Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#ZiON Tech podcast

Web RSS iTunes YouTube


ZiON: ahol technológia és tudomány összecsap.


Adások száma: 8

Utolsó adás:

008 - Redmi az űrben
ZiON Tech
Rajen nem volt elájulva az IMAX-től, de a legújabb Bosszúállók tetszett neki. Még mindig fejhallgató vadászat van, de ezek a problémák eltörpülnek 31km magasságból.
4
007 - Térerő
ZiON Tech
Gyerekkel kerékpározunk, falat festünk, és szenvedünk a magyar postával, akinek sikerült majdnem 3 hét alatt eljuttatni Budaörsről a csomagot Győrbe, majd telefonokról, vírusokról és cellákról beszélgetünk.
5
006 - Csillagokon innen, Androidon túl
ZiON Tech
Majdnem az űrben ragadtunk, mint Alekszej Leonov, de a BlackBerry nosztalgiázás visszaránt minket a Földre. Android autentikáció, kamerák pozíciója és olcsó indiai telefonok piaca volt még porondon az aktuális adásban. 
2
005 - Távolban egy fehér vitorla
ZiON Tech
Monitorpornóval kezdünk, és ha már nagy a kijelző, akkor olvasgatunk rajta. Trollokat, laposföldet, de a DeX-et is csatlakoztatjuk hozzá, ha épp úgy tartja kedvünk.
3
004 - A hős 9-es
ZiON Tech
Órát állítunk, és gondolkozunk, hogy a nyári vagy téli volna nekünk jó. AirPower kasza, 13-as cikkely, és a Xiaomi Mi 9 SE telefon ma a téma.
1
003 - Apple kéj-note 2019
ZiON Tech
Tegnap Apple keynote volt, 3-ból 1 embernek tetszettek a benne elhangzottak. A többiek meg majd meglátják.
1
002 - Mossunk ruhát Redmi-vel
ZiON Tech
Xiaomi megoldások okosotthonra, persze nem mind arany, ami fénylik. Nézegetjük a Redmi új fülesét, és próbálunk eligazodni az új Redmi mosógép kapcsán.
2
001 - Intro
ZiON Tech
Első adás: kis bemutatkozás után a bőség zavarával találjuk magunkat szembe, és rögtönk kérdést intézünk hallgatóinkhoz.
2
bla bla