Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#Hack és Lángos

Web RSS iTunes


It's all about IT Security! IT biztonságról fogtok hallani olyan módon ami olyanok számára is érthető akik nem ülnek nyakig a bitekben.


Adások száma: 240

Utolsó adás: 2022-01-28 04:00:00

HnL211 - Vastaps
Hack és Lángos
Safari 15 nemjófej. VPN szolgáltatót kapcsoltak le. Meg a REvilt. Hitelkártyát venni se olyan már. Meg Bitcoint rabolni se menő. Vöröskeresztet támadtak. Felirat oldalak felhasználói bajban vannak. Pegasus ellen is van védelem. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show…
1
HnL210 - Fűrész 8 IoT
Hack és Lángos
Előrejelzés, mit is várunk idén. Szenga rituáléja. Hullámzással bántanak. Fekete lyuk. Mi a gond az AWSel. QR kód... mennyire biztonságos? Játék telefon ami nem játék. És nem telefon. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd…
0
HnL209 - Átveréshow
Hack és Lángos
Norton cryptominer. Adathalászatra is jó a Gágül. Emezen és Amazon scam. Észak-Korea fakenews. Router update nap. Bluetooth biztonság. iPhone malware. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat…
0
HnL Best of 2021
Hack és Lángos
Ez volt a legjobb évünk eddig. Hallgassátok mi történt részben a háttérben, részben a logbookban... a teljes kontextust az adásokból, VIP adásokból és logbookokból megtudjátok.
0
HnL208 - Chengettek Mylord
Hack és Lángos
Microsoft Y2K22. Log4j. Privacy. Stealer logs. Discordon accountot lopnak. Játékok és filmek problémái. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
1
HnLVIP032 - Dr. Jordán Ferenc, security vs ökológia
Hack és Lángos
Dr. Jordán Ferenc biológus, hálózatkutató ökológus. A matematikát a biológiával ötvözve leginkább a természetes élőhelyek összefüggőségét, táplálékhálózatokat és állati csoportok kapcsolati rendszereit kutatja. Fő kutatási területe a tengeri táplálékhálózatok sebezhetősége és arról beszélgettünk vele,…
0
HnL207 - Oroskomandzor
Hack és Lángos
Könyvajánló. App Privacy Report. Tracker most már Androidon is. Vezeték nélküli támadások. Exploit javítás iPhonera. Németország új kormánya és a titkosítás. Roskomnadzor. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon…
0
HnL206 - Reszkessetek kibertörők
Hack és Lángos
Kibernyaralás. Log4J és Béla. Sznepcset feltörés. Béla fogorvos kalandjai. 0Day. Facebook fiók visszaszerzés. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
1
HnL205 - Büntető deep fakezés
Hack és Lángos
Okos kulcstartókról beszélünk. Log4J... Mély hamisítások. Izraeli cég támadhat-e USA polgárt? Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
1
HnL204 - RATatouille
Hack és Lángos
Omicron scam. Default jelszavak. 0day. Malware család mocskolódik. Adatlopás. Ausztrália vs kibertámadások. Légrésen vagyunk. Távol egy nap táskák. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat…
1
HnL203 - Kiber Bosszúállók
Hack és Lángos
Van valami ami nem létezik. Apple perel. Szenga kibertámad. Penteszt mint szolgáltatás. Bosszúállók. Rövidítések. Na meg az akciós farhát és az IDS. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat…
0
HnLVIP031 - macOS security Fitzl Csabával
hadnagy, ninja, bela
Csabát legutóbb a Hacktivityn hallottuk beszélni a macOS biztonságáról, és gondoltuk ha már mostanában ennyi hír kering az Appleről, akkor megkérdezzük Őt többek között erről is. Szó esik még Csaba karrierjéről, motivációjáról és természetesen az Apple világról.
0
HnL202 - Kiber Coelho
Hack és Lángos
Forbes. BrainBar. Ransomware tanácsok. Spamel az FBI. USA jól fizetne. Fénykép biznisz. Zoom. Na meg a Dyson!!! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL201 - Generális Admirális Maximus Béla
Hack és Lángos
Revil. NSO vs USA. EDR. 2FA. 0trust. Szilárd és a CVE. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL200 - A káosz 200 árnyalata
Hack és Lángos
Ransomware. Ransomware. Ransomware. Ransomware. Ransomware. Ransomware. Ransomware. Ransomware. Ransomware. És még beszéltünk malwarekről is. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez…
1
HnL199 - NERDlingen
Hack és Lángos
Google patch. NBSZ és a pegazus. Izraeli wifi. Windows XP meg az FTP ageshamingje. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnLVIP030 - Béla és Szenga a dezinformációs viharban - Beszélgetés Krekó Péterrel
Hack és Lángos
Béla és Szenga a dezinformációs viharban - Beszélgetés Krekó Péterrel Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL198 - Butafón
hadnagy, ninja, antenna
Golyóálló. REvil. Tianfu. Non-profit. WinRAR. AdBlocker. Google figyel!! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL197 - GANdalf
ninja, béla, antenna
Assange. Béla Telegramozik. Konferenciák. FireEye. iOS 0day. Nagios. Flubot. Spyware to go. GAN. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL196 - Gogel és Epül
ninja, szenga, béla
Facebook over. Google és a fák. Maffia. MagyarLyuk. iPhonet nem kapcsolod aztá' ki! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL195 - WITSEC vendégeskedés
Antenna, Ninja, Béla, Hadnagy, Szenga
WITSEC. Ransomware. Apple AirTag. 0day, 0days everywhere. 2FA. VAN ÚJ OWASP!!! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
1
HnLVIP029 - Varga-Perke Bálint, Buherátor
Antenna, Buherátor, Béla, Szenga
Bálinttal beszélgettünk a blogjáról, hogy került a blogírás és az ITSEC közelébe, mi történt vele azóta és mit szeretne a jövőben látni a hazai security szcénában.
0
HnL194 - Díjazott ókori gondolatok
Hack és Lángos
Crack rossz, értem?! Black Matters. Phishingek. Bugbountyk. Apple patch fail. Xiaomi balhé. Sharky blog. Fura képek, egyre kevésbé furák. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez…
0
HnL193 - A SIEM, A SOAR és a csúf
Hack és Lángos
Avar nesz. Microsoft problémák a linuxal. Apple patch. Konferenciák!!! 50CentOS. Sony szervereket kapcsol le. IDS? SIEMSOARXDR.
1
HnL Vezetett Relaxáció v1
Hack és Lángos
A hétköznapok rohanása után, mindenkinek szüksége van egy kis menekülésre. Mi igyekszünk ebben IS támogatni Titeket kedves Hallgatók! A sorozatunk első részében egy általános elmélyülést segítünk.
0
HnL192 - You have been calculatored
Hack és Lángos
ProtonVPN-Mail csapkodás. Microsoft fájások. MAC címmel követnek. Ausztráliában gondok lesznek. Apple kép elemzés nyünnyögés. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért…
2
HnL191 - A méret nem számít
Hack és Lángos
Aranyosi. Káosz adatbázis. Microsoft problémák. Már megint RealTek és Razor. GDPR történetek. 3D nyomtatók esetei. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL190 - Kubernattack
Hack és Lángos
RealTek para. IoT Security már megint. iCloudról loptak képet. Microsoft pathelés. Pegasus szárnyal. Europol vezetőjének szüksége van a banki adataidra. Egérrel hackelni? Kubernetektektek. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd…
0
HnLVIP028 - Balázs Zoltán
Hack és Lángos
Zolival beszélgettünk a karrierjéről, a külföldi konferenciákról, ATM securityről és kicsit az okos otthonokról. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
1
HnL189 - A négyszeresen felvett adás
Hack és Lángos
Ran some where...linux sérülékeny? Á dehogy...Random problémák. T-Mobile hír ami nem érdekel senkit. LEDből látjuk amit nem hallunk. Cloudflare rekord támadás alatt. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető…
0
HnL188 - Kiejtjük a kiejtést!
Hack és Lángos
Ransomware. Szenga Blikkes cikkei. Tyelegrám. Douple-Tripple VPN. Kiberjujutzuju. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL187 - Iráníthatatlan eszközök
Hack és Lángos
MacOS malware. Ninja mesél. Wiper wiper! Kórháááááz? ATM sérülékenység. Ninja és a Nintendo! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL186 - Bátor keresést!
