Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#Body.Builder Rádió

Web RSS iTunes


Drugs Bunny, a BB.Tv alapítója időről időre megosztja élményeit a Body.Builder Rádióban is.


Adások száma: 198

Utolsó adás: 2021-01-01 20:04:29

BB.Rádió 200
Drugs Bunny & Hurka
Végre egy izgalmas Mr. Olympia, végre egy jó Star wars produkció - a második évadban meglepő fináléval - de szó lesz arról is, hogy hogyan teszi tönkre az életedet a telefonos csetelés. Mindez a 200. BB.Rádióban!
8
BB.Rádió 199
Drugs Bunny & Hurka
Szakmai oldalon jön némi update a Mr. Olympiáról és elmélkedünk versenyzők problémamegoldó készségéről, vagy éppen annak hiányáról. Eközben tisztelgünk az AC/DC új albuma előtt, és érintünk tisztességes akciófilmeket, valamint nézhető vagy éppen nézhetetlen orosz sci-fiket.
1
BB.Rádió 198
Drugs Bunny & Hurka
Superbody 2020 kibeszélő a backstage-ből és az első sorból, a helyes hozzáállás a kötelező edzőteremzárhoz és a hozadékai, plusz egy gyors Mr. Olympia előzetes áttekintés a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 193: Shawn Rhoden nemi erőszak ügye és Keanu Reeves királysága
Drugs Bunny & Hurka
Visszatérő rádió kiégéssel, Shawn Rhoden nemi erőszak ügyének elemzésével, John Wick 3-mal és Keanu Reeves-szel, motoros kalandokkal és fergetes zenelistával - megint BB.Rádió!
6
BB.Rádió 192: a reklámok és a zeneipar csodálatos hatása az életedre
Drugs Bunny & Hurka
A borotvagyártó öntökönszúrása, a zeneipar döbbentes működése, újabb karitatív kalandok, fejlettnyugat, technológiai csodák, önértékelési abszurdum, jó filmek és rossz filmek meg minden, ami BB.Rádió!
2
BB.Rádió 191: nem mindenki bulizik szilveszterkor
Drugs Bunny & Hurka
Van olyan, hogy nem sikerül: pár dolog lemaradt, szilveszteri hangulat se jött össze, kimaradt a zeneipar, de vannak jó filmek és rettenetesek, Star Wars reset (?), az ausztrál Arnold Classic kulisszatitkai, marketing anomáliák, egy olvasónk pedig a fülével pislogott.
5
BB.Rádió 185: Solo és Fekete Párduc a visszatérő rádióban
Drugs Bunny & Hurka
Filmekre koncentrálunk Bodó Imivel: Solo bukta, Ready Player One nézhetőség és Fekete Párduc rasszizmus a terítéken, letisztázzuk az álláspontunkat a politikával, tévéműsorok és minden, ami belefér a gigahosszú visszatérő BB.Rádióba.
2
BB.Rádió 184: Arnold Classic és a negatív rádió
Bunny & Hurka
Visszatér a szakma rövid időre, kibeszéljük az Arnold Classic-ot, a visszatérés jelenségét, a rádió negativitásának mélységéit, majd jóképűségre edzés, patkánykísérlet és e-sport a BB.Rádióban!
2
BB.Rádió 183: választás, értékek, botrányok és legjobb filmajánló
Bunny & Hurka
A közállapot miatt muszáj legalább érinteni a választást szigorúan napi szennypolitika nélkül, kibeszélni a legújabb botrányokat és az értékek alapjait a világ legcsavarosabb filmajánlójával a BB.Rádióban.
4
BB.Rádió 182: Arnold Classic és edzőtermi köcsögök
Bunny & Hurka
Jön az Arnold Classic éjszakája, technikai okosságok miatt a verseny előzetese nagyjából elment a levesbe, megbeszéljük, hogy mitől gyökér mindenki a termekben, elemezzük a Star Wars rentábilitását és Bodó Imibe beleköt egy hallgató a BB.Rádióban.
8
BB.Rádió 181: Me too Solóban
Bunny & Hurka
A Mee too kampány elvi hátterét boncoljuk, a Solo trailert elemezzük, új mikrofonoknak örülünk, és a kiégés elleni harcban próbálunk okosat mondani Bodó Imivel a BB.Rádióban!
7
BB.Rádió 179: Újévi mopszozás a Bodó családdal
Bunny & Hurka
Bodó Dóri is becsatlakozott Bodó Imi mellé mopszozni, miközben lerántjuk a leplet a Forma 1 durván polkorrekt ügyeiről, a kritikusok elhagyott gerincéről, a Star Wars értelmezéséről és gyorséttermek vendégveréséről a BB.Rádióban.
2
BB.Rádió 178: Star Wars VIII. és karácsony
Bunny & Hurka
Részletekbe menően elemezzük és rommá spoilerezzük a Star Wars Episode VIII-at Bodó Imi közreműködésével, majd a karácsonyról is megosztunk néhány gondolatot - a BB.Rádióban.
2
BB.Rádió 177: Superbody és Tom Platz
Bunny & Hurka
Superbody érdekességek, elemzés és háttérinfók vég nélkül Bodó Imivel, akinek Tom Platz-ot is elmesélnénk, csak meglép. Tehát SB, Tom Platz és a szokásos minden egyéb - a BB.Rádióban.
0
BB Rádió: Sokkal több, mint közösségi média
Bunny & Hurka
Bodó Imivel megbeszéljük a Sokkal több, mint testőr című filmet, a közösségi média aktuális dolgait, a szociopaták ragályos terjedését, Phil Heath és a gengszter rap áldásos hatása mellett a BB.Rádióban.
1
BB.Rádió: Muscle Beach és AC/DC
Bunny & Hurka
Gyász közben kielemezzük minden idők legjobb Muscle Beach-ét, mert hiába távozott el Malcolm Young, a lelke örökké velünk marad. Bodó Imi is visszatért a legjobb rendezőkkel, a profi eseményekkel és a Star Wars-szal kapcsolatos félelmeinkkel - a BB.Rádióban.
1
BB.Rádió: Fingás feat Bodó Imi, Kiss Jenő és Kathi Béla
Bunny & Hurka
A tabuk jelentősége, a hazug emberek, a fingás és a szerelem Kiss Jenővel, a Bodó Imivel és még Kathi Béla is megjelenik, ha már ez utóbbi is szóba került a BB.Rádióban.
3
BB.Rádió: Mr. Olympia élőben és halottban
Bunny & Hurka
Kathi Bélával jelentkezünk az Mr. Olympia éjszakája buliról, a Scitec Gold-ból legalább részben, de aztán a szokásos brancs, Bodó Imi, Drugs Bunny és Hurka szétszedi az eseményt és minden egyebet utólag is.
1
BB.Rádió: Öngyilkos anomália -Linkin Park nap
Bunny & Hurka
Olyasmi történt, ami után Bunny nem úszhatta meg a Linkin Park napot; Chester Bennington minden mennyiségben, némi Pókember és Bodó Imi visszatér a BB.Rádióba!
1
BB.Rádió: Muscle Beach és mentes bor Bodó Imivel
Bunny & Hurka
Bodó Imi visszatért, és kivesézzük a Muscle Beach megnyitót, megnézzük Boborjánt, Imi megkóstolta a migránsterrort a reptéren, érintünk néhány videojátékot és lesz egy kis bödönhang a technika ördöge miatt, miközben a nők gondolatmenetét fejtjük fel a BB.Rádióban.
