Mit várunk a Lamar Jackson vezette Ravenstől? Jobb lesz a Steelersnek Brown és Bell nélkül? Elindul valahová a Bengals? Ezekre a kérdésekre próbáltuk meg megadni a választ a mai adásban! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon…
3
Triple Coverage #147 – Szezonfelvezető – NFC North
Triple Coverage
A Triple Coverage erre a hétre még keményebb, és Quadruple Coverage-dzsé változik, ugyanis négyen voltunk a stúdióban, hogy kibeszéljük az NFC North csoportját. Azért a megemelkedett létszám, mert Dani mellett a divízió három szurkolója, a lionsös renningan, a packersös chester és a vikingsos KGYM beszélte…
1
Triple Coverage #146 – Szezonfelvezető – NFC South
Triple Coverage
Robogunk is tovább a szezonfelvezető sorozatunkkal, jön az NFC South! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve jó hír, hogy már a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként”…
0
Overtime Extra – A 2020-as egyetemi válogatott edzőtáborából
Triple Coverage
Hihetetlen gyorsasággal összeszerveződött ez az Overtime Extra a székesfehérvári First Fielden múlt héten, ahol a 2020-as egyetemi világbajnokságra készülő magyar válogatott edzőtáborozott. Kovács Bálinttal és Cselleng Ádám pedig annyira belelendült, hogy igazán csapongóra sikerült ez a közel egy óra.…
0
Triple Coverage #145 – Szezonfelvezető – AFC South
Triple Coverage
Folytatjuk a szezonfelvezető sorozatunkat, az AFC South van terítéken, ami az egyik legizgalmasabb divíziónak ígérkezik. Ez pedig tökéletes alkalom volt arra, hogy új tagot köszöntsünk a podcast-csapatunkban, méghozzá a SportTv-ből is jól ismert Herczeg Ádámot, azaz Hörit. Továbbra is várjuk véleményeiteket,…
3
Triple Coverage #144 – Szezonfelvezető – NFC West
Triple Coverage
A héten elkezdtük a szezonfelvezető podcast-sorozatunkat, és máris itt a folytatás! Az NFC West van terítéken, ahol többen nagy változásokat várunk az erőviszonyokban! Mennyire esik vissza a Rams? Mennyit fejlődik a Cardinals és a 49ers? Hová tart a Seahawks? Mindenre igyekszünk választ adni! Továbbra…
1
Triple Coverage #143 – Szezonfelvezető – AFC West
Triple Coverage
A Triple Coverage konkrétan egy ilyen adással indult 2015 szeptember elején, tehát hosszú hagyománya van annak, hogy podcast formában vezetjük fel a szezont. Akkor még teljes konferenciát felölelő adásunk volt, most viszont divíziókra bontva még mélyebben tudunk arról beszélni, hogy mit is várunk a…
3
Triple Coverage #142 – Az NFL legjobb irányítói
Triple Coverage
Még a Dalton-scale podcastünkben beszéltünk arról, hogy rangsorolni fogjuk az NFL legjobb irányítóit, ezt pedig most meg is tettük! Kommentek közt mondjátok el Ti is a véleményeteket! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot,…
3
Triple Coverage #141 – A Hill-ügy, 18 meccses alapszakasz és a futók holdoutjai
Triple Coverage
Visszatér a nyári szünetről a Triple Coverage, és kicsit bemelegítünk a szezonra egy könnyed, híreket kibeszélő adással, hogy aztán augusztus 5-től beinduljon a nagyüzem! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve…
0
Triple Coverage #141 – A Hill-ügy, 18 meccses alapszakasz és a futók holdoutjai
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Visszatér a nyári szünetről a Triple Coverage, és kicsit bemelegítünk a szezonra egy könnyed, híreket kibeszélő adással, hogy aztán augusztus 5-től beinduljon a nagyüzem! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve…
1
Overtime – Krizsai Botonddal
Fűzővel kifelé!
A 2019-es HFL szezon véget ért az Enthroners győzelmével, így az Overtime is nyári pihenőre vonul, de ősszel jövünk a válogatott Eb mérkőzései előtt-alatt és után is fogunk jelentkezni. A mostani adásunkban a GFL-ben szereplő Krizsai Botond volt a vendégünk, akivel a német álom megvalósulásáról beszélgettünk…
0
Overtime – Krizsai Botonddal
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
A 2019-es HFL szezon véget ért az Enthroners győzelmével, így az Overtime is nyári pihenőre vonul, de ősszel jövünk a válogatott Eb mérkőzései előtt-alatt és után is fogunk jelentkezni. A mostani adásunkban a GFL-ben szereplő Krizsai Botond volt a vendégünk, akivel a német álom megvalósulásáról beszélgettünk…
0
Overtime – A MAFSZ palotából
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
A mostani podcastet a MAFSZ 11 négyzetméteres székházában vettük fel, ahová a szövetség vezetősége hívott meg minket, hogy a szezonban felmerült kérdéseket feltehessük. Szerencsére választ is kaptunk minden kérdésünkre, ebben a rekord hosszúságú és rendkívül érdekes adásban. Hallgassátok sok szeretettel!…
0
Overtime – Micsoda elődöntők voltak ezek?!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Az elődöntők után, a döntő előtt is akadt bőven téma a mérkőzésekkel kapcsolatban. Kibeszéltük ezt a két egészen kiváló elődöntőt, és elmondtuk, szerintünk miért lesz érdemes minden amerikaifoci-szerető szurkolónak július 6-án kijönni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba, a XIV. Hungarian Bowlt megnézni!…
1
Overtime – Takács Bencével
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
A sokaknak szerencsés, másoknak szerencsétlen 13-as szám most Takács Bencét hozta magával az Overtime e heti adásába, ahol a németországi kalandjáról mesélt a Cowbells korábbi játékosa. Igazán tanulságos végighallgatni, hogy mennyi áldozattal jár, ha valaki külföldön próbál szerencsét amerikai-focistaként.…
0
Overtime- Gyarmati Mátéval
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
A mai adásban a Fehérvár Enthroners cornerbackje, Gyarmati Máté volt a vendégünk, akivel az alapszakasz utolsó fordulójáról és a wild card körröl beszélgettünk elsősorban, de bíróztunk is például. Az adás letölthető INNEN, illetve meghallgatható iTunes csatornánkon, Spotifyon vagy SoundCloudon is.