Hack és Lángos
Matrica. Instagram. TikTok. Hackerek és az aerobik. NSO. Brave kereső. Telex és a konzultáció! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnLVIP027 - A forgalom jövője és a szélessáv múltja
Hack és Lángos
Bódi Antallal beszélgettünk az itthon kábeltévés internet őskoráról, róla, kezdeti lépésekről és a forgalomirányítás jövőjéről. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért…
0
HnL185 - Rémálom a hálózaton!
Hack és Lángos
EESZT vs Apple. Pegasus. Candiru. Mocskos kis IKEA. Kína vs 0day. Komoly SAM hiba. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
1
HnL184 - Ne piszkáld a BIASt!
Hack és Lángos
BIAS. AusztrálIOT. SolarWinds megint. Kuba és a social media. Vasút hack. PS4 crypto farm. Katonai leak. AN0M és a mini hackintosh. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi…
0
HnL183 - Classic
Hack és Lángos
Nyomtatás. Western DigitALL IN! Kasey gondok. IPhone wifi issue. Kaspersky. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL182 - Csoki
Hack és Lángos
Csoki. Matricák. Android vagy Amazon? Vagy egyik se? NightmarePrint - PrintNightmare. NFC sérülékeny. AI az interjúztatásban. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért…
1
HnLVIP026 - Egy hacker naplója
Hack és Lángos
freelanceh4ck3r-t vagyis Szabit faggatjuk a karrierjéről, életéről, munkájáról...
0
HnL181 - Hope
Hack és Lángos
John McAfee. Atlassian gondok. Brave és egyéb böngészők. 54 órán át hekkelni? Észak-Korea. Magyar SANS hír. GPRS gyenge mint a harmat. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi…
0
HnL180 - HnL Kölyökklub
Hack és Lángos
Elon Musk. Hackelt drónok. Crime as a Service. NATO. Siloscape. EA Sports hack. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL179 - Ilyenek voltunk...
Hack és Lángos
Hack és Lángos téma választás. A szólista. Apple újdonságok. FBI fogás. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL178 - Plugi(n)um
Hack és Lángos
Deepfake. Német választások. Könyvajánló. PDF problémák. Plugin problémák. Bizar trójai. Nincs hús. Bluetooth problémák. Nintendo perel. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez…
0
HnL177 - Újra élő adás
Hack és Lángos
BSides. Xiaomi és a reklám. VMWare, be aware. Nagios te mocsok. Android featurek amik jók lehetnek. Szenga hozott hírt... Új szerszámok! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez…
1
HnLVIP025 - Ákos, Hadnagy, Béla és a hackerek
Hack és Lángos
Solymos Ákost kértük meg hogy meséljen kicsit magáról, illetve a Frici, Fülöp és a hackerek című IT biztonsághoz köthető mesekönyvének születéséről. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat…
0
Hack és Lángos Esti Mese
Hack és Lángos
Kedves Gyerekek, és gyerekeket nevelő szülők! Fogadjátok tőlünk sok szeretettel, így gyereknap után kicsivel a Hack és Lángos Esti Mesét. A mesét Hadnagy írta, és adja elő! (részlet a 89. logbookból)
0
HnL176 - Deepfake szellemmesék
Hack és Lángos
Spectre. Tom Cruise is deep and fake. # Írek és az egészségügy. Nincs üzemanyag, van káosz. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL175 - A kő-papír-olló győztese
Hack és Lángos
Teslákat lopnak drónnal. WPA3, de minek? Team Szenga vs Team Antenna. AWS. Cellebrite 2. rész. Telefonszámok. Lapozz a 40-re. 5 éveseknek már fontos a biztonság. Toolbox és az Adobe gondok. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd…
0
HnL174 - Kredenc nézegetés
Hack és Lángos
BSides. Új naptár. Jelszómentesség. Szellemvárosok. Dell. Korona app biztonság. Hackelik a hackelő hackereket. Ninja műnyállal támadná a rendőrséget. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat…
0
HnL173 - Flu Fighters
Hack és Lángos
Linux patch vagy nem. MacOS patch. Apple patcheli a privacyt. QNAP-ot patchelni kéne. Hollandia sajtokkal patchelne. Flubot ellen nincs patch. Telegramra meg nem kell patch. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon…
1
HnLVIP024 - IT (sec) vállalkozás 101
Hack és Lángos
Rezsővel beszélgetünk újra, most épp arról hogy milyen vállalkozási formák vannak és melyiknek mi az előnye illetve hátránya. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért…
0
HnL172 - No comment
Hack és Lángos
FBI. CS:GO. iOS és a kaszinó. Metázunk kicsit. non-PC GURU! Apple ransomware. Locked Shield és a svédek. Kiosztottuk az első 5 csillagos "meghackelte és sajnáljuk" értékelést. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon…
1
HnL171 - Storekig vagyunk!
Hack és Lángos
Futároké a jövő. Siri csend. Apple Mail veszélyes, értem?! Meg az APK store is. 1,3 rekord ami nem breach. Április 1-et tiltsák be. xDavid tévéje. EU és a titkosítás. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető…
0
HnL170 - Have I been password!
Hack és Lángos
533 millió itt. 500 millió ott. Állásajánlat, vagy malware? Veszélyes TXT! Rozsdás privacy. Lila róka. Elég pszichedelikus lett ez az adás, de ha igazán durvát akartok akkor hallgassátok meg Patreonon az ide vonatkozó Logbookunkat.
0
HnL169 - Bitcoinzuela
Hack és Lángos
True! GitHub lefagyott. UbiQUITi...Unix is sérülékeny! Japán munka és security vonal. Venezuela és a bitcoin. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnLVIP023 - Nemzeti Kibervédelmi Intézet
Hack és Lángos
Dr. Bencsik Balázzsal a Nemzeti Kibervédelmi Intézet vezetőjével beszélgettünk az NKI-ról!
5
HnL168 - Don't be Antenna
Hack és Lángos
220 etikus olimpikon. Könyvajánló. Windows10 megfigyel? Apple sérülékenységet javít. Csomag problémák. Ransomware. FBI és a csínytevők. Klubhouse. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat…
1
HnL167 - Swim Swapping
Hack és Lángos
Légierő. Twitter hacker és a bitcoin. Deepfake a szurkolólányoknál. TikTok. Spectre és a böngésző. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL166 - Disqualysfikáció
Hack és Lángos
Plex Media Server. QNAP NAS probléma. Domain átverés. Google Alert átverés. GitHub ejnye-bejnye. Apple Offline Lokáció Követés. Kibertámadás. OWASP. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat…
0
HnL165 - Passzív nyomasztás
Hack és Lángos
Szürke Zóna Podcast. iOS 14 is feltörhető! Titkos Telegram üzenet száll a szélben. Macbook malware csomag. iCloudon ne szerkesszetek doksikat. Bölcsik és a webcam. Paranoid leszel a sok security hírtől? Mi nem...Bélának ellopták az Ügyfélkapuját. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek,…
1
HnL164 - Ninjabrowser
Hack és Lángos
Hundub és a cenzúra. Történelem vagy ITSec? GPS halála. Favikonok. COVID. TDoS. Cyberpunk. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
1
HnLVIP022 - Alkalmazás fejlesztés
Hack és Lángos
Dr. Ekler Péterrel beszélgettünk a biztonságos alkalmazás fejlesztésről biztonságos.