2
BB.Rádió: Alien Covenant és Petőfi Sándor
Bunny & Hurka
Masszív Alien: Covenant elemzés, (az adás vége erősen spoileres) oktatási okosságok és kulturális vegyes minden idők leghosszabb BB.Rádiójában.
4
BB.Rádió: Tanulási folyamatok és doktori debilitás
Bunny & Hurka
Bodó Imivel szakmázunk egy részletes New York Pro elemzés erejéig, Sergio Olivákat vetünk össze, lesznek modern mese trendek, tragikus hírek, tanulási folyamatok és tippek, az intelligens emberek hülyeségei és némi nyálzene - a BB.Rádióban.
0
BB.Rádió: Barátság ma és a Sugar család
Bunny & Hurka
Bodó Imivel megbeszéltük a mai barátságok témáját, jönnek sugar daddyk és babyk, egy kis Alien Covenant előzetes, miközben Richie Kotzen napot tartunk - a BB.Rádióban.
1
BB. Rádió: Logan, filmek és trailerek Bodó Imivel
Bunny & Hurka
Bodó Imi végre visszatér egy jó Logan témára, nők és pénz reláció, Star Wars 8 trailer, Szépség és a szörnyeteg, John Wick 2, Fegyvertelen katona, fogápolás és kórokozóirtás magas fokon a BB.Rádióban.
0
BB.Rádió: Élet és zsírsegg
Bunny & Hurka
Kielemezzük az Élet című borzalmat, Hollywood problémáit, mozis technológiát, zsírsegget, és mindent, ami számít a BB.Rádióban.
0
BB.Rádió: Kathi Béla ausztrál brutalitása
Bunny & Hurka
Bodó Imi csatlakozik hozzánk Kathi Béla Ausztrál Arnold Classic sztorijára, seggborotválásra, undorítósági összevetésre Béla és Hurka között, Logan előzetes elemzésre, profi hangtechnikára, McCarver hősiességére és a testépítés sport voltának eldöntésére.
2
Bb.Rádió: Genderszak kiírás elemzés
Bunny & Hurka
Flex Wheeler visszatér, megfejtjük a gender szak hivatalos kiírásának titkát, előkerül még Cedric, aki leratyizta Arnold Schwarzeneggert. Gyerekek és Guns N Roses, törpeábrázolás Hollywoodban, ülve pisilés és Drugs Bunny, a filantróp - a BB.Rádióban.
1
BB Rádió: Arnold vs. Cedric Bodó Imivel
Bunny & Hurka
Bodó Imi becsatlakozik az Arnold Classic értékelésére, aminek meghatározó témája, hogy Cedric McMillan meghágta Arnoldot. Közben elemezzük a facebook használat előnyeit és hátrányait, és ízekre szedjük brit tudósok tanulmányait.
1
BB.RÁDIÓ: Füves edzőterem tervezet
Bunny & Hurka
Füves edzőterem és drogos testépítők, Geszti balhé a Rapülőkkel, a 2017-es magyar Oscar elemzése, Oscar balhé önjelölt szakértők, Windows okosságok és minden, ami érdekes a BB.Rádióban.
1
BB.Rádió: Arnold Classic preview Bodó Imivel
Drugsbunny &Hurka
Megnézzük az Arnold Classic 2017 esélyeseit, meleg úszóklub botrány, a Desert Eagle brutalitása, Forma 1-es turbómotorok és minden, ami belefér a BB.Rádióba.
1
BB.Rádió: XXI. századi analfabéta, punciműtét
Drugs Bunny & Hurka
Eltűntek a jó nők, punciplasztika és farokszépség, újkori dugásbürokrácia, Playboy és Marvel szereptévesztés elemzés, jellegtelen szuperhős színészek, megvizsgáljuk a Hurok című magyar filmet, a 21. századi analfabétizmus és a média halála a BB.Rádióban.
1
BB. Rádió: Korrupciós ügy, virsliparti kritika
Drugs Bunny & Hurka
Korrupciós ügybe keveredünk, megkritizáljuk a Virslipartit, búcsúzunk Richard Hatch-től, a Battlestar Galactica sztárjától, megtanuljuk a misgender kifejezést, megfejtjük Norbi képletét, játékipar pro és kontra, és "mire jó a fotós?" történet a BB.Rádióban.
0
BB.Rádió: Ronda szépségkirálynők Bodó Imivel
Drugs Bunny & Hurka
Bodó Imi ismét csatlakozott a szerkesztőséghez egy gigarádióra, amiben lesznek ronda szépségkirálynők, elképesztő hülyék, egy jó nagy adag józan paraszti ész, újságírói praktikák, és ami a BB.Rádióba belefér.
3
BB.Rádió 2017-01-11
Drugs Bunny & Hurka
A szelfi legitimitását elemezzük egy levélíróval, dizájnt tervezünk, összeesküvéseket leplezünk le és megnézzük, mikor fordul vissza az edzőtermek folyamatos elpuhulása a BB.Rádióban.
0
BB.Rádió 2016-12-31
Drugs Bunny & Hurka
Body positivity, Szingli Zoli fabula, végre sort kerítünk a Black Mirrorra, drogozás és művészkedés, káros-e a videojáték és minden, ami belefér az újévi dupla BB.Rádió második adásába.
0
BB.Rádió 2016-12-30
Drugs Bunny & Hurka
A Zsivány egyes természetes központi téma, miután végre visszatértünk, de közben meghalt Leia hercegnő és George Michael is, úgyhogy tőlük is búcsúzunk - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2016-11-15
Drugs Bunny & Hurka
Megvolt az elnökválasztás, és nem lehetett megkerülni, kibeszéltük a Superbody különleges eseményeit, a szuperhősök dimenzióit és a kerékpáros közlekedést meg a kommunikációs szokásait is - a BB.Rádióban.
0
BB.Rádió 2016-11-09
Drugs Bunny & Hurka
Eldöntjük végre, hogy mi a baj a videojátékkal, ami nem egyszerű menet, megnézzük, szexista-e a szexistának nevezett bíró, és még a legújabb liberális szabályrendszereken is átrágjuk magunkat - a BB.Rádióban.
1
BB.Rádió 2016-11-02
Drugs Bunny & Hurka
Szakmázunk egy kicsit a Superbody és az Olympia Europe kapcsán, lesz kultfilm a Füstölgő Ászokkal, általános vásárlási útmutató mindenhez, [email protected] hang bizonyos ideig - ha nem bírod idegekkel, tekerj -, autós felvonulás és minden, ami belefér a BB.Rádióba!
1
BB.Rádió 2016-10-25
Drugs Bunny & Hurka
Bodó Imi a special vendég, aki nagy filmszakértő, úgyhogy lesz szó a Rogue One-ról, az IP Manről, egy sor egyéb klasszikusról, megtudod, miért nézd meg azt a filmet, amit borzasztó rossz lesz látnod, közben jön a Superbody, és kiderül, mi volt jó Kevin Levrone visszatérésében - a BB.Rádióban.
