Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#SorozatGURU Podcast

Web RSS iTunes


Csacsogás erről-arról a sorozatok világából.


Adások száma: 9

Utolsó adás: 2013-10-16 22:14:13

2×01 Pilot szezon van (Part I.)
FERCSA
   #TV-Film 
Elérkeztünk végre a 2. szezonhoz, aminek 1. részében mindjárt kitárgyaljuk az eddig látott újoncokat. Szóba kerül a pilot fogalma és annak fajtái. Megvitatjuk, mit várunk egy pilottól és szóba kerül az is, hogy egy csatorna mit vár tőle. Drámák közül a Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., a Hostages és…
3
1×07 Emmy és a jelöltjeink
FERCSA
   #TV-Film 
Egy ideje már nem jelentkeztünk, ennek több oka van egyrész sok volt a meló mindenkinél és elkezdődött a fesztiválszezon is. Nade, ezen a hétvégén sikerült összehoznunk egy rögtönzött meetinget.  Ebben az epizódban kicsit kitárgyaljuk az idei jelölteket. Lehet elhúztuk egy csöppet, de emiatt ne haragudjatok.
0
1×06 Boldog születésnapot!
FERCSA
   #TV-Film 
Igen-Igen eltelt megint egy év, meg még egy és ez már a sokadik. Pontosan a hetedik, ez már nem vicc! Utánaszámoltunk! Szóval eme nemes ünnep alkalmából összegyűlt a gang és nosztalgiáztunk egy kicsit. Ha kíváncsi vagy, hogy is kezdtük, hogyan alakult ki a jelenlegi formánk akkor kattanjatok rá a hatodik…
1
1×05 100% lilák
FERCSA
   #TV-Film 
Itt a nyár, így mi is kiűltünk a kertbe. Eheti rész a munka ünnepe miatt kicsit megcsúszott, de így legalább lesz mit hallgatni hétvégén. Mikrofonnál tess és FERCSA.
0
1×04 Koponyák a nyugatiparton
FERCSA
   #TV-Film 
Szombaton összeültünk tessel, egy rögtönzött podcastra. Kanyecc tanulmányai miatt most távol maradt, de jövőhéten már reméljük csatlakozik. tess torokbaja és néhai mikrofonproblémáink miatt elnézést, következő podcastra orvosoljuk.
0
1×03 Mindenképpen ugyebár
FERCSA
   #TV-Film 
Az ünnepek után kicsit késve, de visszatértünk. Immáron mindhárman a mikorfon előtt. Hallgassátok negyedik adásunkat, amely hivatalosan a harmadik.
0
1×02 Matávos telefonkönyv
FERCSA
   #TV-Film 
Szombat este és itt a következő epizódunk, ami lassan már menetrendszerű (kopp-kopp). Sajnos nélkülem ennek az oka a tegnap esti szoros barátságunk Jack Daniel bácsival, de ne búslakodjatok jövőhéten találkozunk, addig is hallgassátok tesst és Kanyecet.
0
1×01 Pilot
FERCSA
   #TV-Film 
Egy újabb szombat este. A crew hirtelen felindulásból bevette a Hungária körúti Burger Kinget. Tartsatok velünk!
0
1×00 Backdoor Pilot
FERCSA
   #TV-Film 
Első podcastunk FERCSA-val és tess-sel, melyet a belvárosi Központban rögzitettünk.
0
bla bla