1
HnL163 - Metahumán spenótos játékszer
Hack és Lángos
Macskaarcú ügyvéd. Hackerception. Yandex breach. Metahumán creator. Digital Twin. QualityLand. Szivárványos delfinvibrátor. Dockercraft. LinkedIn se minden az igazi. Emailező spenót. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd…
1
HnL162 - Cirkuszi Majomkodás
Hack és Lángos
CD PROJECT RED. Képtelen Krónikák. Magyarok védik az USA kiberterét. AntiFA vs FA. 5g. Meth vs security. BSIDES. noWEBHOSTING. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért…
1
HnL161 - Káosz Kommandó
Hack és Lángos
perl, ESXi, WhatsApp, TikTok, Kékfény, Nissan, Chrome pugin, és Ninja fura kalandjai Krisztoferrel aki nem az akinek mutatja magát!!! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi…
1
HnL160 - Creme Spinat
Hack és Lángos
Good guy Apple. Digitális jólét szoftver alapcsomag. Google 2FA kivágása. Észak-Korea...Emotet. TikTok! sudo!!!! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
2
HnLVIP021 - OWASP
Hack és Lángos
Timurral, a magyarországi OWASP chapter vezetőjével beszélgettünk a biztonságos fejlesztés és pentest ellentétéről, illetve az OWASPról. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez…
0
HnL159 - Krisztofeeeer
Hack és Lángos
Válságban a podcast. Ransomware, Telegram botok. Ninja asszisztense. Kínai adatok és a Linux Mint. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
1
HnL158 - Annák
Hack és Lángos
SolarWinds. SolarLeaks. Kapitóliumi jelmezbál. 1 fa nem fa és Google 2FA tréfa. WhatsApp ToS. DarkMarket. xDavid!!!! Hack the Army. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi…
1
HnL157 - DataLeakBusters
Hack és Lángos
Leak, ransomware, leak... Julian Assange. Nintendo. Ransomware. Cyberpunk 2077. Könyvajánló. reCAPTCHA. Privacy. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
1
HnL150 - Savanyú az alma
Hack és Lángos
Vírus már megint. Google már nem lop adatot. Apple viszont igen. Ninja jelszóra vadászik, meg amúgy mindenki más IS! Webexen esünk csapdába és múzeumokra néha 18-as karikát kéne tenni. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd…
2
HnL149 - Mosó Masa pénzmosodája
Hack és Lángos
Apple megy. Chrome bug jön. Biztosítás már zsarolásra is. Orosz hackerek. Tianfu Cup. Két könyvet is ajánlunk, sőt egyiket most Béla! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi…
1
HnL148 - Ezt chromeolyan gondoltuk!
Hack és Lángos
HCSC, Chrome is és Windows is lyukas egy picit, Capcomot bántják, ahogy az üvegházak is törékenyek. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
0
HnL147 - Kiber a víz!
Hack és Lángos
ITBN. CPE pontok. McAfee. Bitcoin és a gazdaság. Robin Hood. Covid-19. Sopra Steria. Good Guy NSA. Trump jelmondata/jelszava. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért…
0
HnL144 - Apple biztonságos! Értem?!
Hack és Lángos
Hacktivity, Apple biztonságos!!!!, Brit hacker, ransomware oroszok ellen. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
2
HnL143 - Miért nincs kontent?
Hack és Lángos
Hacker zene, Instagram gondok, DDoS és privacy! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
3
HnLVIP017 - Albert és a Cujo AI
Hack és Lángos
Vendégünk, Zsigovits Albert (@albertzsigovits) a CUJO AI Malware kutatója mesél a karrierjéről és az IoT eszközök elleni malware támadásokról.
4
HnL142 - Ázsia Kiberexpressz
Hack és Lángos
KIBERTÁMADÁS, Észak-Korea, Oroszország, Kína, Social Dilemma, zerologon és Kalashnikov. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
4
HnL141 - Konferenciák!
Hack és Lángos
A konferenciák hónapja érkezik, és szeretnénk ehhez pár háttér információt adni nektek. Hallgassátok a Hacktivity, a WITSEC és az ITBN előkészületeit.
4
Hack és Lángos mondja: KIBERTÁMADÁS!
Hack és Lángos
Két hét múlva megjelenő adásunk teaserét halljátok mert most aktuális. Ők azt mondják, hogy mi mondjuk KIBETÁMADÁS, mert a mi hangunk mélyebb! Akkor mi mondjuk. Így. :) Üdvözöljük a Kibertámadás podcastet és kíváncsian figyelünk! Az ajánlat még áll a cserére vonatkozóan. (Béla) #
4
HnL140 - Final countdown
Hack és Lángos
40-es adás. HCSC2020, Defender a hibás!!! Redkey! Default jelszó az ablakban, de ez ok. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
3
HnL139 - Sec OFF vagy OFSEC
Hack és Lángos
Dezinformáció, VulnHUB az OFSEC része. OSCE. Intel fejlesztése torrenten. Bogarak és jelszavak. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Hallgasd meg Patreonon elérhető tartalmainkat is amihez havi 1 dollárért hozzáférsz.
3
HnL138 - TORmás hekk és lángos
Hack és Lángos
Ikea hack! Boeing és a 3D nyomtatott mentés gomb. UBER gáz. Malware gyártók is hibázhatnak. TOR... Ninja kulcsot másol hang alapján. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
1
HnLVIP0016 - Kiberbűnözésellenifőosztály
Hack és Lángos
A 16. VIP-ban Halász Viktor rendőr századost hívtuk meg és a magyar Kiberbűnözés Elleni Főosztályról beszélgettünk.
1
HnL137 - ICE ICE Baby
Hack és Lángos
Instagram nem felejt. Németországban katonai autókat hackelnek. Izraelt megtámadják, de megvédi magát. Canon!!!!!! Arcfelismerés és ICE. Flipperről nektek mi jut eszetekbe? Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat…
2
HnL136 - I. Béla adás
Hack és Lángos
Béla átveszi az irányítást és csak beszél...beszél...beszél...néha a Zoomról, Twitter hackről és utána a tárgyalásról, Youtuberól. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
3
HnL135 - Bye Bye Béla
Hack és Lángos
Béla távozott a podcastből, Palo Alto helyreigazítás, Garmin, QNAP malware, Trickbot goes to linux, ATM jackpotting, Kína már a Vatikánban van, Ninja és a COVID scam, Szenga könyvet ajánl. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj…
1
HnL134 - Ál/Arc
Hack és Lángos
ProtonMailről, CSI, arcfelismerések, Garmin, VPN. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
4
HnLVIP0015 - Karrier út
Hack és Lángos
Tisztázzuk a fogalmakat, felosztást és próbálunk közös alapról indulva eljutni a célig. Hosszas fejvakarás után úgy döntöttünk, hogy van az IT Biztonság (operatív feladatokkal) és efölött vagy ezen felül a kiber biztonság vagy információ biztonság.
2
HnL133 - AlufóliasáTOR
Hack és Lángos
Docker zsákjában van minden jó. Észak-Kórea. Citrix. PaloAlto. Joker malware ami kenyér. VPN és a logolás. USB-C töltés miért jó és miért nem. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz…
4
HnL132 - BROker Béla
Hack és Lángos
Chingari az új TikTok! BlueLeaks. és egyéb rendőr sztorik. Shodan végre dark módban is létezik. A végére meg kicsit boncolgatjuk a Microsoft DNS és Twitter balhékat. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg…
4
HnL131 - Port Royal
Hack és Lángos
Malware van gyárilag. IoT boomeráng. Ripple Róna/fivérek/20? Zoomolunk újra. Index kapcsán néha túlhypeol a szakma. WikiLeaks már megint. Frissíts F5-öt is. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes…
1
HnL130 - Használt DVD
Hack és Lángos
macOS-re vírusírtó? Mesterkulcs? USA nem is tudja hogy akar-e titkosítást, mondjuk már hosszú évek óta nem. Ninja podcasteket ajánl. AWS arcfel...nemismerés. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes…
3
HnL129 - Orosz hackerek
Hack és Lángos
Szenga = CISSP. FBI. Az oroszok már a Telegramban vannak. Cyber budget. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
3
HnLVIP0014 - Állásinterjú
Hack és Lángos
A WhiteHack és CyberLángos új kollégákat keres a csapatába ezért állásinterjút tart!
4
HnL128 - Kerek adás
Hack és Lángos
Szenga = CISSP, Végtelenség Lángosozó Fiai, arcfelismerés, újabb ízléstelen kampány, Digi, side channel attack újra, kisNinja és az MMO cheat Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz…
3
HnL127 - CaptchaLÓ
Hack és Lángos
iloveyou már 20 éves, jelszót lopunk scamekkel, troy hunt és az anonymous, Müller Cecilia, QNAP sérülékenység aminek hatására Antenna szóviccei qnapalmként perzseli fel az adást, SMB sérülékenységről beszélünk. Edit Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt.…
1
HnL126 - Karantén után megnyitott az Esco-bár
Hack és Lángos
Escobar, Apple shame, fosztogatás, sign in with Apple - or not, JVT vagy JWT vagy GVT vagy értsétek jól! Adatgyűjtés, forgalom irányítások és mese! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást…
2
HnL125 - BSides2020 és egyebek
Hack és Lángos
bsides, malware, kapcsolási rajz, meg ilyenek Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
2
HnLVIP013 - VPN
Hack és Lángos
VPN! Mire jó, mire nem jó és persze mik a tapasztalataink. Ha tetszett az adás és szeretnéd a friss részt időben kapni akkor támogass minket Patreonon.