0
BB.Rádió 2016-10-10
Drugs Bunny & Hurka
Technikai problémákkal küzdünk, közben nem beszélünk a népszavazásról, magyar punk, a droghadjárat politikai megközelítései, szakma a Kuwait Pro-val és a Prága Pro-val, pozitív gondolkodás, a testépítés jövője, a zeneipar helyzete és a Spotify - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2016-09-22
Drugs Bunny & Hurka
Hülye volt-e Kevin Levrone - avagy Mr. Olympia értékelés, mert nálunk általában nem a szakma az első, de ez most a kivétel. A zenei felhozatal túl jó is lett, ahogy viccekből is akad néhány, és a mopszok eredettörténetét is tisztázzuk - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2016-09-01
Drugs Bunny & Hurka
Rock ballada napot tartunk, mert olyan vidámak vagyunk, hogy szörnyű, ismét van speciális vendégünk Fekete Miki személyében, és megtárgyalunk mindent, ami érdekes, például a London Has Fallen-t, a barátokat, női testépítés, Kevint, a balladákat és egy csomó sztorit - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2016-08-20
Drugs Bunny & Hurka
Bodó Imivel együtt háromfősre bővültünk, és amikor a csajok nem voltak a szobában, beszéltünk a farokgombáról, a [email protected]ás lehetséges pozícióiról, a testépítő levesről, a kereskedelem fortélyairól és minden állatságról, ami belefér a BB.Rádióba!
1
BB.Rádió 2016-08-12
Drugs Bunny & Hurka
Scitec Muscle Beach különkiadást készítettünk, amiben vannak még tökös zenék, sőt még szinte funky is, vannak edzőtermi [email protected]ágok, transzhirdetések, táplálkozástudományi téveszmék, techvásárlás tippek, gyerekkori emlékek és egy csomó okosság olvasói kérésre - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2016-07-31
Drugs Bunny & Hurka
Victor Martinez, Ben Pakulski, pózzenék, AC DC klónok, amelyek egyes tudatlan, istenkáromló személyek szerint jobbak, mint az eredeti, az értelmes és jó nők lelőhelyei, autó- és tápkiegvásárlás, és minden, ami izgalmas - a BB.Rádióban!
2
BB.Rádió 2016-07-20
Drugs Bunny & Hurka
Időről időre foglalkozunk szakmával is, például Kai Greene nemindulásával, Phil Heath kiemelkedő marketing tehetségéről, Kevin Levrone potenciális beégéséről vagy nembeégéséről, hamisított termékekről, Magyarország élhetőségéről, és mindenről, ami belefér - a BB.Rádióba!
1
BB.Rádió 2016-07-13
Drugs Bunny & Hurka
Bud Spencer az isten, a foci EB jelenség, egész Európa egyik legjobb testépítő versenye, a Tiger Classic közeleg, megállapítjuk a vegetáriánus étrend helyét és funkcióját, és nyomunk vidám zenéket - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2016-06-29
Drugs Bunny & Hurka
Meglépünk a Ferrarival a világ legártalmatlanabb filmjében, jön egy plakátos sztori a nemekről, komoly kérdések merülnek fel arról, hogy meddig terjed egy gyerek felelőssége, mennyire vagyunk társas lények, és jönnek sztorik a tudatmásolásról - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2016-06-22
Drugs Bunny & Hurka
Tombol a előre betervezett feminizmus, értelmezzük a kapitalizmus alapjait és az emberek hozzáállását benne, van VR, csak nem tudni, mire, elkapcsolási faktor, naturál bodybuilding, retró mozi infók, király zenék és egy csomó levél - a Feminista.Rádióban!
1
BB.Rádió 2016-06-16
Drugs Bunny & Hurka
Megkapargattuk a kapitalizmus felszínét, kiváló vogon és Besenyő Pista bácsi verseket szavaltunk a komoly irodalmiság jegyében, megbeszéltük az Equilibriumot a kultfilm rovatban, a Rendes Fickókat a nem annyira kultfilm rovatban, és jött minden más, ami csak a Kulturális.Rádióban lehetséges!
1
BB.Rádió 2016-06-08
Drugs Bunny & Hurka
Richie Kotzennel jön a BB.Rádió, aki sajnos a véleményét nem osztotta meg velünk, de kiváló zenéket hozott, miközben kivesézzük a szakmai témákat, mint Darrem Charles dicstelen visszatérése, az ibafai papi fapipa, a Michael Jacksonos és Brian Johnsonos yeah, az új Rádió Rock, Somamamagésa és a Scitec…
1
BB.Rádió 2016-05-12
Drugs Bunny & Hurka
Kevin Levrone visszatér, ami akkora szenzáció, hogy muszáj volt kibeszélni, aztán rátértünk a komoly témákra, mint az AC DC énekesei, az állam szerepe a nevelésben, a vallás szerepe az életben, és a videoklipekről néhány érdekesség - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2016-05-04
Drugs Bunny & Hurka
Egy gondolat bánt mindenkit: meghalt-e a testépítés? Mi van most? Mindenki lumberszexuális lesz, vagy inkább elővesszük a motorokat, az Alkonyattól Pirkadatig filmzenéket, a józan paraszti eszünket és néhány jó levelet? Most mindez kiderül - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2016-04-27
Drugs Bunny & Hurka
Közkívánatra beszélünk a megfigyelésről és kémkedésről, a spártai szakáll férfiasságának mértékéről, Prince-ről és az ACDC-ről, közben lesz puding, mert az fulldiétás, a retro film rovatban sorra került a Hóbortos Hétvége, és belefért még egy csomó egyéb téma is - a nagyon rövidnek szánt BB.Rádióba!
0
BB.Rádió 2016-04-20
Drugs Bunny & Hurka
Megnéztük a Hardcore Henry-t, aminek kibeszélésére jelentős időt fordítottunk, mert megérdemli, aztán vallásos és világnézeti kérdések jöttek, miközben a Star Wars szapulása George Lucasszal együtt még csak véletlenül sem kerül elő állandóan - a BB. Rádióban!
0
BB.Rádió 2016-04-13
Drugs Bunny & Hurka
Aktuális filmrovat Batmanékkel, retro filmrovat Az utolsó akcióhőssel, sok vidámság, jee és a hülye barátok kezelési módszere - a dilettáns nevű RomSzáraz.Rádióban!
0
BB.Rádió 2016-04-06
Drugs Bunny & Hurka
Nick Fury minden mennyiségben, mert néha még David Hasselhoff is lehet állati kemény, sörök és minden egyéb - ami csak belefér egy BB.Rádióba!
0
BB.Rádió 2016-03-30
Drugs Bunny & Hurka
Megbeszéljük a média manipulációt, lesz egy csomó közérdekűség és némi [email protected]úk Puzsérral megtámogatva, aztán Csillagközi invázió hülyeségek, kutyatartás alapok, jó pofa vágás és némi szakmai érdekesség az Ausztrál Arnold Classic kapcsán - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2016-03-23
Drugs Bunny & Hurka
Hogyan lesz valaki példakép? Ilyen és hasonló kérdésekre keresünk választ, miközben a Starship Troopers, avagy a Csillagközi Invázió a heti kultfilm - a Spontán.Rádióban!