0
Triple Coverage #140 – A Dalton-scale, avagy rangsoroljuk a közepes irányítókat
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Pár éve az Around the NFL podcast megalkotta a Dalton-scale intézményét, ami tömören arról szól, hogy aki e felett van, az franchise irányító, aki ez alatt, az pedig nem. Andy Dalton pedig ott billeg a kettő között. Erről beszélgettünk mai adásunkban, ahol rangsoroltuk a szerintünk Dalton-scale környékén…
1
Overtime – Mészáros Marcival
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
A mai adásban a Budapest Cowbells elkapója, Mészáros Márton volt a vendégünk, akivel a fővárosi rangadóról, a Kolomposok idei szezonjáról és a pályahelyzetről is beszélgettünk, na meg a hétvégi zárásról is. Az adás letölthető INNEN, illetve meghallgatható iTunes csatornánkon, Spotifyon vagy SoundCloudon…
0
Triple Coverage #139 – Power Ranking kibeszélés
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Kijött a draft utáni első, nagyon korai Power Rankingünk, amit jól ki is beszéltünk, Patrik és Bálint szétszedték az erősorrendet. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve jó hír, hogy már a Spotifyon is elérhetőek…
1
Overtime – A negyedik forduló után
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
A negyedik forduló elemzése a Digisport és a Fűzővel Kifelé! boszorkánykonyhájából! Arról is elmélkedtünk, szerintünk hol kellene rendezni a rájátszásban a mérkőzéseket, amivel szerintem mindenki egyet fog érteni! Hallgassátok hangunkat az idei tizedik adásunkban. Az adás letölthető INNEN, illetve meghallgatható…
0
Triple Coverage #138 – Tuti playoff csapatok
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Kik lesznek ott jövőre a rájátszásban? Nagyon nehéz megjósolni, de mi azért már most május közepén megpróbáltuk! Először arról beszéltünk, hogy melyek azok a csapatok, akiket tollal is be merünk írni a rájátszásba, majd azok jöttek, akik kapcsán ugyan magabiztosak vagyunk, de azért csak kiradírozható…
1
Overtime – Bakonyvári Patrikkal
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Egy csöppet megkésve, ráadásul most is kissé hiányosan, ám egy remek vendéggel, Bakonyvári Patrikkal kiegészülve beszélgettünk a Fehérvár Enthroners idei szezonjáról, az új vezetőedzőről és irányítóról. A hétvégi forduló elemzése sem maradt ki, szóval hallgassátok sok szeretettel! Az adás letölthető…
3
Triple Coverage #137 – A jövő év legjobb újoncai!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Visszatér a Triple Coverage, ráadásul most tényleg hárman voltunk! Kipihentük az élő draftközvetítés fáradalmait, így a héten két adással is jelentkezünk. Most a drafthoz kapcsolódóan kibeszéltük, szerintünk kik a legnagyobb esélyesek, illetve a dark horse jelöltek az Év Támadó-, illetve Védő Újonca…
1
Overtime – Egy kis telefonos segítség
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Ma úgy éreztük, szükségünk van némi telefonos segítségre, így feltárcsáztuk Becs Lacit, a Győr Sharks játékosát, akivel az Ázott Nyúl Bowlról beszélgettünk. A Cápák a mostani szezont sem kezdték túl jól, a fejlődésben viszont bíznak. Változás már most is volt bőven náluk, szóval volt mit kérdezni. Az…
0
FK! feat. Tribün – Beszéljünk a draftról!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Pénteken a Tribün rádiós sportműsor vendégei voltunk Bálinttal, ahol egyrészt beszéltünk egy kicsit magunkról, az FK!-ról, másrészt a draftról általánosságban, harmadrészt pedig az idei draft nyerteseiről, veszteseiről, legmeglepőbb választásairól. Előkerültek olyan témák, hogy hogyan is kezdődött az…
1
Overtime – Majális
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
A majálison túl vagyunk, így viszont egy csöppet megcsúsztunk. A hetedik viszont sok meglepetést és egy átkot is hozott, nem sokon múlt, hogy a kezdeti négyből végül csak hárman fejezzük be a műsort. Ádám viszont túlélte, ahogy Danku Dávid is, aki a mostani vendégünk volt. Aki figyel és válaszol, az…
1
Itt hallgathatod vissza a draft közvetítésünk!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Véget ért a draft első köre, amit egy másfél órás felvezetéssel együtt végigközvetítettünk. Ha nem tudtál fennmaradni, vagy visszahallgatnád az egész éjszakát, akkor most megteheted!  Az adás letölthető innen (nem kicsi a mérete), vagy visszahallgatható mixlr oldalunkon is, de iTuneson és Spotifyon…
2
Overtime – Kettesben szép az élet
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Ádi és Andris kibeszélt mindent, ami az elmúlt héten történt. Meccseket, sérüléseket és hogyan lehetne pótolni a hiányzókat. Az adás letölthető INNEN.  
0
Overtime – A Capitals útja a HFL-be
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Pénteken elindul a második forduló a HFL-ben, így részben erről beszélgettünk, nagyobb részben viszont a számunkra is és így a hallgatóság nagy részének is ismeretlen Kijev Capitals volt a fő beszédtémánk, hiszen Szépe József volt a vendégünk, aki elmesélte például, hogy milyen is egy ilyen vonatút…
0
Overtime – Végre elkezdődött!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Végre elkezdődött a HFL 2019-es szezonja, minden csapatot láthattunk már, így ki is beszéltük mindhárom mérkőzést az Overtime eheti adásában. És elhintettünk egy elég érdekes pletykát is… Az adás letölthető INNEN.
2
Overtime – Hétvégén kezdődik!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Beindult a HFL Fantasy Football, ez pedig egy kicsit felborította a harmadik adásunkat, amely leginkább arról szólt, mit várunk az általunk választott játékosoktól. Na jó, ez csak kicsit elterelte néha a figyelmünk, bőven foglalkoztunk az első forduló mérkőzéseivel is! Az adás pedig letölthető innen.
2
Overtime – Jön a 2019-es szezon – 2. rész
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Hamarosan kezdődik a HFL 2019-es szezonja, így jelentkezik az Overtime is, a Digi Sport és a Fűzővel kifelé! közös podcastje! Felvezetjük a szezont, méghozzá két adásban. A második részben a Budapest Cowbells, a Miskolc Steelers és a Kijev Capitals kerül terítékre. Az adás letölthető INNEN.
2
Overtime – Jön a 2019-es szezon – 1. rész
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Hamarosan kezdődik a HFL 2019-es szezonja, így jelentkezik az Overtime is, a Digi Sport és a Fűzővel kifelé! közös podcastje! Felvezetjük a szezont, méghozzá két adásban, ezen a héten a Budapest Wolves, a Győr Sharks és a Fehérvár Enthroners van terítéken. Az adás letölthető INNEN.
3
Triple Coverage #136 – Az AB-trade és igazolások, amiket látni akarunk
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Kibeszéltük az Antonio Brown cserét, illetve a korábbi Browns-Giants trade-et is, no meg Bennett New Englandbe és Keenum Washingtonba költözését is az adás első felében, aztán pedig hoztunk jó pár igazolást és cserét, amit látni akarunk az elkövetkező napokban az FA Fesztivál alatt! Kommentben pedig…
1
Triple Coverage #135 – Mock draft 1.0 – Part 2
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Két hete lenyomtuk a mock draft első felét, most jöhet a második. Igyekeztünk kicsit tömörebbre venni a dolgokat, ez sikerült is, úgy lett tíz perccel rövidebb az adás, hogy a végén még extra dolgokról is tudtunk beszélgetni. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
1
Triple Coverage #134 – Így mentsd meg a Raiderst!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Gruden és egy teljesen új general manager teljesen kiszámíthatatlanná teszi a Raiderst. Most megmondjuk, mi hogyan mentenénk meg az oaklandi csapatot. Szabadügynökök, draft, minden! Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot,…
0
Triple Coverage #133 – Jósolunk a holtszezonra
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Múlt héten hivatalosan is megnyitottuk a holtszezont a mock draftunkkal, most viszont főleg a holtszezont körülölelő nagyobb sztorikkal foglalkozunk, mint például Le’Veon Bell, Antonio Brown vagy az irányítókeringő. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is…
0
Triple Coverage #132 – Mock draft 1.0
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Beindítjuk a draft szezont! Kijövünk első mock draftunkkal, legalábbis egyelőre annak felével, aztán hamarosan érkezik majd a második fele is. Hány irányító fog elkelni a top16-ban? Mennyire erős ez a védőfal class? Kik a legjobb játékosok idén? Mindenre választ kaptok, ha meghallgatjátok a mai adásunkat.…
1
Triple Coverage #131 – Így láttuk a Super Bowlt!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Ez a Super Bowl is történelmire sikeredett, még ha nem is feltétlen úgy, ahogy vártuk. Kibeszéltük, hogyan láttuk a nagydöntőt, milyen zseniális és balga húzásokat és teljesítményeket láttunk. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális…
1
Triple Coverage #130 – Jön a Super Bowl!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Jön a Super Bowl! Mi pedig nagyon alaposan kielemztük, hogy mi várható a két csapattól. Hogyan lehet megállítani Bradyéket? Mit talál ki Belichick a Rams lelassítására? És mivel válaszolnak a támadósorok?   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is…
1
Triple Coverage #129 – Díjazzuk a főedző kinevezéseket!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Ki döntött a legjobban? A legtökösebben? A legkockázatosabban? A legmeglepőbben? Díjaztuk az új főedzői kinevezéseket!   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve jó hír, hogy már a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a…
1
Triple Coverage #128 – Micsoda őrült vasárnap!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Vártunk a jó meccsekre és az izgalomra a rájátszásban, hát most kamatostul megkaptuk a konferenciadöntőkben. Kibeszéltük, hogy a Patriots hogyan fogta meg a Chiefs támadósorát az elején, majd a végén hogyan mentek végig a védelmükön kegyetlenül, illetve azt is, hogy a Rams hogyan tudott a Saints fölé…
3
Triple Coverage #127 – A dominálások köre
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Többet vártunk a divisional körtől, izgalmas, kiélezett csatákat, azonban négyből három meccsen az egyik csapat dominálta a másikat.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve jó hír, hogy már a Spotifyon is elérhetőek…
1
Triple Coverage #126 – Az év legjobb focis hétvégéje jön!