4
HnL124 - ALL IN!
Hack és Lángos
szóviccek, de minek... Szenga valami szláv hackerről beszél, Béla anti-cheatel, Ninja szokás szerint side channel attackokra vadászik. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az…
3
HnL123 - Mi kicsi póni(á)nk
Hack és Lángos
labor, mezőgazdaság, botnet, anime, iot, privacy és minden más Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
5
HnL122 - Béla left the conversation
Hack és Lángos
text bomb, apple, samsung, xiaomi ajánlás, mdm, Béla néhányszor elhagyja a beszélgetést, 2FA eset Antenna szóvicceivel. Zoom hírek és Hack és Lángos földrajz! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes…
2
HnL121 - Ya mon!
Hack és Lángos
jemen, figaro, nintendo, cs:go, riot, AI, apple és google, sérülékeny felhők, neptun, xiaomi Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
2
HnLVIP0012 - ICS
Hack és Lángos
ICS, ipari vezérlés, industrial security, black cell, vip Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
0
HnL120 - Alacsonyfelbontású adás
Hack és Lángos
rejtvény, k&h, soar, automatizálás, djkhaledsecurity, tiktok, ios végveszélyben, pixel, covid19 természetesen, hidden cobra, bug bounty Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az…
1
HnL119 - Az ördög fekete ügyvédje
Hack és Lángos
iphone, macbook, android, covid19, zoom, szélsőjobbosok online, fbi, patch csütörtök, tiktok, facebook shadow Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
3
HnL118 - Zoomanji
Hack és Lángos
nagymamázás, webex, zoom, zoom, zoom, zoom, stamos, koronavírus, koronavírus, koronavírus, tiktok, bezzos, patchelés Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
1
HnL117 - COVID ubi
Hack és Lángos
korona, iphone attack, zoom, hacking team, jófogás, marriott, bazzell, ki van a maszk mögött Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
4
HnL116 - It's corona time
Hack és Lángos
tour de corona, füles és lángos, leak, mirai, apple, who, corona, openwrt, Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
1
HnLVIP011 - Tanulj, dolgozz otthon!
Hack és Lángos
Rendhagyó módon egyidőben kapjátok a VIP adást a patreonokkal. Az ide szánt patreon adást következő hónapban "sütjük" ki nektek. A felvételt március 20. rögzítettük.
1
HnL115 - Karanténba helyezve
Hack és Lángos
szomszédok, suttogás, tiktok, cenzúra, nagytesó, covid-19 Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
3
HnL114 - Sokkolnám!
Hack és Lángos
BSides, okoscsengő, boomerek az adásban, robin hood, xdavid, grindr, korona vírus és nem kevés data breach. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
1
HnL113 - Etus néni
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
1
HnLVIP010 - SMARTies
Hack és Lángos
Rezsővel és Sanyival beszélgetünk... mármint ők beszélgetnek az okosszerzőzésekről.
1
HnL112 - wacon vagyunk
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
2
HnL111 - A 7-es adás
Hack és Lángos
Apple, 5G, API már megint, mikor az antivírus megAVASodik, Chrome kiegészítők, RFID pelus, új Kali és persze Assange újra! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
4
HnL110 - Kiber the Cruel
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
3
HnL109 - Internet Of Thieves
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
1
HnLVIP009 - A Schütz Dávid történet
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
1
HnL108 - TermonukleáriskiberNINJA
Hack és Lángos
osce, azure, cloud, iphone, grindr, lastpass vagy amit akartok, ftp védelem, corona vírus, Professzor Béla Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
3
HnL107 - Iránba állunk!
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
2
HnL106 - Vaják on dios
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
3
HnL105 - Boldog Madárnapot!
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
3
HnLVIP008 - Hacktivity story
Hack és Lángos
A mostani adás a Hacktivityről és a BSidesBUD-ról szól! Marosi-Bauer Attilaval beszélgetünk arról, hogy hogyan is indult itthon a BSides, illetve belőle hogy lett a két hazai legrangosabb szakmai konferencia szervezője.
1
HnL104 - Forecast
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
4
HnL Bonus: ajánló
Hack és Lángos
Ninja ajánlójával jelentkezünk, ahol egy kihívásra hívja fel a figyelmeteket!
1
HnL103 - 2020 az új Y2K
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
0
HnL102 - Show mastodon go on
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
2
HnL101 - 101 kisSzenga
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
2
HnL100 - 100 szónak is egy a vége
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
3
HnLVIP007 - WITSEC a studióban
Hack és Lángos
A stúdió vendége a WITSEC képviseletében Andee és Bia, akik a WITSEC alakulásáról, tevékenységéről meséltek nekünk!
1
HnL099 - CallLog of Duty
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
0
HnL098 - Didney
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
0
HnL097 - Migiri migiri migGrinch
Hack és Lángos
Antenna felfedezése a bankfiókban. Perel a Facebook. Ninja felveszi az alusapkát: kétlépcsős azonosítás papíron és egyéb privacy tippek. TrendMicro: Belső meló és a TechSupport Scam. Figyelj oda: Szenzitív adatok git repokban. Apple iOS jailbreak kezdőknek. Kukacosodás: a Bluekeep elszabadult. Ha a…
2
HnL096 - Ok Siri, Hey Google!
Hack és Lángos
Hallgatói kérdéseket válaszolunk meg. Amazon okoscsengő: a hacker egyszer sem csenget. Vigyázat, lézerveszély! Pár gondolat a NordVPN szivárgásról. Uncsi a Terms Of Service, meg az EULA? Akkor ez érdekelni fog. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett…
2
HnLVIP006 - New Kids on the Block_chain
Hack és Lángos
A mostani adásban a crypto valutáról beszélgetünk Sanyival! Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
1
HnL095 - Xtreeeeme SOC
Hack és Lángos
Antenna beszámol a SOC Summit konferenciáról, amivel nagyjából a végére is érünk a konferencia-szezonnak. Ninja egy nagyon hasznos privacy toolt ajánl. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes…
1
HnL094 - Hacktivity
Hack és Lángos
Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz az interneten.
1
HnL093 - WITSEC
Hack és Lángos
WITSEC Szakmai napon jártunk, ahol összefutottunk Szengával. Csodálatos előadások, tökéletes szervezés, finom torta. A többit hallgassátok meg. Ha a podcast lejátszódban nem jelennek meg a linkek, keresd a hackeslangos.show oldalt. Tetszett a podcast? Próbálj ki másokat is! Rengeteg érdekes adást találsz…
1
HnL092 - Kilikbait
Hack és Lángos
Helyreigazítunk, mint a nagyok. Bélának hatalmas a mikrofonja. Yahoo és erotika! Mit tegyünk, ha zsarolóvirus áldozatává válunk? Ki hogyan backupol? Amúgy írhatsz magadnak ransomware-t. A Firefox saját VPN-t tesztel a CloudFlare-rel karöltve. A FireFox 69 már blokkolja a tracking kódokat és a kriptovaluta-bányászó…
2
HnLVIP005 - Acélkockák a kibertérben
Hack és Lángos
Ebben az adásban Prof. Dr. Kovács László dandártábornok a vendégünk. Beszélgetünk vele a kiberkészültségről, a hadsereg felkészültségéről és a jövőjéről.
1
HnL091 - NATObunkerkaufen.de
Hack és Lángos
Antenna verset mond, ráadásul sajátot. Snowden még nyomtatva is kémkedik. Javíthatatlan jailbreak a korábbi iPhone készülékekben. Android exploit is van ám. Gifekkel támadhatóak a WhatsApp felhasználók. Valaki egy volt NATObunkerből tolta a kiberbűnt. Exim két új sérülékenysége. Bemutatjuk a Clipper/Stealer…
3
HnL090 - ITBN 2019
Hack és Lángos
Megint konferencián jártunk: beszámoló az IT Biztonság Napjáról. Velünk van Szenga, akivel a helyszínen is találkoztunk, de több korábbi vendégünkkel is összefutottunk. Kaptunk plüsspandát, megpróbáltuk exploitálni a QR-kód olvasókat, ittunk sok kávét, ismerkedtünk a holland hatóság+hacker együttműködésekkel,…
0
HnL089 - Modem Talking
Hack és Lángos
Megint szivárognak Intel CPU-k és itt a Python2-apokalipszis. A SIMJacker támadás nagyon para! Word of Warcraft és Wikipedia DDoS is volt. Android 0day wanted! Telnet backdoor a rádiókészülékben. Súlyos privacy problémák a menstruációs naptár applikációkkal. IC3 jelentés: több, mint ezer nigériai herceg…
1
HnL088 - Gender Mari
Hack és Lángos
Bélát mindenki elnöknek akarja. Segítettünk youtuber Smartának awarenessben. Youtube és a gyerekvédelem. A Facebook már megint szivárog, lassan több lyuk lesz rajta, mint egy szitán. Twitter CEO-t imperszonálták a rosszak. Ninja rémálma: malware, ami a célgépen fordul le. A Steam begőzölt. Távolról…
0
HnLVIP004 - Stuxnet
Hack és Lángos
Beszélgetünk a Stuxnet és sok sok kiberről! Akinek a lejátszója nem jelenít meg linkeket, az keresse a hackeslangos.show oldalt.