0
BB.Rádió 2016-03-16
Drugs Bunny & Hurka
Azon kívül rasszizmus, szexizmus, Hollywood liberális gyönyörűsége, robbanómotor, a modern technika vívmányai és Maria Sarapova - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2016-03-09
Drugs Bunny & Hurka
Muszáj előhozni az Oscar díjat, mert a szokásos semmivel ellentétben idén voltak releváns történések, előkerül Puzsér és a demográfia kapcsolata a józan észhez, Bud Spencer, végül pedig minden, ami egy ember életéből nem maradhat ki, mert All Lives Matter - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2016-03-02
Drugs Bunny & Hurka
A hétvégi Arnold Classic kapcsán előkerül némi szakma, megpróbáljuk megfejteni a 3D nyomtatás titkát, lesznek cigányviccek és rasszizmus, némi Star Wars, mert muszáj, a nyomtatott sajtó szakmai csúcsa, egy stoppolós kaland, és olyan YEAH-k, amit még nem látott a világ a BB.Rádió előtt!
1
BB.Rádió 2016-02-25
Drugs Bunny & Hurka
Deadpool és Kevin Levrone ideje is eljött, közben teljesen véletlenül előkerülnek edzéstechnikai kérdések és a személyi edzés nehézségei, borzalmas zenék, művészi lemezborítók, autóvásárlási kalandok, és némi szakma keretében az idénynyitó Levrone Pro - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2016-02-19
Drugs Bunny & Hurka
Rájövünk végre, hogy mi a szépség, milyen a profi hozzáállás, ki a sportoló, a Jack Jack-ről is kiderül néhány okosság, igyekszünk pozitív dolgokat mondani a Star Wars-ról, sorozatajánló is van, és minden más, ami csak belefér - a BB.Rádióba!
0
BB.Rádió 2016-02-10
Drugs Bunny
Megtudjuk, mi lesz a tévé sorsa, kiderül, hogy mi a helyzet Kevin Levrone-val, eldől végre, jó srác-e Will Smith, tegeződünk és magázódunk, kiderül, ki a rasszista és hogy mi a hagyományok szerepe - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2016-02-03
Drugs Bunny
Elhozzuk minden idők második legvadabb történetét Jay Cutlerrel, megtudjuk vérhivatalos forrásból, hogyan kell a Bikini versenyzőknek helyesen pucsítani, gyászolunk és emlékezünk, turbók és tévképzetek kerülnek leleplezésre - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2016-01-23
Drugs Bunny
Kultúrára mindig szükség van, úgyhogy most részletesen körüljárjuk a Saul fiát, közben a nemzet csótányával nyomjuk a bitliszt meg a jee-ket. Megfejtjük a taxissztrájk és az Über titkát, kiderülnek a múlt mocskos titkai, és végre megint lesz szakma modellkategóriákkal és pózolással - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2016-01-13
Drugs Bunny
A szakmát még mindig nagy ívben kerüljük, de legalább kiderül, hogy mi van a családdal és mi a baja a családmodellnek, megtudjuk a biztonságos adattárolás fortélyait, hogy mik az autók tervezésének legnagyobb hiányosságai, és ezen túl is kiderül minden, ami belefér az újonnan indult - Kemény.Rádióba!
0
BB.Rádió 2016-01-03
Drugs Bunny
Eljött az új év, visszatért a BB.Rádió, amiben kiderül, miért király Lemmy Kilmister, megbeszéljük a szilveszteri bulikat, palackozzuk a levegőt, megvizsgáljuk a pornó szerepét, lesznek női főnökök, kaptunk Star Wars leveleket, és minden, ami belefér - a BB.Rádióba!
0
BB.Rádió 2015-12-24
Drugs Bunny
Megvolt a Star Wars VII. premiere, így természetesen minden idők leghosszabb adását végigszakmázzuk - vagy nem. Kulturális jelentőség, a gyerekkor megpróbáltatásai és az adás második felében gigaspoilerek közepette egy vérre menő vita arról, hogy tulajdonképpen milyen lett Az Ébredő Erő - az SW.Rádióban!
0
BB.Rádió 2015-12-17
Drugs Bunny
Elkészült az első Star Wars rádió, amiben testépítésről még csak véletlenül sem beszélünk, viszont van helyette - meglepő módon - Star Wars. Nyilván Han shot first, előkerül a szülés kapcsán folyó vita, az adóoptimalizálás PC fogalma, hihetetlen sztori egy iskolából, és minden, ami belefér - az SW.Rádióba!
0
BB.Rádió 2015-12-10
Drugs Bunny
Végre megtudjuk, hogyan kell a csalókat lekezelni, szakma is lesz Sergio Olivával és az Arnold Classic-kal, okos sztorik használt autók vásárlásáról, black friday okosságok és minden, ami belefér - a BB.Rádióba!
0
BB.Rádió 2015-12-03
Drugs Bunny
Komoly kérdések merülnek fel, mint például, hogy mi a példaképek értelme és mi tesz valakit példaképpé. Közben az új generációban megcsillan a reménysugár, megalapozzuk a parasztkommunikáció elméletét és Han Solo is előkerül, miközben éppen csak a szakmára nem jut idő - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2015-11-27
Drugs Bunny
Végre megint van BB.Rádió, és nem [email protected], egyből übergiga adással kezdtünk. Felmerülnek olyan kérdések, hogy lehet-e legalizálni a doppingot, jó-e az új James Bond, kivel lehet fotózkodni, mennyire volt jó Kiss Jenő, lehet-e védeni a védhetetlent - és minden, ami belefér!
0
BB.Rádió 2015-11-06
Drugs Bunny
Eszelős sztori egy középiskolából, telefon a gyereknek, kaja az öregeknek, pózgatya és szoknya homokmanóknak, Pumping Iron vallomások és minden, ami belefér - a BB.Rádióba!
0
BB.Rádió 2015-10-26
Drugs Bunny
Megvolt a 2015-ös Superbody, ami jobban sikerült, mint remélni mertük, megjött az új Star Wars tréler és megérkeztünk a jövőbe is, ahol már menzareform van, normális weboldalt kapunk levélben és rémhíreket az oktatásról, miközben kitárgyaljuk a reklámblokkolást és az önjelölt szakértőket - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2015-10-16
Drugs Bunny
Végre elérkezett a régóta várt férfi és példakép téma, amiből végre megtudjuk, mitől lesz férfi a férfi. Ennek kapcsán aztán persze minden van, például Charlie Sheen és Spongyabob, tökös zenék, és még egy kis szakma is - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2015-10-11
Drugs Bunny
Kiderül, milyen irányba tartanak a férfi kategóriák és hogy mennyire jó ötlet manapság elhagyni Matt Damont. Azon kívül szakma a Prága Pro kapcsán, Star Wars jegyrendelés, nyál zenék, viccesen rossz zenék és az épkézláb híroldalak elmélete - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2015-10-02
Drugs Bunny
Kiderült néhány új és ijesztő információ a magyar táplálékkiegészítő piacról, aminek kapcsán muszáj volt elmagyarázni, hogy mi a helyzet.
0
BB.Rádió 2015-09-27
Drugs Bunny
Megvolt a 2015-ös Mr. Olympia, úgyhogy eléggé kiszakmáztuk magunkat, de akkor már a közelmúlt történései nyomán kénytelenek voltunk kivesézni az autóipar csodáit is. Vagyis most megtudod, hogyan [email protected] át - a BB.Rádióból!
0
BB.Rádió 2015-09-17
Drugs Bunny
Kai Greene nem indul a Mr. Olympián, amit persze muszáj volt kitárgyalni, azon kívül edzés, nem edzés, Rocky 7, Molnár Peti, aki brutál vastag, kulturális és értékbeli kérdések és minden, ami belefér a - BB.Rádióba!