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Az év legjobb focis hétvégéje jön! Mi pedig kielemeztük mind a 4 mérkőzést az előttünk álló fordulóból.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve jó hír, hogy már a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre…
2
Triple Coverage #125 – Wild Card Review
Triple Coverage by Fűzővel kifelé!
Elkezdődött a rájátszás és négyből igazából három nagyon érdekes meccsünk volt, az izgalom pedig a tetőfokára hágott az utolsó wild card meccsen. Kielemeztük mind a négy összecsapást.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális…
1
Triple Coverage #124 – KEZDŐDIK!
Fűzővel kifelé!
Kezdődik. Már csak a legjobbak maradtak, jöhet a rájátszás. A playoffra pedig sok mindenre kiterjedő beharangozó dukál, amit el is hoztunk Nektek, hiszen mind a négy meccsről elég részletesen beszélgettünk mai adásunkban.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is…
0
Triple Coverage #123 – Így mentsd meg a Jetset!
Fűzővel kifelé!
Múlt héten a Cardinalst próbáltuk megmenteni, egy tanácsunkat megfogadták (Wilks kirúgása), egyet viszont nem (Keim kirúgása). Ezen a héten viszont a Jets van a soron, a csapat új edző után kutathat, de a franchise irányító már megvan. A roster viszont borzasztóan lyukas, így be kell tömni a lyukakat…
1
Triple Coverage #122 – Black Monday utóélet, avagy melyik a legvonzóbb főedzői állás?
Fűzővel kifelé!
A liga negyede új főedző után kutat a hétfői (és szezon közbeni) kirúgásokat követően. Első 2019-es adásunkban kibeszéltük ezeket a menesztéseket és rangsoroltuk, hogy melyek a legvonzóbb és a legkevésbé vonzó állások jelenleg.     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
1
Triple Coverage #121 – Most tényleg minden eldől
Fűzővel kifelé!
Ilyenkor általában az izgalom a tetőfokára hág, az utolsó alapszakasz forduló következik. Most azonban néhány csapat szurkolójától eltekintve nem igaz a fenti állítás, hiszen sok minden korábban eldőlt már. A továbbra is fontos meccseket azonban most is – ahogy egész évben – beharangoztuk. Jövő héttől…
0
Triple Coverage #120 – Így mentsd meg a Cardinalst!
Fűzővel kifelé!
Teljesen új sorozattal, szegmenssel jelentkezünk, ahol megpróbáljuk megjavítani, ami elromlott. Jelen esetben ez a Cardinals csapata, náluk próbálunk rendet tenni új general managerrel, új főedzővel és a roster átalakításával, kivágásokkal, szerződéshosszabbításokkal, szabadügynökökkel és újoncokkal…
0
Triple Coverage #119 – Ez már tényleg a finish!
Fűzővel kifelé!
Négy igazán nagyszabású meccs vár ránk a héten, ráadásul mindegyik külön idősávban! Szombat éjjel jön a [email protected], vasárnap 19 órától a [email protected], a 22 órás sávban a [email protected], vasárnap éjjel pedig a [email protected] Ezeket a párharcokat veséztük ki bővebben, illetve tuti tippeket adtunk…
1
Triple Coverage #118 – Az Év Támadó- és Védő Újoncai
Fűzővel kifelé!
Saquon Barkley, Baker Mayfield, Philip Lindsay vagy Nick Chubb? Derwin James, Darius Leonard, Bradley Chubb vagy Leighton Vander Esch? Kitárgyaltuk, kik és miért lesznek nálunk az Év Újoncai, de a nagy esélyesek mellett több kiváló teljesítményt nyújtó rookie-ról is beszéltünk. Az exkluzív Gaminátor…
0
Triple Coverage #117 – A múlt hétvége legjobb meccsei
Fűzővel kifelé!
Alaposan kiveséztük a [email protected], [email protected], [email protected] és [email protected] összecsapásokat, illetve érintettük a többi rájátszás-releváns csapatot is. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes…
0
Triple Coverage #116 – [email protected], [email protected] és más nyalánkságok
Fűzővel kifelé!
A hétvége két legnagyobb rangadója mellett a [email protected] és a [email protected] került jobban kielemzésre, illetve adtunk pár tuti tippet és meglepetéseket is szagoltunk a 15. forduló párosításaihoz. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!     Továbbra is várjuk…
0
Triple Coverage #115 – A legveszélyesebb csapatok a rájátszásban
Fűzővel kifelé!
Kik lesznek a legveszélyesebb csapatok a rájátszásban? Ezt a kérdést kerestük Patrikkal, kizárva az NFC első két kiemeltjét, illetve az AFC két fő várományosát. És hogy kik lehetnek a legveszélyesebbek az esélyesekre és úgy általában ki juthat főcsoportdöntőbe, vagy akár Super Bowlba? Ezt egy kis drafttal…
0
Triple Coverage #114 – Szenzációs végjátékok fordulója
Fűzővel kifelé!
Elképesztő végjátékokat láttunk a 14. fordulóban, a hab a tortán persze a [email protected] volt, azonban nem ez volt az egyetlen thriller a hétvégén. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
0
Triple Coverage #113 – A hét 5 legjobban várt meccse
Fűzővel kifelé!
Eheti beharangozó adásunkban a 14. forduló 5 legjobban várt meccsét veséztük ki, illetve egy meglepő tuti tippet is adunk. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is…
1
Triple Coverage #112 – McCarthy kirúgva és a 13. forduló legérdekesebb meccsei
Fűzővel kifelé!
Mike McCarthyt kirúgta a Packers a Cardinals elleni vereség után, erről is beszéltünk természetesen a hétindító podcastünkben, a hangsúly viszont a hétvége legjobb meccsein volt, amiket jól kielemeztünk. Jarred pedig teljesen kiakadt a Jets-Titans találkozóra. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd…
0
Triple Coverage #111 – Már a 13. forduló jön!
Fűzővel kifelé!
A mai adásban beszéltünk a főműsoridős meccsekről, a Kandallóban is nézhető találkozókról, illetve tuti tippjeinket is leadtuk a fogadni vágyóknak. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
0
Triple Coverage #110 – Válaszolunk a kérdéseitekre!