1
HnL087 - Google és Apple a fókuszban
Hack és Lángos
Mai menü: -Google felszólítja a felhasználókat, hogy jelentsék az adatkezelést sértő alkalmazásokat -új botnet hálózat épül -Apple és a Siri privacy -Google némítógomb -Masszív támadáshullám az iPhoneok ellen -Twitter CEO felhasználói fiókját elrabolták -Béla mesél kicsit az IDS szabályokról -Ezt a…
0
HnL086 - Explicit
Hack és Lángos
Mai menü: -beszélgetünk kicsit a matricáról, pólóról és ilyesmiről -Béla és a screencast -Béla elmagyarázza a Microsoft Hello szolgáltatást -Milyen egy F1 istálló IT vezetőjének lenni? Kérlek értékeljétek a Faragó Print Kft.-t a linken!
1
HnL085 - Pivotakeksz
Hack és Lángos
Ellopott, dekódolt és meghackelt IP címek mindenütt. Egy új eszköz a Facebook-eszköztárban! Új Facebook design (FB5) a láthatáron, meg is hackelték. Előkerülnek újdonságok is a szerszámosládából. Gondolatok a # Ismét vérzik a WPA3. Google és a Mozilla és Apple fellép a Kazah internetmegfigyelés ellen.…
4
HnL084 - Leakas adás
Hack és Lángos
A linkekért és egyéb információkért látogassatok el a hackeslangos.show oldalra.
1
HnLVIP003 - Gyerekektől a felnőttekig
Hack és Lángos
Ebben a részben csabika25 a vendégünk, aki mesél magáról, pályájáról és az IT Sec hazai hőskoráról. A színes bevezető után átgondoljuk, hogy érdemes gyerekeket és felnőtteket felvilágosítani prevenciós jelleggel.
0
HnL083 - Hírek captchan
Hack és Lángos
Mai menü: - DSLR is sérülékeny titkosítós támadásokra - CISCO problematika - Facebook feliratozás - nyomtatókkal is csak a baj van... - Apple bug bounty, mindenkinek aki szereti - Driverek sérülékenyek, és ez eléggé mélyen érint - Let it Snow...den. - A nagy hekk - Kalandos, játékos exploit írás - FaceApp…
3
HnL082 - titkOS
Hack és Lángos
Mai menü: -miért lehet veszélyes, ha eláruljuk milyen tűzfalat használunk - Boratot lehallgatja az állam - A bulgár incidens - Facebook fizet! Mondjuk erre számítottunk! - FaceApp - OSINT toolboxhoz a Facebook GraphSearch helyett itt van pár megoldás 1, 2, 3 -ReScam -Hallgatói kérdés az orosz titkosszolgálat…
0
HnL081 - Egy a jelszó...
Hack és Lángos
Ismeritek a viccet, amikor a hacker gördeszkázik a városban? Antenna mesél a táskáiról, meg a vezeték nélküli egerek sérülékenységeiről. A Windows 10 jelszómentes szeretne lenni. Anekdoták jelszavakról, pin kódokról. Az IOS Bétatesztelés örömei. És küldhettek nekünk fájlokat...
4
HnL080 - Erre számítottak
Hack és Lángos
Ninja kipróbálta az új ZAP verziót, majd jól elbukott egy alap steganográfiás feladaton. IOS rovat: App-In-The-Middle sérülékenység. A kihangosított telefonálás veszélyei és furcsán tartott telefonok mindenütt. Walkie-Talkie Visszatér! Közben Agent Smith az Androidokat támadja. Pár szó a Slack jelszavakról.…
0
HnL079 - Csalódottak
Hack és Lángos
Mai menü: Marriott Hotelt megbüntették GDPR kapcsán British Airways szolidaritást vállalt a Marriott Hotellel és ő is fizet Firefox sérülékenységek Szóba kerül a Youtube és a hacking videók Új szerszámok kerültek Ninja ládájába Android appok akik lebuktak Hogyan kell eladni security toolt Okosotthonok…
3
HnLVIP002 - Ne légy NAIHv!
Hack és Lángos
Vendégünk Rezső, akivel boncolgattuk kicsit az itsecurity jogi oldalát, aztán mélyre ástunk a GDPR és adatvédelem témákban!
2
HnL078 - Zsebpropeller
Hack és Lángos
Incidensek, vektorok, nyomok, response és killchain: Bélával vizsgázunk. Bruce Schneier lelép. Szivárognak a pucér fotók. NASA #hacked. A kínai határ csodái. Nyereg, amit mindhárman megültünk.
3
HnL077 - Holisztikus
Hack és Lángos
EA-Games: sötét felhők gyülekeznek az Azure felől, támadás alatt a játékos-profilok. A US Cyber Command visszatámad, most Irán a cél. ATICAC aka TIBEK: elkészült a Magyar Halálcsillag. Sérülékeny az Androidos MS Outlook kliens, frissíteni ne légy rest. Az Apple Gatekeeperre is rájár a rúd, már készül…
0
HnL076 - Badarságok
Hack és Lángos
Elmélkedések a TheVR új podcastjával kapcsolatban, jól be is szólunk nekik. Odalett a Facebook Graph Search, szomorúak vagyunk. Julian Assange aktuális kalandjai. Titkos Hacker Technikák (THT) rovat: Password Spraying, jelszólisták és azok generálása. Tart még a hidegháború? Már megint, vagy még mindig…
2
HnL075 - Spot if I!
Hack és Lángos
Má' megint itt van a Huawei. De közeleg a Facebook saját kryptovalutája is. RDP végveszélyben, új botnet vette célba a távoli asztali kapcsolatokat. Béla és Ninja bitflippert játszik: a RamBleed illetve RowHammer sérülékenységek háttere. Megvizsgáljuk az amcsi lakosság információbiztonsági felkészültségét.…
1
HnLVIP001 - Awareness és privacy
Hack és Lángos
Awareness és privacy
1
HnL074 - lángOS
Hack és Lángos
Furcsa dolgok a "Sign in with Apple" környékén. Néhány mondat az iOS appok biztonságáról. És akkor még ott ez a "Find my" dolog is. Ráadásul már a kínaiak is saját OS-t fejlesztenek. Mindenki saját OS-t fejleszt. Mi lehetne a magyar OS neve? Pánik indul: új sérülékenység van Ninja kedvenc szövegszerkesztőjében.…
1
HnL073 - Kíndows7, WINdows10!
Hack és Lángos
32 23 Néhány érv a Win7 -> Win10 váltásra infobiztonsági szempontból, szárazon és kuszán. Astra Linux (nem, nem Opel) az oroszoknak. Megint van Windows10 zeroday SandboxEscaper-től. Julian Assange-ot kémkedéssel vádolják. Több, mint 10 éven át plain textben tárolt jelszavak: na, vajon hol? Az Apple…
0
HnL072 - Blokkolnám!
antenna, ninja, béla, Hack és Lángos
Az adásban szó lesz a szerverterem szentelésről, a Végtelenség fiairól, influenszerekről, hackerekről akik hackereket hackelnek. Hekkezés közben. Ninja és Béla színdarabban előadják az email küldést.
3
HnL071 - BRAND a lelke mindennek
Hack és Lángos
Az adásban megtudjátok Ninja hogy került autó alá, mit rontott el a Facebook ezen a héten illetve talán beszélünk néhány hardver közeli sérülékenységről is.
1
HnL070 - Keressük a Szengrált!