0
BB.Rádió 2015-09-09
Drugs Bunny
A szakma került a középpontba, de felmerültek komoly kulturális kérdések is, mint például Nicki Minaj szobra és a kutyanevelés. Azon túl pedig Mr. Olympia minden mennyiségben, mert már majdnem itt az idő, és Satriani is visszatér - a BB.Rádióba!
0
BB.Rádió 2015-08-26
Drugs Bunny
Miután visszatértünk a végtelen nyári szórakozásból (munka), igyekeztünk bepótolni mindent, ami kimaradt. Így a mostani adásba került szakma, popkultúra, aktuális mozi, ráadásul mindez óriási hatékonysággal sűrítve; az egyetlen téma, amit nem lehet rövidíteni, az a Star Wars - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2015-07-22
0
BB.Rádió 2015-07-15
Drugs Bunny
Fény derül végre a kérdésre, hogy tud-e még Arnold jó filmet csinálni, miután terítékre kerül a Terminator: Genisys és a Maggie is, majd a pozitivitás jegyében előkerülnek Star Wars hírek, popzenei kérdések és egyéb érdekességek - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2015-07-08
Drugs Bunny
Szakmamentes különkiadással jelentkezünk most annak apropóján, hogy Arnold Schwarzenegger viszonylag hülyét csinált magából, azon kívül lobbik alapkérdéseit feszegetjük a házasság intézménye mellett, meg előveszünk néhány kiváló levelet és megértjük (remélhetőleg veletek együtt), hogy mik azok az SJW-k…
0
BB.Rádió 2015-06-24
Drugs Bunny
Szokatlanul sokat szakmázunk, főleg mert ennek kapcsán kerülnek elő nyelvi és gondolkodásbeli kérdések, a hozzáállás a sporthoz, cicaharc és üzlet. Mellette mindenki költözik, mi például Hollywoodba, azon kívül elmélyülünk az idegenek lények és a motoros bányarémek fiziológiájában, és Kathi Béla szervezkedési…
0
BB.Rádió 2015-06-11
Drugs Bunny
Kivesézzük az idióta plakátkampányt, retró telefonokat tesztelünk, paraszt sztorikat mesélünk, közben szakmázunk, edzőtermeket tesztelünk, kiderül, hogy jó film-e a San Andreas, Riccs Pinája újabb mélységeket hódított meg és mindenféle egyéb okosság is terítékre kerül - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2015-06-03
Drugs Bunny
Nem bírunk leakadni a feminizmusról, de legalább tovább elemezzük a Mad Maxet, kibeszéljük Big Ramy esztétikai kihívásait, lerántjuk a leplet az év legjobb filmjéről, ami mégsem a Mad Max és megkülönböztetjük a szent őrülteket a kamu senkiktől - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2015-05-27
Drugs Bunny
Feltesszük a technológiai szingularitás kérdéseit, a Hurka úgy néz ki, meghülyült, és a feminizmust feszegeti a Mad Max kapcsán, szakmázunk is a rend kedvéért és kivesézünk néhány retró informatikai sztorit, belekeverve komoly zenei kérdéseket - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2015-05-20
Drugs Bunny
Most végre kiderül, hogy köcsög-e Tom Cruise, lesz üzleti gyorstalpaló alapképzés, robogós vezetéstechnikai tanácsok, kapszulahotel, Birmingham élhetősége, Top Gun, nyelvtannácizmus és minden, ami még belefért az újabb gigahosszú adásba - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2015-05-13
Drugs Bunny
Mostantól tényleg nem lesznek negatív témák, csak most még egyszer utoljára a média hülyesége és a politika gerinctelensége. Azon kívül viszont tök pozitív minden: Kenny Loggins, Archer, Top Gun, energiaitalok, előszemináriumi sztorik, kólás tápkieg teszt, írni tanítunk és nosztalgiázunk - a BB.Rádióban!
2
BB.Rádió 2015-04-29
Drugs Bunny
Han Solo itthon van a Star Wars trélerben, ami legutóbb kimaradt, bejön a Vas, és a motoros nyomiskodás, Jay Cutler motorja, Tóth Dani és Oláh Vivi Amerikába ment, előkerül a tudomány relevanciája, a felsőoktatási rendszerek, a dohányboltok és kiderül, hogy a virágokhoz jobban értünk, mint férfi bikinihez…
2
BB.Rádió 2015-04-22
Drugs Bunny
Kai Greene itt járt, mi meg nagyon beszélünk róla. Tényleg! A rádió szokás szerint nem lett rövid, de sikerült megállapítani, hogy Hofi az Isten, Jeremy Clarkson nagy király, Kai bölcs, mint egy mopsz, Larissa meghajtotta a bubit és definiáltuk az idiótát - a BB.Rádióban.
1
BB.Rádió 2015-04-15
Drugs Bunny
Puzsér visszatér a Sons of Anarchy-val, miközben a szokásos ömlengések mellett tech témákkal foglalkozunk: múlt, jövő, vízió és sci-fi szinten is. Mindezt most már aztán tényleg egy órában - legalábbis a BB.Rádió roppantul pontos időzítője szerint!
4
BB.Rádió 2015-04-08
Drugs Bunny
Sikerült újabb giga adást készíteni a szokásosnál is több csapongással és össze-vissza szövegeléssel egyebek között az Interstellarról (már megint), a FIBO-ról, április elsejéről, Józsiról, a kalandokról, Arnold jelleméről és mindenről, ami belefér - a BB.Rádióba!
2
BB.Rádió 2015-04-02
Drugs Bunny
Mega filmes rovat mindennel, ami aktuális és ami nem, DolceGabbana és meleglobbi, vasárnapi boltzár és aktuálpolitikai kérdések, halálos technika, lootcrate és egyéb okosságok - a BB.Rádióban!
2
BB.Rádió 2015-03-25
Drugs Bunny
Miért gyökér a magyar motoros? Miért nem tud írni a hülye? Mi van, ha nem vagy a faszbúkon? Hülyeséget beszél-e Arnold? Ilyen kérdések merülnek fel, meg a mesterséges intelligenciák és a gépek problematikája, vérfagyasztó közúti kalandok és számtalan egyéb érdekes téma, mert soha nem bírunk mindent…
1
BB.Rádió 2015-03-18
Drugs Bunny
Ismét egy adag szakma a szokásos sztorik mellett, mint a barátság, masszív spoiler alert a God Bless America ideológiai elemzéséhez, a szokásos, politikailag maximálisan korrekt, fogyatékos trendeknek ész nélkül bepucsító cukormázzal leöntve, még az utóbbi adások sztenderdjéhez mérten is brutál hosszú…
3
BB.Rádió 2015-03-11
Drugs Bunny
Zenei bemutató meglepő figuráktól, történelemóra a japán profizmusról, Bruce Willis karrierje, Alien agybaj és sci-fi, Johnny Depp mellékszerepet sem kap, anyatejtől hányunk, túlértékeljük a balcápát és konfliktuskezelési elméleteket gyártunk - a BB.Rádióban!