Fűzővel kifelé!
Rengeteg jobbnál jobb kérdés gyűlt össze az elmúlt két hét alatt, ezt ezúton is köszönjük Nektek, mi pedig most megválaszoltuk mindet! Nem lett rövid az adás, ellenben igazán tartalmas, nagyon sok érdekes témát érintettünk. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!…
0
Triple Coverage #109 – Seahawks lépéselőnyben, Packers kivégezve
Fűzővel kifelé!
A 12. forduló legjobb meccsei közé ezúttal a Seahawks-Panthers és a Packers-Vikings került, de beszéltünk még olyan csapatokról, akik elhúzták előttünk a mézesmadzagot, illetve olyanok győzelméről is szót ejtettünk, akikről talán kevesebbszer beszélünk. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel…
0
Triple Coverage #108 – Hálaadás és 12. forduló beharangozó
Fűzővel kifelé!
Van esélye a Bearsnek 85 óra felkészüléssel? Jó az a Cowboysnak, ha a Cowboys rájátszásba jut? Mennyivel tömi ki a Saints a Falconst? Miért tuti tipp a Giants a héten? Mit csinál egymás ellen a hazai pályán veretlen Panthers és a Charlotte-ban veretlen Seahawks? Végérvényesen kiüti a Vikings a Packerst?…
1
Triple Coverage #107 – Ez bizony az év meccse volt!
Fűzővel kifelé!
Még teljesen a hatása alatt voltunk a Chiefs-Rams összecsapásnak, de azért megpróbáltuk kibeszélni, mit is láttunk az év meccsén. Természetesen a többi meccs sem maradhatott ki, hiszen az év egyik legjobb fordulóján vagyunk túl. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele…
0
Triple Coverage #106 – A 11. forduló legjobban várt meccsei
Fűzővel kifelé!
Négy miniszegmenst is összehoztunk erre a hétre. A szokásos hét meccsei és tuti tippek mellé ugyanis bekerült a “meglepetést szagolunk” és a “fogalmunk sincs mit várjunk” rész is, ezek mentén beszéltük ki, hogy mire számíthatunk a 11. fordulóban. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele…
0
Triple Coverage #105 – Ti kérdeztek, mi válaszolunk
Fűzővel kifelé!
Múlt héten azt kértük Tőletek, hogy tegyetek fel kérdéseket velünk és az oldallal kapcsolatban, amik nem kapcsolódnak szorosan a focihoz, mármint szakmai szemmel. Rengeteg jó kérdés érkezett, mi pedig nagyobb létszámmal, egy hosszabb (másfél órás) adásban válaszoltunk ezekre. Mi nagyon élveztük, jó…
0
Triple Coverage #104 – 10. heti összefoglaló
Fűzővel kifelé!
Bőven volt miről beszélgetnünk az előző forduló kapcsán. A Titans megfogta a Patriotsot, a Browns meg végre egy teljes meccset lehozott szinte hibátlanul. Na ezt a mondatot így egyben nem hittük, hogy valaha leírjuk. Ezen a két meccsen kívül is volt persze sok érdekesség a 10. játékhéten. Az exkluzív…
0
Triple Coverage #103 – [email protected] és a hétvége legjobb meccsei
Fűzővel kifelé!
Az elmúlt hetek után végre egy igazán jónak ígérkező TNF következik, így egész sokat is beszéltünk erről a párosításról. Aztán persze jöttek a hét meccsei és a tuti tippek is, ahogy már megszokhattátok. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!     Továbbra is várjuk…
0
Triple Coverage #102 – Így láttuk a 9. forduló legjobb meccseit
Fűzővel kifelé!
Volt miről beszélnünk a 9. forduló kapcsán, a Rams-Saints és a Packers-Patriots is sok beszédtémát szolgáltatott, de ezen kívül is sok mindent tanultunk a hétvégén, ezeket osztottuk meg Veletek ebben az adásban. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!     Továbbra…
1
Triple Coverage #101 – Mi lesz a Brownsszal? Mi lesz Winstonnal?
Fűzővel kifelé!
A Browns végre rászánta magát, hogy megváljon Hue Jacksontól. Átbeszéltük a nagy átalakulást Clevelandben, illetve próbáltunk utódot találni a valaha volt második legrosszabb főedző helyére. A Buccaneersnél is vannak problémák, itt Jameis Winston jövője a nagy kérdés, amire meg is próbáltunk válaszolni.…
0
Triple Coverage #100 – Értékeljük a trade-eket
Fűzővel kifelé!
Lejárt a trade határidő, mi pedig máris itt vagyunk, hogy kibeszéljük és értékeljük a tegnap esti cseréket! Kommentben pedig természetesen várjuk a Ti meglátásaitokat is! Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok…
1
Triple Coverage #99 – A hét meccsei és tuti tippek
Fűzővel kifelé!
Az előttünk álló nyolcadik fordulóból beszéltünk a londoni összecsapás két csalódást keltő gárdájáról, a hét meccseiről és adtunk pár tuti tippet is a fogadni vágyóknak. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok…
0
Triple Coverage #98 – A hét csalódásai, a hét rúgásai és a hét vitatott edzői döntései
Fűzővel kifelé!
Csalódást okozott a Browns, Justin Tucker a legrosszabbkor hibázott, alázott a Broncos és valójában jól döntött Mike Vrabel. De nem csak ezekről a meccsekről beszéltünk összefoglaló adásunkban. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!     Továbbra is várjuk véleményeiteket,…
0
Triple Coverage #97 – A hét meccsei, tuti tippek és legjobb matchupok
Fűzővel kifelé!
Ahogy az összefoglaló adáson, úgy a beharangozó adáson is alakítottunk kicsit és bevezettünk pár miniszegmenst. Így külön kiemeljük a hét meccseit, adunk 1-1 tuti tippet a fogadni vágyóknak és a legjobb egyéni matchupokat is kiemeljük az előttünk álló hétvégével kapcsolatban. Az exkluzív Gaminátor bónuszért…
1
Triple Coverage #96 – Újra jósolunk a rájátszásra
Fűzővel kifelé!
Hat forduló, tehát a szezon bő harmada már eltelt, mi pedig idejét láttuk annak, hogy felülvizsgáljuk szezon előtti jóslatainkat és újra megmondjuk a tutit a rájátszás-résztvevőket és Super Bowl-résztvevőket illetően. Az exkluzív Gaminátor bónuszért pedig keresd fel a gam.to/fuzovelkifele oldalt!  …
0
Triple Coverage #95 – A hét legjobb meccsei, meglepetései és egyéni teljesítményei
Fűzővel kifelé!
Kicsit újítunk a podcasten és miniszegmenseket vezettünk be, amiket keresztül megnéztük, hogy mik voltak a forduló legjobb meccsei, legnagyobb meglepetései és legkülönlegesebb egyéni teljesítményei. Szó lesz tehát például a Chiefs-Patriots meccsről, Osweiler parádéjáról, vagy Barkley elképesztő játékáról.…
0
Triple Coverage #94 – Jön a hatodik forduló!
Fűzővel kifelé!
Már a TNF is valódi sorsdöntő találkozó lesz, és nem az lesz az egyetlen!     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni…
0
Triple Coverage #93 – Ez történt az ötödik fordulóban
Fűzővel kifelé!
Csillaghullás, izgalmas találkozók és erődemonstráció is akadt a heti kínálatban.     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok…
0
Triple Coverage #92 – Ezek lesznek az ötödik forduló legjobb meccsei
Fűzővel kifelé!
6+1 meccs, amit nem érdemes kihagynod az ötödik fordulóban.     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.