Hack és Lángos
Szenga összefoglalja nekünk, hogy miért is érdekes a Izrael légicsapása a HAMÁSZ hackereire, beszéltünk még kitiltott, vagy nem kívánt gyártókról és amúgy meg mindenről IS!
2
HnL069 - Julian a legnagyobb király
Hack és Lángos
Julianről beszélgettünk, aki nem csak a Madagaszkár legnagyobb királya, hanem a WikiLeaks alapítója is. Emellett hírekről és reddit topikokról beszélgetünk.
0
HnL068 - Biztonságos SztereoTrip
Hack és Lángos
A SztereoTrip podcast műsorvezetőjével, Andrással beszélgetünk arról, hogy utazás, nyaralás közben mire érdemes figyelni a cyberbiztonság szempontjából.
1
HnL067 - Autóbiztonság
Hack és Lángos
Vendégül láttuk Ákost, aki rengeteget mesélt az autók biztonságáról IT szempontból!
1
HnL066 - Nagyon Perverz
Hack és Lángos
A mai beszélgetés elkalandozik a magyar fura zsaroló mailekre és mellette megnézzük mi van még épület biztonság terén. Illetve az avar nesz is ott szól a háttérben.
0
HnL065 - Putty, putty, putty
Hack és Lángos
Beszélgetünk a Telegramról, hallgatói visszajelzésről, és minden érdekes hírről.
1
HnL064 - BeeeSides!
Hack és Lángos
BSidesBUD konferencia utána vagyunk, és erről beszélgetünk egy kicsit!
0
HnL063 - Bonnferencia
Hack és Lángos
Tovább robogunk a konferencia vonaton! Részletesebben beszélgetünk arról, amit láttunk és amit tapasztaltunk.
1
HnL062 - Mémetország
Hack és Lángos
Ebben az adásban adunk magyarázatot arra, hogy miért is utaztunk mi nagyon fura körülmények között.
0
HnL061 - Nem teljesen kóSHARE!
Hack és Lángos
Beszélgetünk WinRAR-ról újra, Drupalról, malware szállításról, FIDOról és a végén még szexrobotok is szóba kerültek.
0
HnL060 - Grand Crabitány gyermekei
Hack és Lángos
Már a rosszfiúkban se bízhatunk, keyloggert írunk, ügyesen pecázunk adatokat, cellákat szimulálunk és persze CMS rendszerekről beszélünk!
1
HnL059 - Osztjuk az ACEt!
Hack és Lángos
Beszélgetünk a podcastről, spotifyról és némi IT Security témáról is!
0
HnL058 - Breach, please!
Hack és Lángos
Mai menü: Múltba révedünk és a beszélünk a breachekről Malwaret minden certifikációba! Cisco WebEx patch és maradékai Malware MacOS-en exe formában Apple privacy issue VFEmail volt/nincs Kiborulásunk a MongoDB kapcsán Linux te kis butus -=CONTACTS=- PATREON PayPal WEB Telegram Mail Youtube Twitter:…
1
HnL057 - rundmC
Hack és Lángos
Mai menü: Airbus végveszélyben 620 millió accountot loptak el Google is figyel a jelszavaidra Kriptovaluta probléma Vágólapos kriptovaluta lopás Te min bányászol valutát? Én atomerőművön. Hekkelj ipari hűtőt ne Hekkelj darut DDoSolj Xiaomi M365 rollert Fotós appok lopják a képeinket?! Most már lehet…
3
HnL056 - SZENGAboys
Hack és Lángos
Mai menü: Az adás felütése az a cikk, amely szerint 8 év börtönt kaphat egy etikus hacker, amiért talált a Magyar Telekom rendszerében biztonsági rést. Az adásban beszélünk a TASZ által kiadott útmutatóról is pár pontban. -=CONTACTS=- PATREON PayPal WEB Telegram Mail Youtube Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja…
3
HnL055 - Pirates of privasea
Hack és Lángos
Mai menü: Privacy hibák amiket elkövethetünk Mobiltelefonjaink lehetnek célpontjai támadásnak? Távoli hozzáférés és segítség nyújtás lehetőségei Cisco VPN routerek célkeresztben Facebook vs 10yearschallenge Facebook barátságos átverése Apple Facetime "apró" probléma Japán válasza az IoT biztonságra…
3
HnL054 - TORta evés
Hack és Lángos
Mai menü: gondolatok az új honlapról gondolatok a szolgáltató váltásról Filmajánló az OSINTről: Keresés SCP kliens 36 éve sérülékeny MySQL in the middle Cisco feat. SOHO Party Android malware motion szenzort használ rejtőzésre Sextortion bitcoin művelet követhető Két hackert vádolt meg USA tözsde befolyásolással…
5
HnL053 - Happy burpsday HnL!
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Nosztalgia és HnL számok - Németországi hackhez pár gondolat - Levélbombás zsarolót keressük // # - MS Office 365 spam szűrésről röviden // # - Linux sérülékenységek episode 20123123123141 // # - Google adware takarítás // # - PyLocky Ransomware kinyitás // # - Ethereum Classic bedöntése…
5
HnL052 - Supplies mo***cker!
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - lejár a hackeslangos.show domain - Accidental racism // # - Crypto Wallet sérülékenység // # - Hogyan csalj E-Sportban // # - Német politikusokat támadtak sikeresen // # - Marriott hotelnél NEM VOLT 500milliós adatlopás // # - Való Világ ingyen, nézd mások videóit // # - BYOD és a randi…
3
HnL051 - Tudjátok mi a közös a Cambridge Analyticsben és a gyerektáborban?
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - 2018 legjobbjai ITSEC témában // # - Facebook és a Cambridge Analytics történet // # - SandboxEscaper újra publikált // # - Véna szkenner is hamisítható // # - ITSec gyerektábor // # - Next generation startlap // # -=CONTACTS=- PATREON: # PayPal direkt támogatás: # WEB: # Telegram: # Mail:…
4
HnL050 - Un, DDoS, tres un pasito pa lante maria...
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Microsoft patch utáni "javítás" // # - Új Microsoft sérülékenység ismét // # - Veszélyes mémek // # - OSINT eset Ninjával + OSINT Toolok: # # - Blacklistelt bitcoin címek listája, és mire is jó ez // # - Már megint egy router probléma // # - FBI és a DDoS // # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB:…
3
HnL049 - Breach over the river Kwai
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - NASA személyes adatok kiszivárgása // # - Mi van akkor ha a security toolod sérült? // # - MUNKA!!! // # - SQLite kritikus hiba!!! // # - Internet Explorer kritikus hiba // # - Bug Facebook Photo API-ban // # - 2FA ellen támadás valós időben // # - OSINT Webinar // # Toolok: pastebin dump…
1
HnL048 - Vendégünk: Threat Intel Károly
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - INT_MAX-al linuxot törni! // # - Microsoft Chromemium Edge helyett // # - Új ransomware Kínában // # - Ausztrália és az encryption törvény! // # - Google+ shut down // # - phpMyAdmin Critical Software Update // # - Threat Intel Károllyal! Károly kedvence linkjei: Github feed,tool project…
2
HnL047 - IFYO a vége!
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Pateron összesítés, számok és tervek - MITRE is számítottak... // # - Network monitoring // # - USA pereli a SamSam malwaret fejlesztőket // # - Marriott hoteles adat vesztés // # - Quora hekk // # - PewDiePie nyomtató marketing // # - CSO szerepe egy szervezetben -=CONTACTS=- PATREON: #…
2
HnL046 - VI the champion
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Bug bounty - Facebook bug bounty // # - US Posta adatbázis hiánya // # - Postán maradó csomag - Latin malware // # - Flashel is csak a baj van // # - Drupal issue // # - Gonosz ikrek már megint + jelszó feloldás - Bullshit generálás trend 2018 - Sennheiser bluetooth headset sérülékenység…
2
HnL045 - AI AI baby!