2
BB.Rádió 2015-03-04
Drugs Bunny
Kisütött végre a tavasz, bár a nap sajnos nem, de azért mi igyekszünk pozitívan beszélgetni Oláh Vivivel a behúgyozásról, akit élőben kapcsolunk, a Matra Murenáról, készülő mozifilmekről, kiosztott Foscar díjakról, Charlie Sheen csodakocsijáról, nővé változott MacGyverről, gazdaságról és számtalan egyéb…
2
BB.Rádió 2015-02-25
Drugs Bunny
Végre újra előkerült némi szakma az Arnold Classic kapcsán, közben tanulságos sztori a hamis cuccokról és kereskedőkről, coming outok meg happy finish-ek röpködnek, BUZITESZT egy lelkes olvasótól, tudományos tények a világ népességéről és próbálunk klubnevet választani - a BB.Rádióban!
2
BB.Rádió 2015-02-18
Drugs Bunny
Brutális filmajánló csak erős idegzetűeknek kevésbé súlyos adalékokkal, a stressz hatásai a munkavégzésre, a multitasking agysorvasztó hatásai, Darwin díj, közel nulla rasszizmus, anarchia, demokrácia és kommunisták némi napi politikával meg az amerikai valósággal - a BB.Rádióban!
3
BB.Rádió 2015-02-11
Drugs Bunny
Korrupció a sajtóban, cicaharc, pornó a 80-as években és ma a Sunnal, a traffipax kicselezése, nehezebb jogosítvány barmoknak és kommunikációs stratégiák megbízható külsejű emberek kezelésére. A jelszavunk: NE LEGYÉL RASSZISTA - a BB.Rádióban!
2
BB.Rádió 2015-02-04
Drugs Bunny
Ismét a múltba révedünk, ezúttal konkrétumokkal az 1980-as évek magyar valóságából, miközben előveszünk néhány tipikus tápkieg reklámot, csak hogy legyen min röhögni. Eközben szóba kerülnek az oktatás defektjei alternatív megoldásokkal, az írás és a napló értelme, és mindez természetesen a megszokott…
2
BB.Rádió 2015-01-28
Drugs Bunny
Mindenféle nyelvi kérdések az az intelligencia kapcsolatának feszegetése, a testépítés különböző korszakainak elemzése, válaszok egy sor levélre, Korbuly Péter bejátszás (aki nem a Stig), A Madagaszkár pingvinjei és számtalan téma kerül még elő - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2015-01-21
Drugs Bunny
Mopedautó, Citroen BX a szokásos technikai témában, szólásszabadság és terrorizmus a szokásos idióták témában, önbíráskodás, tanmese a droghasználat pozitív hatásairól, magyar együttesek és egy újfajta formában is bekerülnek zenék - a BB.Rádióba!
1
BB.Rádió 2015-01-08
Drugs Bunny
Terítékre kerülnek a táplálékkiegészítő ipar titkai, az Arnold Schwarzenegger lehányása, a queenes és a nemqueenes Brian May és a varázsgomba, ami sajnos nem csak a mesében van. Azon kívül pedig egy csomó egyéb apróság, mint aktuálpolitika, zenei kérdések és egyebek, miközben persze a technikával röhejes…
1
BB.Rádió 2014-12-31
Drugs Bunny
Teljesen ünnepi hangulatban telik, a szilveszter a BB.Rádió szerkesztőségében: Stig elhozza nekünk a retró Terminátor fílinget, kiváló leveleket kaptunk többek között drog, általános elhülyülés és az újév apropójából buli és csajozás témában is. Mindeközben természetesen számtalan egyéb érdekesség is…
0
BB.Rádió 2014-12-24
Drugs Bunny
Megérkezett a karácsony szelleme a BB.Rádióba is, ahol csupa szeretetteljes téma került terítékre az ünnepi gigakiadás alkalmából, ami méretben már-már az ünnepi zabálás mértéktelenségével vetekszik. Vannak angyalkák, vallás, karácsony, bullshit, halálos kimenetelű baleset szeretetből, beköszönt Fantomasz…
1
BB.Rádió 2014-12-19
Drugs Bunny
Az ismétlés a tudás anyja, ezért újra elmagyarázzuk, mi a probléma a drogokkal, hátha elsőre nem volt elég világos. Azon kívül Mad Max, Star Wars Budapesten Füzivel, szelfibaba, és egyéb okosságok - a BB.Rádióban, ami végre egyszer normális hosszúságúra sikerült.
1
BB.Rádió 2014-12-11
Drugs Bunny
Végre megválaszoljuk a kérdést, ami már évek óta motoszkál a szakmában mindenki fejében: szexi-e Jay Cutler? Terítékre kerül még az időutazás a Terminator 5 kapcsán, a drogszűrési törvényjavaslat és az újságírás morális helyzete, potenciális [email protected]ási mozgalom, szíriuszi ufók és egy szomorú hír - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2014-12-04
Drugs Bunny
Spontán sikerült összehozni egy masszív Star Wars blokkot az új film első trélere kapcsán, előkerül némi egyéb filmes dolog, mint a Jurassic World és a dinoszauruszok nemrajongói is. Aztán némi háttérinfó Kiss Jenő kaliforniai kirándulásáról, kedves és kevésbé kedves hallgatói levelek és vélemények…
2
BB.Rádió 2014-11-19
Drugs Bunny
Napvilágra került a BB.Tv himnusz első verziója, miközben az újságírás sötét bugyraiba ereszkedünk, új titkos szereplőnk rávilágít régi motorosok új hülyeségeire, előkerül Cedric [email protected], a gasztronómiai szakértők, Arnold okosakat mond, motorozás Hollywoodban és ezer más okosság - a BB.Rádióban!
2
BB.Rádió 2014-11-12
Drugs Bunny
Persze nemcsak ötdimenziós mopszok és filozófiai mélységek lesznek, hanem üzleti tanácsadás, ruhavásárlási tippek, az Interstellar részletekbe menő elemzése Christopher Nolan munkásságával együtt, egyéb érdekességekkel vegyítve - a BB.Rádióban!
2
BB.Rádió 2014-11-05
Drugs Bunny
Hazai és nem hazai zenetörténeti érdekességek, Brad Pitt művészkedése, jó filmek és rossz filmek valamint némi Tóth Dani, a frankó a Superbody-ról és Bohos Kornél válláról, és mindez főleg azért, mert ti kértétek - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2014-10-29
Drugs Bunny
Megvolt a 2014-es Superbody, és most megtudhatod, hogy mi zajlott közben a színfalak mögött, miközben a női testépítést gyászoljuk, az internetadót tárgyaljuk és igyekszünk Tóth Danit a Mr. Olympiára vizionálni - a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2014-10-22
Drugs Bunny
Ma végre eldől a magyar testépítés generációs háborúja, az örök kérdés az univerzumról meg mindenről, amire a válasz egyáltalán nem negyvenkettő, hanem Dani és Jenő. Azon kívül betyárbecsület, napi média és egyéb okosságok - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2014-10-15
Drugs Bunny
A Prága Pro-n induló Tóth Dani és Kiss Jenő miatt ismét elég sokat szakmáztunk, leleplezve Kai Greene gyomorbántalmait, kielemezve a top testépítők szabadpózait, és volt némi élménybeszámoló a cseh hülyeségről. Közben megint kimaradt a Vissza a jövőbe, de legalább voltak Ferrarik, Lamborghinik és brutális…
1
BB.Rádió 2014-10-09
Drugs Bunny
Ismét igyekeztünk rövidre csinálni a BB.Rádiót, és ismét csúfos kudarcot vallottunk, úgyhogy készüljetek a megagiga adásra. Óriás (vagy órás?) Star Wars blokk egy beugró hallgatóval, ami átmegy közben motorozásba, dízelmotorok technikai adatai, fogyatékosok a középiskolában, könyvajánló és rádióműsorok…
1
BB.Rádió 2014-10-02
Drugs Bunny
Szokatlanul szakmaira sikerült a Mr. Olympia elemzése a BB.Rádióban, grépfrútokkal, pózolással, Oláh Vivi profi kártyájával és természetesen némi kalandozással egyéb, szinte véletlenszerű témákra, miközben a Hurka sertésinfluenzával haldoklik.