0
Triple Coverage #91 – Ezek a csapatok leptek meg minket az első négy hét alatt
Fűzővel kifelé!
Van aki pozítiv meglepetést okozott, de jó néhány csapat játékával nem vagyunk megelégedve.     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is…
0
Triple Coverage #90 – Így láttuk mi a negyedik fordulót
Fűzővel kifelé!
Ismét érdekes fordulónk volt, mi pedig érkezünk kibeszélni a látottakat!     Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a…
0
Triple Coverage #89 – Erre fogunk figyelni a negyedik fordulóban
Fűzővel kifelé!
Ma már jön is a negyedik forduló, ráadásul egy kiváló TNF mérkőzéssel nyitunk. De nem csak a csütörtök esti rangadó, hanem a vasárnapi focidömping is bőven tartogat érdekességeket a számunkra, most megnéztük, mikre fogunk kiemelten figyelni.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes…
0
Triple Coverage #88 – Hol ment ez félre? Temetjük a 0-3-as csapatokat
Fűzővel kifelé!
Cardinals. Texans. Raiders. Ennek a három csapatnak minimális esélye maradt csak a rájátszásra, hiszen legutóbb 1998-ban sikerült 0-3-ról valakinek playoffba jutnia. Most megvizsgáljuk, hogy hol ment félre ez a történet a három franchise számára, mik a legnagyobb gondok, illetve mit tartogat a jövő.…
0
Triple Coverage #87 – Ezt tanultuk ebből az őrült fordulóból
Fűzővel kifelé!
Ez aztán őrült forduló volt a javából (és még a Steelers-Buccaneers hátravan)! Nyert a Browns, a Bills lemosta a Vikingst, csak hogy a két legnagyobbat említsük. Mi pedig összeültünk és kibeszéltük, mi is történt a harmadik fordulóban.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra,…
1
Triple Coverage #86 – A második forduló legjobban várt meccsei
Fűzővel kifelé!
Imádjuk az év ezen szakaszát. Még csak alig ért véget az előző forduló, máris jöhet a következő! Úgyhogy beharangoztuk a ma éjjeli csütörtök esti rangadót, illetve kiválasztottunk összesen 6 meccset, amiket a legjobban várunk a 2. fordulóból.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes…
0
Triple Coverage #85 – Mi lesz veled, Le’Veon Bell?
Fűzővel kifelé!
Le’Veon Bell folytatja holdoutját, mi pedig azon gondolkodtunk el, hogy mi lehet a történet vége, mikor térhet vissza a liga egyik legjobb játékosa, illetve a visszatérése hogyan hathat a Steelersre.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek…
0
Triple Coverage #84 – Ezt tanultuk az első fordulóból
Fűzővel kifelé!
Visszatért a foci, csillapíthattuk éhségünket végre. Most pedig kibeszéltük, mit is láttunk az első fordulóban (még a hétfő esti rangadók előtt), mit is tanultunk a vasárnapi meccsekből.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális…
1
Triple Coverage #83 – NFC North felvezető
Fűzővel kifelé!
Folytatjuk szezonfelvezető sorozatunkat, ahol megpróbáljuk megjósolni, hogy az egyes csapatok hány győzelemmel zárják majd az évet. Mindeközben persze beszélgetünk az adott csapatokról, erősségekről, gyengeségekről, legégetőbb kérdésekről. Ma utolsó csoportként az NFC North van terítéken. A mi tippjeink…
1
Triple Coverage #82 – NFC South felvezető
Fűzővel kifelé!
Folytatjuk szezonfelvezető sorozatunkat, ahol megpróbáljuk megjósolni, hogy az egyes csapatok hány győzelemmel zárják majd az évet. Mindeközben persze beszélgetünk az adott csapatokról, erősségekről, gyengeségekről, legégetőbb kérdésekről. Ma az NFC South van terítéken. A mi tippjeink mellé pedig várjuk…
0
Triple Coverage #81 – Ki nyerte a Mack trade-et?
Fűzővel kifelé!
Rendhagyó módon most nem hárman, csak ketten beszéltük ki az elmúlt hét eseményeit. No persze mindenre közel sem volt időnk, hiszen olyan blockbuster dolgok történetek. Az adás felét nagyjából a Mack-trade tette ki, de beszéltünk még Donald, Rodgers, Beckham megaszerződéséről, illetve a Bridgewater…
0
Triple Coverage #80 – NFC East felvezető
Fűzővel kifelé!
Folytatjuk szezonfelvezető sorozatunkat, ahol megpróbáljuk megjósolni, hogy az egyes csapatok hány győzelemmel zárják majd az évet. Mindeközben persze beszélgetünk az adott csapatokról, erősségekről, gyengeségekről, legégetőbb kérdésekről. Ma az NFC East van terítéken. A mi tippjeink mellé pedig várjuk…
1
Triple Coverage #79 – NFC West felvezető
Fűzővel kifelé!
Folytatjuk szezonfelvezető sorozatunkat, ahol megpróbáljuk megjósolni, hogy az egyes csapatok hány győzelemmel zárják majd az évet. Mindeközben persze beszélgetünk az adott csapatokról, erősségekről, gyengeségekről, legégetőbb kérdésekről. Ma az NFC West van terítéken. A mi tippjeink mellé pedig várjuk…
0
Triple Coverage #78 – News, News, News
Fűzővel kifelé!
A Patriots elkapói körül már megint megy a pezsgés, a szerkesztőség három tagjának csapata is cserét hajtott végre, bajban lehet a Cowboys támadófala. Többek közt ezekről a hírekről beszéltünk, és nem maradhatott ki az update Donalddal és Mackkel kapcsolatban sem. Sajnos az OBJ-hírről pont lemaradtunk,…
0
Triple Coverage #77 – AFC West felvezető
Fűzővel kifelé!
Folytatjuk szezonfelvezető sorozatunkat, ahol megpróbáljuk megjósolni, hogy az egyes csapatok hány győzelemmel zárják majd az évet. Mindeközben persze beszélgetünk az adott csapatokról, erősségekről, gyengeségekről, legégetőbb kérdésekről. Ma az AFC West van terítéken. A mi tippjeink mellé pedig várjuk…
0
Triple Coverage #76 – AFC East felvezető
Fűzővel kifelé!
Folytatjuk szezonfelvezető sorozatunkat, ahol megpróbáljuk megjósolni, hogy az egyes csapatok hány győzelemmel zárják majd az évet. Mindeközben persze beszélgetünk az adott csapatokról, erősségekről, gyengeségekről, legégetőbb kérdésekről. Ma az AFC East van terítéken. A mi tippjeink mellé pedig várjuk…
0
Triple Coverage #75 – Hírek és a helmet rule
Fűzővel kifelé!
Lassan itt az előszezon, így egyre több minden történik az NFL vikágában, ami azt jelenti, hogy sok mindenről tudtunk beszélni az ünnep miatt egy nappal később jelentkező hétnyitó adásunkkal.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális…
0
Triple Coverage #74 – AFC North felvezető
Fűzővel kifelé!
Tegnap elkezdtük, ma pedig folytatjuk szezonfelvezető sorozatunkat, ahol megpróbáljuk megjósolni, hogy az egyes csapatok hány győzelemmel zárják majd az évet. Mindeközben persze beszélgetünk az adott csapatokról, erősségekről, gyengeségekről, legégetőbb kérdésekről. Ma az AFC North van terítéken.  …
0
Triple Coverage #73 – AFC South felvezető
Fűzővel kifelé!