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü - Autó mint pendrive // # - Közlekedési lámpák és megfigyelés // # - Firefox és az adat szivárgás // # - Instagram jelszó "kimentés" // # - iPhone X SÉRÜLÉKENY // # - SZERSZÁMOSLÁDA: Multipurpose PCAP Analysis Tool // # - AI és a mesterkulcs // # - Data Visualizator in JavaScript workshop //…
2
HnL044 - Szia Jancsi! (hijack)
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Kioszk hekk - Wifi over FAL // # - Facebook Portal // # - VW vs Siri // # - DerpTroll börtönben // # - Stego videónk review - SSD titkosított drive sérülékeny // # - Crypto hijack // # - VMware kijáratot találtak // # - Win10 local admin issue // # - Béla hekking interjú: # # # -=CONTACTS=-…
1
HnL043 - iMagnet
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: Twitter és a botok // # Újra neszt keltünk az avarban // # Apple T2 // # Vérzik a WiFink // # Hekkelés step-by-step // # Facebook üzenetek a piacon // # Itt a link az uploadhoz: # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja…
2
HnL042 - A kétszer felvett adás
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Signal issue // # - LuminosityLink issue // # - FDA és a tanácsadás issue // # - China Telekom issue // # - Windows és a homokozó issue // # - Windows sérülékenység issue // # - IBM vs RedHat issue // # - Minden linux distro sérülékeny issue // # - Gólya hazatelefonál issue // # -=CONTACTS=-…
1
HnL041 - Bla bla blaaaa
Hack és Lángos
   #Technology 
HnL041 - Bla bla, blablabla Mai menünk: - Tumblr és az exif - Szteganográfiaszaurusz // # - Malware és a titkosított kommunikáció // # - LibSSH issue // # - Linux és az IoT // # - Facebooksi // # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja…
1
HnL040 - Security NATOvábbja!
Hack és Lángos
A mai menü: Szenga tolmácsolásában hallhattok Magyarország és a NATO kibertámadásokra való felkészültségéről és különböző CERT-ekről. Háttéranyag: # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja @anternna Youtube: #
0
HnL040 - Security NATOvábbja!
Hack és Lángos
   #Technology 
A mai menü: Szenga tolmácsolásában hallhattok Magyarország és a NATO kibertámadásokra való felkészültségéről és különböző CERT-ekről. Háttéranyag: # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja @anternna Youtube: #
0
HnL039 - Showdan must go on
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: Új Wi-Fi elnevezés koncepció // # FaceXWorm és a Messenger // # FaceBook 2FA issue // # LastPass 2FA Google Chrome 5 fontos security változás // # Stegware malware rejtőzése // # Shodan // # STEGANOGRAPHIA CHALLENGE: Pro: # Medium: # Easy: # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail:…
1
HnL038 - Autópálya
Hack és Lángos
   #Technology 
Cybersecurity Researchers Spotted First-Ever UEFI Rootkit in the Wild // # New Linux Kernel Bug Affects Red Hat, CentOS, and Debian Distributions // # VPNFilter Router Malware Adds 7 New Network Exploitation Modules // # Telegram Calling Feature Leaks Your IP Addresses Patch Released // # Microsoft…
2
HnL037 - Hideg van!
Hack és Lángos
Mai menü: Mirai botnet alkotói és az FBI // # VirusTotal Malware gyártóknak // # Kodi sérülékenység // # Szupermalware // # Emotet édeshármas // # WannaMine - EternalBlue új felhasználása // # Newegg bankkártya lopás újra // # WD NAS sérülékenység // # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail:…
0
HnL037 - Hideg van!
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Mirai botnet alkotói és az FBI // # - VirusTotal Malware gyártóknak // # - Kodi sérülékenység // # - Szupermalware // # - Emotet édeshármas // # - WannaMine - EternalBlue új felhasználása // # - Newegg bankkártya lopás újra // # - WD NAS sérülékenység // # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: #…
0
HnL036 - WGETek van
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Brutális egyszerű módszerrel feltört Facebook accountok // # - awareness - social engineering - NMAP előfordulása filmekben // # - Az ezer arcú Steven Segal // # - URL shortener vissza fejtő // # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos…
4
HnL035 - Számítózó terem szabályok
Hack és Lángos
Mai menü: British Airways Hacked // # Tesla hacked // # Apache Struts expoited // # Wannacry hacker charged // # IBM AI with NYC CCTV // # Instagram a szülőkért // # Tor anonimitás sérülése // # MBSA XML // # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos…
0
HnL035 - Számítózó terem szabályok
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - British Airways Hacked // # - Tesla hacked // # - Apache Struts expoited // # - Wannacry hacker charged // # - IBM AI with NYC CCTV // # - Instagram a szülőkért // # - Tor anonimitás sérülése // # - MBSA XML // # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected]
1
HnL034 - Rocksztárok leszünk!
Hack és Lángos
   #Technology 
A mai adásban arról beszélgetünk, hogy mit tapasztalunk az idei és a tavalyi év összehasonlításában az itsec változásában. Szó esik még BlackHat2018 kivonatról, áll hírekről, oktatás támadásáról és pár receptet is megosztunk, de csak erős idegzetűeknek! -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail:…
0
HnL033 - USB is BAD
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: Ghostscript RCE // # Veszélyben a struccok // # USBHarpoon és egyéb USB problémák! // # * badUSB: # * Raspberry Pi 0 usb gadgets: # * usbCondom: # Fortnite Android App sérülékenység // # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja…
0
HnL032 - Evil KKV Twin
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - PHP szerializációs probléma // # - Malware ami 2 évig felderítés nélkül maradt // # - Evil Twin - KKV IT és Security ész osztás -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja @anternna Youtube: #
0
HnL031 - Avar zaj (awareness)
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menünk: Béla kameráját boncolgatjuk és hozzá vesszük a Social Mappert (# illetve beszélgetünk az egyéb klasszikus megoldásokról! Ugyanitt kiderült, hogy Béla klímája működik, lehet távolról vezérelni! AI és a malware viszonyáról beszéltünk DeepLocker kapcsán! (# SnapChatnek az iOS app kapcsán kikerült…
0
HnL030 - Lecsó adás
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menünk: - pár emlék Ninja nyaralásából + wifi issue - TSMC gyár termelés leállás // # - Béla és Antenna debreceni trippje - generációs kérdések IT Security és awareness szempontból - VI no comment // # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos…
0
HnL029 - Hogyan ne vegyél táskát
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menünk: - Google jelzi a HTTP oldalakat - Google is tiltja a cryptomining appokat - egészségügy adat lopás - DNS over # - scam oldalak felismerése és kezelése -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja @anternna Youtube: #
1
HnL028 - Szarahangbocsánat
Hack és Lángos
   #Technology 
Napi menünk: VLC exploit on the loose // # PowerShell for linux // # SmartVacuum Cleaner megfigyelő // # Weblogic Exploit // # Védjétek a hálózati nyomtatóitokat! Drónok támadása v2 // # BananaPi beépített mikrofon // # # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter:…
0
HnL027 - Építsünk ITs biztonságiőrt
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - 1Password Apple kamu hír - Ninja és a Y.O.G.A. // # - HP iLo exploit // # - Béla melankólikus monológja az elfogadásról és beletörődésről az újabb Spectre sérülékenység kapcsán - Ninja Windowst DOS-ol - TCP/UDP viccek (aki nem érti, kérdezzen Telegramon) // # - Hogyan építsünk IT Security…
0
HnL026 - Drónok támadása
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Apple megvette a 1Passwordöt // # - Gentoo Linux repot jelszó találgatással törték // # - Timehopot megtörték változtassatok jelszót// # - Domainfactory adatlopás // # - PandwaRF kütyü // # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos…
0
HnL025 - Hogyan lopjunk sört Tescoban?!
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: -=NEWS=- - nasty Google Third Party apps // # - borászok auditjánál sok biztonsági pRÉSre leltek - Fortnite PC Cheat malware // # -=MAIN=- Biometrikus azonosítások előnyeiről és hátrányairól beszélgettünk. Ninja talált kaputelefonokban egy biztonsági rést. Tesco önkiszolgáló kassza issu! Hogyan…
0
HnL024 - Jean CLOUD van Dame!