2
BB.Rádió 2014-09-24
Drugs Bunny
Olyan elmebetegek, akiket el se hinnél, kretén tanárok, információigény, motoros csövesek, gyorsuló szuzukik és feltűnik egy új zenei stílus - legalábbis nálunk új - a szokásos filmajánló rovat mellett a BB.Rádióban. Mellesleg véget ért az időutazásunk: megérkeztünk a múlta, ami már nem a jövő, mert…
2
BB.Rádió 2014-09-17
Drugs Bunny
Megagigahosszú résszel folytatódik a BB.Rádió a Mr. Olympia preview-val, Toldi Zsuzsi és Rezesova néni kalandjaival, Kylie Minogue korával és ezer más érdekességgel, amit nem találsz meg máshol!
1
BB.Rádió 2014-09-09
Drugs Bunny
Szomorú halálesetek történtek, brutális értékű online termékek, épelméjű focistapalánta, tanácsok barátszerzéshez, visszatér a szokásos könyv- és filmajánló és amit már mindenki úgy várt, mint a buzifelvonulást: elmagyarázzuk a vindóztelepítést a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2014-08-27
Drugs Bunny
A BB.Rádió szinte teljesen áthajlott filmes rovatba, így majdnem teljesen mellőzve a szakmai kérdéseket kerül be effektezéstől lore kérdésekig szinte minden a Star Wars-ról, Stallone meseautója a Cobra-ból, Expendables 3 és a mezőnyi szar, valamint Bon Scott és Brian Johnson örökrangadójára is sor kerül…
1
BB.Rádió 2014-08-20
Drugs Bunny
Megszűnt az átok, visszatért a BB.Rádió könyvajánlókkal, filmajánlókkal, elemzésekkel és egy komoly intellektust igénylő kulturális kihívással. Kiderül, hogy betiltják-e a fotosopot, hogy megtudod-e az iskolában, mihez akarsz kezdeni, és hogy egészen pontosan mennyire is gyorsult fel a világ. Azon kívül…
2
BB.Rádió 2014-07-29
Drugs Bunny
Ismét különleges kiadás érkezett a BB.Rádióból, ezúttal két olyan emberrel a főszerepben, akikhez foghatót ritkán látni
1
BB.Rádió 2014-07-21
Drugs Bunny
A BB.Rádió sosem sikerül rövidre, de benne van Tóth Dani véleménye a vetélytársairól gyereknevelés közben, a rontásszakértő monológja, technikai nyalánkságok Jaguarokról, turbókról és F1-ről, a Fehér Isten alapos elemzése és persze a kopasz majom, ami nélkül nem lehet teljes a napod!
1
BB.Rádió 2014-07-16
Author
Új sportág születhet?
1
BB.Rádió 2014-07-10
Drugs Bunny
Kell-e neked potencianövelő?
3
BB.Rádió 2014-06-25 2. rész
Drugs Bunny
Ó, tehén, a ku... jó édes anyád! 2. rész
0
BB.Rádió 2014-06-25 1. rész
Drugs Bunny
Ó, tehén, a ku... jó édes anyád! 1. rész
1
BB.Rádió 2014-06-18
Drugs Bunny
Nindzsaölő arcpálma
1
BB.Rádió 2014-06-06
Drugs Bunny
Toldi Zsuzsi újít, Nagy Ákos sérüléshullámba keveredett
0
BB.Rádió 2014-05-29
Drugs Bunny
Meseautóban értünk a tavasz végére
2
BB.Rádió 2014-05-20
Drugs Bunny
Letolt gatya, hallgatói levelek és magyar szenzációk
1
BB.Rádió 2014-05-11
Drugs Bunny
Tóth Dani és Toldi Zsuzsi befutott!
0
BB.Rádió 2014-05-02
Drugs Bunny
Tudományos kísérlet és filmhírek
1
BB.Rádió 2014-04-23
Drugs Bunny
Filmgyártás elmélet és Toldi Zsuzsi
1
BB.Rádió 2014-04-17
Drugs Bunny
Tóth Dani szenzáció és recskabajnokok
0
BB.Rádió 2014-04-11
Drugs Bunny
Tóth Dani, Generation Iron és Jay, a tehenészlány
0
BB.Rádió 2014-04-03
Drugs Bunny
BB.Rádió: Fogyaték online, Dana és szexi lábak
0
BB.Rádió 2014-03-21
Drugs Bunny
BB.Rádió: Tarantino, 300 és a potenciál definíciója
1
BB.Rádió 2014-03-14
Drugs Bunny
BB.Rádió: Tóth Dani tavasza
0
BB.Rádió 2014-03-08
Drugs Bunny
Arnold Classic és a homofóbia
0
BB.Rádió 2014-02-28
Drugs Bunny
Társadalomkritika Arnolddal
0
BB.Rádió 2014-02-19
Drugs Bunny
Maximálisan heteró filmajánlók
0
BB.Rádió 2014-02-10
Drugs Bunny
A visszatérés és visszavonulás elmélete
0
BB.Rádió 2014-01-17
Drugs Bunny
Hullák, filmek és Kathi Béla élőben!
0
BB.Rádió 2014-01-01
Drugs Bunny
Pozitív évzáró a BB.Rádióban!
0
BB.Rádió 2013-11-15
Drugs Bunny
BB.Rádió szinkronról, politikáról és mindenről
1
BB.Rádió 2013-11-06
Drugs Bunny
Kiss Jenő és a fingógép
0
BB.Rádió 2013-10-04
Drugs Bunny
Olympia review majdnem Vegasból!
0
BB.Rádió 2013-09-02
Drugs Bunny
Arnold, Jenő, Pain&Gain
1
BB.Rádió 2013-08-17
Drugs Bunny
Ha nem hajlik a rúd, gyík vagy?
0
BB.Rádió 2013-07-05
Drugs Bunny
Vége a nyári szünetnek!
0
BB.Rádió 2013-05-29
Drugs Bunny
New York Pro rivjú végtelenül alapos szakmaisággal, szinte fikázásmentesen előadva egyéb esztétikai és intelligenciabeli kérdések boncolgatása mellett a BB. Rádióban. Közkívánatra ezúttal zenei aláfestéssel!
0
BB.Rádió 2013-05-07
Drugs Bunny
BB.Rádió ezúttal extrémen egzotikus helyszínen Cedric bénázásáról, Tóth Dani profizmusáról, Burneika emberi nagyságáról, Leia hercegnő bikinijéről és Kathi Béla Jabbaságáról.
2
BB.Rádió 2013-04-25
Drugs Bunny
BB.Rádió a FIBO-ról, a FIBO-ról és még a FIBO-ról is, annak minden létező aspektusáról, az unalom elkerülése okán némi celebpletykával feldobva!