Már csak négy hét van az alapszakasz kezdetéig, így eljött az idő, hogy megkezdjük már-már szokásos felvezetősorozatunkat, ahol megpróbáljuk megjósolni, hogy az egyes csapatok hány győzelemmel zárják majd az évet. Mindeközben persze beszélgetünk az adott csapatokról, erősségekről, gyengeségekről, legégetőbb…
0
Triple Coverage #72 – Így láttuk az újonc irányítók bemutatkozását
Fűzővel kifelé!
Lamar Jackson után bemutatkozott Baker Mayfield, Sam Darnold, Josh Allen és Josh Rosen is az NFL előszezonjában, mi pedig jól ki is beszéltük, hogy mit láttunk a fiatal irányítóktól.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a…
0
Triple Coverage #71 – Mit várhatunk a Bearstől?
Fűzővel kifelé!
Nagy változásokon ment keresztül a Chicago Bears csapata a holtszezonban: új főedző, ezáltal új rendszer, és sok új játékos érkezett. A mai adásban arról beszélgettünk, mit várhatunk Nagytől, Trubiskytől és a Bearstől.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is…
0
Triple Coverage #70 – A legjobb elkapószekciók
Fűzővel kifelé!
A hétvégén renningan összeállította az öt legjobb elkapószekció listáját, mi pedig most szétszedtük azt, és kibeszéltük, kik tartoznak szerintünk a legeslegjobbak közé.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a…
1
Triple Coverage #69 – Visszatért a foci!
Fűzővel kifelé!
Visszatért a foci, ami a sisakszabálynak köszönhetően teljesen megváltozhat. Ez volt tehát a főtopikunk, ezen felül pedig elég WR-centrikus adásunk volt Coleman elcserélésével, a Patriots játékosmozgásaival és Odell Beckham szerződésével.   1:00 – Visszatért a foci, és így láttuk a sisakszabályt 07:25…
0
Triple Coverage #68 – Így láttuk a saját erősorrendünket
Fűzővel kifelé!
Lefutott az előszezont megelőző power rankingünk, mi pedig kibeszéltük azt a mai adásban. Esett szó a szerintünk alul-, illetve túlértékelt csapatokról és sok minden másról, ami épp eszünkbe jutott a csapatok kapcsán. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is…
0
Triple Coverage #67 – Mire viheti a Rams?
Fűzővel kifelé!
Egy teljes adást szántunk a Los Angeles Rams csapatának, hiszen nagy dolgok történnek, illetve nem történnek a csapatnál és nagyon érdekes az ő építkezésük. Beszéltünk Gurley szerződéséről és a futók értékéről, Donald szerződésének hiányáról és az ő értékéről, illetve arról, hogy mennyi lehet ebben…
0
Triple Coverage #66 – Kezdődik az edzőtábor, kezdődik minden
Fűzővel kifelé!
A múlt hetihez hasonlóan ezt a hetet is az elmúlt hét nap híreivel kezdjük podcast-szinten, így elmondjuk a véleményünk a hatalmas támadófalember-szerződésekről, majd megállapítjuk, hogy a Chargers továbbra is Chargers marad, illetve többek között kitárgyaljuk a Roquan Smith helyzetet is. 1:10 – Taylor…
0
Triple Coverage #65 – Jóslatok a szezonra
Fűzővel kifelé!
A mai adásban már javában az előttünk álló szezonnal foglalkoztunk, és próbáltunk jósolni is rá. Persze nem csak úgy, hanem kölcsönvettük az Around The NFL podcast Go Get My Lunch játékát. Ez leegyszerűsítve úgy néz ki, hogy egyvalaki mond egy állítást a 2018-as szezonnal kapcsolatban, a többiek pedig…
0
Triple Coverage #64 – Ezt várjuk az újonc irányítóktól
Fűzővel kifelé!
Baker Mayfield, Sam Darnold, Josh Allen, Josh Rosen és Lamar Jackson – öt franchise tőlük várja a megváltást. De vajon beválnak ők az NFL-ben? Ki fog először kezdeni? Kinek lesz a legjobb újonc éve? És ki lesz a legjobb hosszú távon? Ezekre a kérdésekre próbáltunk választ adni mai adásunkban.   Továbbra…
0
Triple Coverage #63 – Ez történt az elmúlt egy hétben…
Fűzővel kifelé!
Újra jelentkezik podcastünk, a Triple Coverage – ahová csak az igazán tökösek passzolnak. Kipróbálunk egy kis újítást, hiszen rövidebb adást hoztunk most össze, nagyjából 35 perceset, illetve ilyen sem volt még, ebben a részben az elmúlt hét híreit szedtük egy csokorba és mondtuk el a véleményünk az…
0
Overtime – Így láttuk mi a döntőt
Fűzővel kifelé!
A tavalyi után az idei HFL szezon is gyorsan eltelt, szóval itt az ideje, hogy egy picit az Overtime is pihenőre vonuljon. Persze, előbb még jól kibeszéljük, milyen is volt a XIII. Hungarian Bowl. Ráadásként mindannyian máshonnan néztük, így mindenki egy kicsit „másként” látta a dolgot. A mostani kis…
1
Overtime – A döntő előtt…
Fűzővel kifelé!
A mai adásban is kénytelenek voltunk Andrist nélkülözni, de így is egy nagyon különleges Overtime jött össze. Texas, vagyis Bánhegyi Anna volt a vendégünk, aki a Budapest Wolves Ladies játékosa, nem mellesleg pedig kollégánk, hiszen több világeseményen vett már részt kommentátorként. Beszéltünk mindenféléről,…
0
Overtime –A szakáll, amely ifjú férfit rejt
Fűzővel kifelé!
A tavalyi évben még a válogatott edzői stábjának volt tagja. Évekkel ezelőtt abbahagyta a játékot sérülés miatt. Aztán 2017 végén valami megváltozott… Eljött az a pont, amikor újra sisakot és vállvédőt ragadott Horváth Péter, aki a TD Store Eagles színeiben az egyik legjobb magyar belső falember volt…
0
Overtime – Egy speciális edzővel
Fűzővel kifelé!
Amerikából jött… Szóval ott is játszott, most viszont egy nagyon speciális feladatot tölt be Iványi Márton, aki nemcsak a Budapest Wolves hanem a magyar válogatott speciális egységét is ráncba szedi. A Farkasok az idei alapszakaszban több pontot hoztak össze special team munkával, mint két másik HFL…
1
Overtime – Félje mindenki Kovács Sándort!
Fűzővel kifelé!
Vannak olyanok, akiket csak mesélni lehet meghívni, mert nehéz velük beszélgetni… Mi pedig annyira féltük Sanyit, hogy csak ritkán mertük megszakítani a mai monológját. A hangulat azonban így is jó volt, megtudtunk sok-sok olyan dolgot is a Fehérvár Enthronersről, amit eddig még mi sem! Hamarosan érkezik…
2
Overtime – Egy vega Farkas
Fűzővel kifelé!
Egy igazán jó after után mindenki friss és fitt volt a mai Overtime-ban, ahol egy furcsa „állatot”, a vegetáriánus Farkast mutatjuk be. Ez a különleges jelenség leginkább a Budapest Wolves védelmének közepén fordul elő és nagyon veszélyes az ellenfelekre, illetve a növények többségére… Ágota Balázst…
1
Overtime – KULCSkérdések Takács Bencéhez
Fűzővel kifelé!
Egy kulcsemberét kulcscsonttörés miatt nemrég elveszítette a Budapest Cowbells. Takács Bence azonban jókedvű és nem hagyja, hogy ez elvegye a lelkesedését és az amerikai futball iránti szeretetét. Ebben persze sokat segít a család és a második „család”, vagyis a Kolomposok brigádja is. Beszélgettünk…
1
Overtime – Stadionok márpedig kellenek
Fűzővel kifelé!