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menünk: - belépőkártya, badge hisztéria - fel is hő, le is hő! Cloud kérdések, cloud biztonság - guest wlan routing - bluetooth billentyűzet issue // # -=CONTACTS=- PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja @xab83 Youtube: #
0
HnL023 - Webshop jólmegnézés
Hack és Lángos
   #Technology 
A mai menü: -=NEWS=- -syscoin issue // # -satori botnet issue // # -fortnite issue // # -goodguy Apple bannolja az USBn motyogó hekkereket // # -=FŐétel=- Béla kicsit megnézte egyik hallgatónk (BENCE!!!!) által említett weblapot. Természetesen csak kíváncsiságból és csakis legális módszerekkel. Erről…
0
HnL022 - 1001 ISACA meséi
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - ISACA konferencia - Ingyen wifi, örök élet! - Lazy FP State Restore // # - killdisk wiper // # - Facebook jelszó issue // # - Béla rákeresett a jelszavára Googleben... mi baj lehet! PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja
0
HnL021 - fej TOR potroh
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Git sérülékenység // # - Ultrahangos HDD issue // # - Zip Slip // # - fej TOR potroh - fehér sapkában wannacry ellen
1
HnL020 - Hogyan böngACE
Hack és Lángos
   #Technology 
A mai menü: - = NEWS = - Trump vs iPhone // # DDoS halott! // # // # LuLzSec - CloudFlare // # TP-Link TL-WR840N/ TL-WR841N auth bypass!!! // # - = Main topic = - Hogyan böngésszünk anonim és biztonságos módon! - Privacy kényelmetlen! - Cookies // AutoDelete Cookies # - Böngészők - Geolokáció tiltása…
0
HnL019 - Félelem és reszketés a robotoktól
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - jelszavaink védelmében és a két faktor - arc felismerés fail!!! // # - hogyan legyünk feltünőek mikor ezt el akarjuk kerülni - gépek lázadása, filmipar vs valóság // # - Wardriving - wigle // # - visszajelzésekre reagálunk PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter:…
0
HnL018 - Tanúvédelem, megtámadtak minket!!
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Béla tanúvédelem alatt áll - költözés veszélyei - Anonymous Telegram - Putyin/Putyout // # - Véletlen elszólások // # - Red Hat Linux DHCP sérülékenység // # - PowerPoint on MacOS sérülékenység // #
0
HnL017 - Legények a gáton!!
Hack és Lángos
   #Technology 
Kiültünk a Kopaszi gátra és jól kibeszéltük, hogy Ninjából és Bélából hogy lett biztonsági őr. Mindez szeles körülmények között, és nyomokban pizzát fogyasztva! Aki megtalálja az adásban azt a rettenetesen nagy hibát amit elkövettem, az vendégem egy lángosra!
1
HnL016 - Forró NINJAAAAAAAAAAA!
Hack és Lángos
   #Technology 
Napi menü: - HOT NINJAAAAA! // # - Mit tud rólad a facebook újra // # - Wasaaaaaap WhatsApp? // # - PDF mint fegyver!!! // # - Börtön hekk! // # - Drupal végveszélyben // # - Business Email Compromise // # - Mire figyelj egy gyanús email üzenetben?! - Replying to SPAM mails: # Szerkesztés PATREON: #…
0
HnL015 - Mindentől függetlenül...
Hack és Lángos
   #Technology 
Mai menü: - Hallgatói visszajelzésre: facebook kamuprofilok - Facebook chipgyártáson gondolkodik - Net neutrality # - Telekom gyorsító # - Endpoint védelem egy tökéletes világban - Webex sérülékenység bit.ly/2HFExKP - Cryptocurrency támadás # - Filmajánló: # PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected]
1
HnL014 - WiFi awareness
Hack és Lángos
   #Technology 
A mai menü: - Nintendo 3DS firmware okoskodás - Használjunk-e olyan kódot aminek nem néztük át vagy nem értjük a működését? - Milyen veszélye lehet egy szürke vagy illegális forrásból letöltött alkalmazásnak? - Reagálunk és helyreigazítást közlünk a mulasztásunkról. - Facebook és egyéb sötét témák -…
0
HnL013 - arckönyv...a gonosztól való?
Hack és Lángos
   #Technology 
A mai menü: - OSCP - CTF: capture the flag fajták, mire jó, stb. # - Facebook security, privacy, élmények Szerkesztés PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: [email protected] Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja @anternna @xab83
0
HnL012 - Mézesbödönökbe
Hack és Lángos
   #Technology 
A mai menüben találtok a sült halak és lángosok mellett: - sörök // # - programozható egér veszélyei - privacy félelmeink - Telegram, avagy putyout, esetleg Putyin? - Tresorit // # - Prevaat // # - e-napló - elméletek gyerekeink védelméről - saferinternet.hu - grindr adatszivárgás // # - total meltdown…
1
HnL011 - JÁÁÁÁÁÁÁTSZUNK!
Hack és Lángos
   #Technology 
Előző részek tartalmából... Antenna egy fogadáson vett részt, ezért ebből a körből kimarad. Fogadás tematikáját az adásból megtudjátok. Mai menü: - Béla fogászati perverziói - PUA tippek és trükkök, hogyan meztelenítünk mi (nőket és egyebeket) - adatvédelem és megsemmisítés // # - adatmegsemmisítési…
0
HnL010 - Te mond hogy rablótámadás...
Hack és Lángos
   #Technology 
Előző részeg tartalmából: yaaaay 10. adás yaaay - Ninja mikrofonja + Mosquito attack // # - Ninja bankot rabolt - Béla és a MediaMarkt security - XOR.DDoS - No more ransom // # PATREON: # WEB: # Telegram: # Mail: hackeslan[email protected] Twitter: @hackeslangos @elektr0ninja @anternna
1
HnL009 - EXPECTO PATREON!
Hack és Lángos
   #Technology 
Előző részek tartalmából... Béla eltűnt és megkerült. Kicsit még tart a malware támadás a szervezete ellen, de szerencsére találtunk pár megfelelő vírusirtót és így kezd kilábalni. Tartalom: - Elmélkedés a vírusirtók felkészültségéről - Spyware issue a politikusok - memcached or mem not cached - connected…
1
HnL008 - BÉLÁT LEKAPCSOLTA A TEK!!!
Hack és Lángos
   #Technology 
Előző részek tartalmából... Átvettük a támadási típusokat, védelmi eszközöket, szóval kicsit hátradőlünk. Sajnos az adás felvételét szabotálták. Kezdésnél már hiányzott Béla, akit előbb a TEK vitt el bizonyos autórádió biznisz miatt, később malware támadás áldozata lett a szervezete. Az adás alatt elvesztjük…
2
HnL007 - Keressük az uborkát!
Hack és Lángos
   #Technology 
Előző részek tartalmából: -Application Layer Attack: .SQLi - # .XSS - # .Shell CMD Injection - bit.ly/2oukEeH -Karcsi fejleszt -Skype vuln. bit.ly/2BTt0nG -Password based attacks BSides Budapest 2018! Keressetek minket!
0
HnL006 - ATTTTAAAAAAACK!!
Hack és Lángos
   #Technology 
Előző részek tartalmából... Veszélyforrások malware által, most hozzá csaptunk még egy adagot. Hírek: Kínaiak nézegetik a selfieket a Huawei telefonokon - # LibreOffice sérülékenysége -# SPAM! (Monty Python) # Phishing fajták DDoS fajták Botnet Lehallgatás fajtái Man-in-the-middle
0
HnL005 - malware.exe
Hack és Lángos
   #Technology 
Előző részek tartalmából... Az éppen zajló twitter spam kampányt vesézgetjük kicsit. Beszéltünk eszközökről amikkel tudunk védekezni, itt az ideje hogy kicsit megnézzük hogy mi ellen védekezünk. Az első és legfontosabb család talán, ami mindenhez köthető az a MALWARE!!!! Erről beszélgetünk kicsit, illetve…
3
HnL004 - Mindig használj "gumit"!
Hack és Lángos
   #Technology 
Az előző részek tartalmából... Beszéltünk sok dologról aminek nem biztos hogy mindig van értelme. Használunk olyan szavakat amik nem biztos hogy egyértelműek. Elmagyarázzuk, de előbb lássuk a Hackermant! Kung Fury - # firewall - # proxy - # vpn - # dlp - # anti-virus - # waf - # anti-ddos - # hids -…
1
HnL003 - mobile wallet
Hack és Lángos
   #Technology 
- strava.map -> # - secops.inf - google.pay - apple.pay Wallet links: # # #
2
HnL002 -instagram.jpg
Hack és Lángos
   #Technology 
_feedback _podcast setup Bélánál és Ninjánál _social media - INSTAGRAM _instagram privacy tippek _OSINT + instagram contact.txt: Telegram: # Twitter: @hackeslangos
3
HnL001 - elkészült a hack és lángos!
Hack és Lángos
   #Technology 
ls 1. elkészült a hack és lángos . . bemutatkozás céljaink legbénább_jelszavaink bakiparádé durva_mulasztások Konferencia ajánló: SecOps Europe 2018 #
10
bla bla