1
BB.Rádió 2013-04-06
Drugs Bunny
Halálhírek és prostituáltak kulisszatitkai, a testépítés elméleti kérdései és egy kivételesen nem túl unalmas FIBO preview a BB.Rádióban. Sztárvendég: Kathi Béla, akitől megtudjuk, kinek az anyját!
3
BB.Rádió 2013-03-23
Drugs Bunny
Művelődj a modern szobrászat, filmművészet, a világ problémái és mindenféle egyéb témakörökben az ezúttal közel 100%-ban pozitív, szinte teljesen fikázásmentes, az eddigieknél is talkshow jellegűbb BB.Rádióban!
4
BB.Rádió 2013-03-07
Drugs Bunny
Arnold Classic review, a magasság és pöcsméret összefüggése Sylvester Stallonéval valamint a sport izgalmainak boncolgatása az ezúttal 100%-ban onlájn BB.Rádióban!
4
BB.Rádió 2013-02-21
Drugs Bunny
Visszatérők serege érkezik Kiss Jenővel az élen, gyorstalpaló tanfolyam a buziság értelmezéséről valamint egy komoly pályázatfelhívás, brutálisan és kevésbé brutálisan izmos testépítőkkel körítve - a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2013-02-06
Drugs Bunny
Ezúttal egy különleges vendég, Sebestyén Tamás mesél naturálságról és nemnaturálságról, elkalandozva közben az új évezred kulturális hígfos-áradata forrásának filozófiai mélységeibe - a BB.Rádióban!
3
BB.Rádió 2013-01-23
Drugs Bunny
A BB.Rádió visszatért a téli szünetből Dennis James barátaival, Lee Priest új tetoválásával, mindenféle bulvártémákkal és ami a legfontosabb: Erőnek erejével.
1
BB.Rádió 2012-12-02
Drugs Bunny
De konkrétan miben is? Többek között a Cutler Gymben, Toldi Zsuzsi titkos életében, Jay Cutler szerződésében, Kai történeteiben és Branch kifogásaiban, csak Sergio Olivából kifogyott sajnos.
2
BB.Rádió 2012-11-26
Drugs Bunny
Kai Greene zoknija, szabályok boncolgatása, szezonzáró elemzés, a szerkesztőség 2013-as utazási tervei és Blaire Mone NPC-s kalandjai a BB.Rádióban!
1
BB.Rádió 2012-11-17
Drugs Bunny
Superbody, Body.Builder Gym és Mickey egér szinte teljesen stresszmentes kiadásban, livecsetben neves vendégekkel!
1
BB.Rádió 2012-10-23
Drugs Bunny
Franc se emlékszik, mi van ebben az adásban, de elég jó!
0
BB.Rádió 2012-10-02
Drugs Bunny
Mr. Olympia 2012 értékelés.
1
BB.Rádió 2012-09-23
Drugs Bunny
Finn pró, Valenti gold cup, Kris Dim bénasága, Expendables, Égéstér és Bodybuilder Gym infók, meg apró pikánsságok.
1
BB.Rádió 2012-08-30
Drugs Bunny
Mindenféle versenyek, Jay Cutlerek meg Martinezek, testépítő dráma idiótával, Superbody meg ilyesmi, de Kevin Levrone legendákat is feszegetünk.
1
BB.Rádió 2012-08-13
Drugs Bunny
... a Muscle Beach- innen jelentkezünk! Jay Cutler, új bodys mozi, Arnold egyetemi tanár lesz stb. Hiperrövid, hallgasd megfele!
1
BB.Rádió 2012-07-25
Drugs Bunny
BB.Rádió a Muscle Beach-csel, Jay Cutlerrel, Barbárokkal és persze egy csomó minden mással, ami együtt már majdnem valami.
1
BB.Rádió 2012-07-11
Drugs Bunny
...legalábbis a rádióban. Hülye Scitec Teszt jelentkezők, versenyek, minden. Tényleg leigazolta a Scitec az egyik legnagyobb profi tehetséget?
2
BB.Rádió 2012-06-20
Drugs Bunny
Roppant sok kis gyökér képzeli magát hardcore-nak és fanatikusnak, Kornél azonban tényleg az. Nem csak azért, mert addig csinálta a lábtolást, amíg eltört mindkét bokája, hanem mert tényleg odateszi magát, nem pedig a faszbúkon majomkodik.
2
BB.Rádió 2012-05-30
Drugs Bunny
Robert Burnyák sztár lesz, Buziman, New York Pro, Larry Scott beteg, Physique csajok
0
BB.Rádió 2012-05-19
Drugs Bunny
gyan már megvan az eredmény, mire kikerül, de leszarjuk: New York Pro előzetes, de ez a leglényegtelenebb rész, lesz minden más érdekesség is. Például Bodybuilder Gym - az mi a rák?
0
BB.Rádió 2012-05-10
Drugs Bunny
Dudás Ádám lenyomta a kiscsákót, Daniel Hill az asszonyt. Bulvár a köbön, meg a spanyol verseny.
1
BB.Rádió 2012-04-27
Drugs Bunny
Tóth Dani, Molnár Peti és az elkövetkező versenyek.
1
BB.Rádió 2012-04-24
Drugs Bunny
Fibo különszám. Hurka motyog mint a fasz. Hangosítsd fel!
0
BB.Rádió 2012-04-16
Drugs Bunny
FIBO, 80-as évek, pinaalakú láb hátsó pózban, ki a legjobb testépítő, Ronnie spermája, izomfilm.
2
BB.Rádió 2012-03-23
Drugs Bunny
Az orvos nemokos, a verseny olyan, amilyen, megint variálódnak a kvalifikációs szabályok, satöbbi.
0
BB.Rádió 2012-03-14
Drugs Bunny
Nem biztos, hogy bírjuk ezt így, de most egyedülállóvá válik a rádió, természetesen a profi világ legfontosabb híreivel és pletykáival. Ausztrál GP és nosztalgia a 90-es éve profi testépítéséről.
2
BB.Rádió 2008-05-14
Drugs Bunny
Belányi Tibor - A Body Fit alapítója
1
BB.Rádió 2008-03-21
Drugs Bunny
Robinzon Róbert - beszélgetés
2
BB.Rádió 2008-03-04
Drugs Bunny
Mészáros Tibor - beszélgetés
1
BB.Rádió #010
Drugs Bunny
Fekete Ferenc a Magyar testépítés (egyik) megalapítója
1
BB.Rádió #009
Drugs Bunny
Kormos Zoltán - beszélgetés
1
BB.Rádió #008
Drugs Bunny
Dopping - beszélgetés Drugs Bunnyval a Diósgyőr Rádióban
4
BB.Rádió #007
Drugs Bunny
Bodó Imre
2
BB.Rádió #006
Drugs Bunny
Palatinus Tünde
1
BB.Rádió #005
Drugs Bunny
Lantos Johnny
2
BB.Rádió #004
Drugs Bunny
Lauter Victor - beszélgetés
2
BB.Rádió #003
Drugs Bunny
Beszélgetés Soós Zoltánnal, a Drogmentes Magyarországért ügyvezetőjével.
3
BB.Rádió #002
Drugs Bunny
Interjú a legendás Kokóval
3
BB.Rádió #001
Drugs Bunny
Bunnyval beszélgetés a Diósgyőr Rádióban
3
bla bla