Természetesen az Overtime-ban sem mehetünk el amellett, hogy végre megvan a XIII. FEZEN Hungarian Bowl helyszíne, vagyis a Szusza Ferenc Stadion. A döntővel és a stadionhelyzettel kapcsolatban a Magyar Amerikai Futball Szövetség főtitkárát, Bachrathy Kornélt faggattuk, akivel aztán kielemeztük a Gorillák…
1
Overtime – A Pethő Feri bácsi
Fűzővel kifelé!
A TD Store Eagles egyik legnagyobb erőssége a kiváló edzőkben rejlik. Boda Gábornak ráadásként azt is sikerült elérnie, hogy a Budapest Wolves korábbi kiváló guardja, Pethő Ferenc átvegye a falemberek képzését. A hangulat biztosan az edzéseken is hasonló lehet, mint amilyen a mai Overtime-ban volt,…
1
Overtime – Mi a helyzet a Győr Sharksnál?
Fűzővel kifelé!
A Győr Sharks gárdája nem legacélosabb szezonját futja, éppen ezért az elmúlt hetekben változások hada történt az egyesületnél. Előbb az irányító Cody Enman távozott, majd Troy Baker mester került ki a bizalom köréből… Érkezett Ross, Damante és Eric, akikkel a Cápák szeretnének újra elindulni a tervezett…
3
Overtime – Videóbírózás
Fűzővel kifelé!
A bírókat szidni nagyon jó dolog, de mi fontosnak tartottuk, hogy megadjuk a lehetőséget, hogy megvédje magát a pici Zebra. Krutsch Roland pedig tette a dolgát, ahogy a pályán is szokta. A videózások mellett az idei HFL nehézségeiről, a szabályok ismeretéről beszélgettünk vele. Aztán sorra vettük a…
0
Overtime – Bolond-Kolomp
Fűzővel kifelé!
Az biztos, vendég ilyen hatással nem volt még ránk, hiszen ma extra fárasztóak voltunk… A lengyel túra és egy kevésbé pihentető hosszú hétvége után a bajnok Cowbells irányítója, Váry Tamás volt a vendégünk, akivel a gödörről is beszélgettünk, amiben most éppen benne álldogál. Látja már az utat kifele,…
0
Overtime – Kapitány, kapitányom
Fűzővel kifelé!
Miután leparkolt végre Vili is, belecsaptunk a lecsóba és jól kibeszéltük a szövetségi kapitánnyal, hogy miért nem zúznak idén a tavalyi szinten a Gorillák. Persze, jó kapitányhoz híven ő marad utoljára a süllyedő hajón, de azért nem olyan kilátástalan a helyzet, mint a szezon elején volt. Kielemeztük,…
0
Triple Coverage #62 – A legjobb támadófalember prospectek
Fűzővel kifelé!
Végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a támadófalemberek, amivel elérkeztünk a draft felvezető sorozatunk végére. Azonban ne feledkezzetek el arról, hogy csütörtök éjjel 01:30-tól kezdjük az ÉLŐ felvezető adásunkat, majd 02:00-kor kezdődik a 2018-as NFL Draft, amit szintén ÉLŐben fogunk kibeszélni. 02:15…
0
Triple Coverage #61 – A legjobb pass rusher prospectek
Fűzővel kifelé!
Utolsó előtti részéhez érkezik a draft felvezető sorozatunk, most a pass rusherekről beszélgettünk. Itt van egy kiemelkedő tehetség, még 2-3 első körös játékos és utána vannak még sokan, akikből lehet valaki, ha minden jól alakul. 03:20 – Bradley Chubb 12:00 – Marcus Davenport 20:20 – Harold Landry…
1
Overtime – HangOvertime
Fűzővel kifelé!
Jól indul a reggel, ha nem másnap. A mai podcastünkben Dani helyett Bálint képviselte az FK!-t és Zaho volt a vendégünk, akikkel a Divízió II mellett a FEZEN HFL harmadik fordulójának mérkőzéseiről is beszélgettünk. Meg persze kielemeztük, hogy a Digimons játékosok akár a Mustangs csapatában is remekül…
0
Triple Coverage #60 – A legjobb safety prospectek
Fűzővel kifelé!
Nagyon közeledünk már a drafthoz és ennek köszönhetően a felvezető sorozatunk végéhez. Most a safetyk voltak terítéken és Bálinttal nagyon szeretjük ezt a classt, egészen különleges játékosok vannak a legjobb ötben. Ráadásul érdekes, hogy kvázi mindegyikőjük különböző skill settel rendelkezik, így mindenki…
0
Triple Coverage #59 – A legjobb cornerback prospectek
Fűzővel kifelé!
Nem állunk meg, folytatódik a draft felvezetése, most a cornerbackeken a sor. A tavalyi class kiemelkedő volt CB-k tekintetében, de az idei sem marad el sokkal tőle, ismét kiváló játékosok lephetik el a ligát a pálya szélén. Vagy épp egy kicsit beljebb a slotban, ugyanis ebben igazán erős az idei felhozatal.…
0
Triple Coverage #58 – A legjobb belső védőfalember prospectek
Fűzővel kifelé!
Az eddigiekkel szemben most semmiféle felvezető témát nem hoztuk, egyszerűen belevágtunk a legjobb belső védőfalemberek kivesézésébe. Érdekes class ez, ugyanis az első körbe várhatunk két pass rusher és két run stuffer DT-t is, eléggé különböző képességekkel és erősségekkel. 01:00 – A belső védőfalemberekről…
0
Overtime – KoleMVP
Fűzővel kifelé!
Már két fordulón túl vagyunk, izgalmak pedig akadtak bőven. A tavalyi HFL döntő mellett egy nullázás is becsusszant a Wolves-Gorillaz meccsen, szóval volt miről beszélni. Ha pedig a Farkasokról beszélünk, akkor nem mehettünk el szó nélkül amellett sem, hogy állandó szakkommentátorunk lett az MVP a TD…
1
Triple Coverage #57 – A legjobb tight end prospectek
Fűzővel kifelé!
Ahogy ígértük, a tight endekkel folytatjuk a draft felvezető sorozatunkat és velük kapcsolatban egy igazán érdekes trend figyelhető meg, hiszen egyre több lesz az olyan tight end, akik igazából elkapók és blokkolni nem nagyon tudnak. Idén is a top4 játékosból a poszton három ilyen. Mielőtt viszont rátérnénk…
1
Triple Coverage #56 – A legjobb linebacker prospectek
Fűzővel kifelé!
Robogunk tovább és most áttérünk a védőoldalra, hogy a linebackerekről beszéljünk. Az utóbbi évek legjobb LB classa lehet az idei, ahol jó eséllyel négyen is elkelnek majd az első körben. És persze nem feledkezhetünk meg Shaquem Griffinről sem, akiről megnéztük, mire viheti a nagyok közt. Az adás felvezetéseként…
0
Triple Coverage #55 – A legjobb elkapó prospectek
Fűzővel kifelé!
Folytatjuk draft felvezető podcastsorozatunkat, most az elkapók voltak terítéken. Az NFL nagyon jól időzített számunkra, ugyanis így igazán aktuális volt a Brandin Cooks trade, úgyhogy felvezetésképp erről is beszélgettünk, illetve Odell Beckham sorsáról is ejtettünk pár szót. Utána viszont belemélyedtünk…
0
Overtime – Szállj, szállj sasmadár
Fűzővel kifelé!
Idén már negyedik alkalommal gyűlt össze kis társaságunk, hogy megvitassuk a magyar amerikaifutball történéseit. Ezúttal – a helyszínt is figyelembe véve – a TD Store Eagles mindenesét, az amúgy hivatalosan elkapó Storcz Andrást hívtuk meg, akivel a Cowbells elleni első fordulóról és a vasárnapi Sharks…
0
Overtime – Tigrisekkel táncoló
Fűzővel kifelé!
Szarka úr egy kiadós éjjeli tenisz után otthon pihent, amíg mi Szépe Józsival megvitattuk, mi is történt egy sikeresnek mondható HFL szezon után a Nyíregyháza Tigers csapatával, amely a tavalyi szezont a Divízió II.-ben töltötte. Azt megnyerve pedig újra visszatért a kiemelt osztályba, hogy Troy Rice-t…
0
Triple Coverage #54 – A legjobb futóprospectek
Fűzővel kifelé!
Beszélgettünk már a legjobb irányítóprospectekről, illetve a kedvenc egyetemről kijövő játékosainkról, most pedig a legjobb futók következnek a sorozatunkban. Saquon Barkley természetesen egy isten, de rajta kívül is beszéltünk még 5 futóról, akik nagy befolyással lehetnek már első évükben is az NFL-ben.…
0
Overtime – Már tényleg kezdődik!
Fűzővel kifelé!
Most csak egy hetet kellett Overtime nélkül tölteni, ráadásként az ELSŐ ÉS 10 is enyhített egy csöppet az amerikai futballra vágyók állapotán. A mostani adásban Sződy Ferenc “Francesco” volt a vendégünk, aki a Wolves 2-vel a Steelers csapatát legyőzve kezdte meg szereplését a TD Store Divízió II.-ben.…
0
Overtime – Kezdődik a ’18-as szezon!
Fűzővel kifelé!
Ugyan most nagyobb részt az NFL-lel vagyunk elfoglalva, egyáltalán nem feledkeztünk el a jövő hétvégén kezdődő HFL-szezonról sem. És mivel itt a szezon, bele is vágunk a heti podcastjeinkbe, úgyhogy itt is van a ’18-as szezon első OVERTIME-ja.     A mai adásban kibeszéltük mind a nyolc HFL-csapatot:…
0
Triple Coverage #53 – Prospect szerelmeink
Fűzővel kifelé!
Minden évben vannak olyan prospectek, akikkel azonnal szerelembe esünk és a kedvenceinkké válnak, nincs ez másként most sem, a mai adásban pedig arról beszélgettünk, hogy idén kikért vagyunk oda, kik a draft crushaink, akikért odavagyunk.   Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes…
2
Triple Coverage #52 – A legjobb irányítóprospectek
Fűzővel kifelé!
Elég hosszú kihagyás után újra jelentkezik a Triple Coverage, ami felébredt szezonbeli őszi-téli álmából. A draft ugyan csak körülbelül két és fél hónap múlva jön, mi már bőven belekezdtünk a felkészülésbe és ezzel a podcasttel segítünk Nektek is a felkészülésben. Nem is kezdhettük volna mással, mint…
0
Triple Coverage #51 – Szezonfelvezető – AFC East
Fűzővel kifelé!
Utolsó részéhez érkezett a szezonfelvezető podcast-sorozatunk így két nappal a nyitány előtt és a címvédő Patriots csoportja maradt a végére, akiknél inkább kérdés, hogy sikerül-e a veretlen szezont, mintsem hogy megnyerik-e a csoportot. A Jetsnél teljesen fordított a helyzet, a legnagyobb kérdés, hogy…
0
Triple Coverage #50 – Szezonfelvezető – AFC South
Fűzővel kifelé!
Jelen pillanatban az egész csoportban csak a Titansnek van épkézláb (és egészséges) kezdő irányítója, így természetesen ők a favoritok. De odaérhet valahogy az elit védelmével a Texans a rájátszásba? Luck elég egészséges lesz, hogy hátán cipelje a liga egyik legrosszabb keretét? A Jaguars végre feléled?…
0
Triple Coverage #49 – Szezonfelvezető – AFC West
Fűzővel kifelé!
Az AFC West a liga legerősebb csoportja. A két éve Super Bowlt nyerő és elképesztően erős védelemmel rendelkező Broncos tavaly még rájátszásba sem tudott innen jutni, hiszen a Chiefs és a Raiders remek játékkal tudta őket megelőzni. A Chargersben pedig megvan az emberanyag, csak a sérüléseket és a balszerencsét…
0
Triple Coverage #48 – Szezonfelvezető – AFC North
Fűzővel kifelé!
Átugrunk az amerikai főcsoportba és ezennel a második felébe a nagy szezonfelvezető podcast-sorozatunknak. Először az NFC Northot vesézzük ki, ahol a Steelers a toronymagas esélyes, a Browns pedig surranópályán akár fel is veheti a versenyt végre a Ravens-Bengals kettőssel. Vagy még nem jött el az ő…
0
Triple Coverage #47 – Szezonfelvezető – NFC East
Fűzővel kifelé!
A legnehezebbet hagytuk a végére. Legalábbis a konferencia végére, hiszen az AFC persze még hátra van. Az NFC Eastből mind a négy csapat végezhet reálisan nemnegatív mérleggel és hárman háromféle csoportgyőztest várunk, ennyire megjósolhatatlan ez a divízió. Ha még nem tettétek, csekkoljátok eddigi…
0
Triple Coverage #46 – Szezonfelvezető – NFC South
Fűzővel kifelé!
Folytatódik szezonfelvezető sorozatunk, ahol megjósoljuk, melyik csapat hány győzelemmel zárja majd a 2017-es idényt. Nem volt könnyű dolgunk ebben az adásban, hiszen az NFC South borzasztóan nehezen jósolható. Ha a sorminta folytatódik, akkor a Buccaneers vagy a Saints Super Bowlba fog jutni. Persze…
0
Triple Coverage #45 – Szezonfelvezető – NFC West
Fűzővel kifelé!
Tegnap megnéztük, hogy az NFC North csapataitól mit várhatunk a 2017-es szezonban, most pedig az NFC West a soros, ahol a Seahawks szerintünk kiemelkedik, a Cardinals jobb helyzetben lehet, mint sokan várják, a 9ers és a Rams pedig nagyot küzdhet egymással. Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok…
0
Triple Coverage #44 – Szezonfelvezető – NFC North
Fűzővel kifelé!
Már csak bő egy hét, és kezdődik a szezon!!! A mi podcastünk két évvel ezelőtt pedig egy ilyen felvezetővel kezdődött, ez pedig hagyománnyá válik nálunk, tehát úgy harangozzuk be a szezont, hogy megnézzük a csapatok Over/Under határait a vegasi fogadóirodák szerint és megpróbáljuk megjósolni, melyik…
0
Overtime – Szezonzáró
Fűzővel kifelé!
Az eddigi legjobb hangulatú Overtime-mal zártuk a 2017-es magyar bajnoki szezont, de persze idén lesz még podcast, hiszen a válogatott edzőtáborozik és játszik is a nyár végén, illetve az ősz elején, úgyhogy jelentkezik majd még az Overtime egy kisebb szünet után. A jó hangulatban lehet közrejátszott…
0
Overtime – Döntők között
Fűzővel kifelé!
Túl vagyunk a XII. Hungarian Bowlon, ami remekül sikerült. Panaszra nem lehetett okunk, hiszen a Miskolc Steelers – Budapest Cowbells döntő méltó ünnepe volt a magyar amerikai futballnak. A HFL tehát véget ért, szomorkodni azonban még nincs okunk, hiszen a mostani hétvége is tartogat még parázs összecsapásokat.…
0
bla bla