Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#Kerékvető

Web RSS iTunesAdások száma: 35

Utolsó adás:

035 - Michelisz a világ tetején
Kerékvető
A WTCR 2019-es bajnoka nem más lett, mint Michelisz Norbert! A hazai autósport eddigi legnagyobb sikerének örülhettünk, de emellett azért az F1-et is átbeszéltük némileg.
2
034 - Kék és narancs dobogó
Spiczmüller Richárd, Toldi Balázs, Baski Dávid, Módos János
Végre odaértek a kis csapatok, remek futamot láthattunk brazíliában. Óriási a pilótamozgás a WRC-ben, mindeközben Michelisz Norbi az élről várja a WTCR utolsó fordulóját.
1
033 - Trollkodhat a Ferrari
Molnár Dániel, Baski Dávid, Módos János
Az F1-től a Motorsport Games-en át az IndyCar-ig beszéltünk mindenről, de tényleg. Vajon a Ferrari tényleg csalt?
3
032 - Tänak nyert, Ogier megy?
Roós András, Módos János, Spiczmüller Richárd, Toldi Balázs
Nem voltunk elájulva sem az F1-től, sem pedig a WTCR-től a versenyek izgalmát tekintve. Tänak a WRC bajnoka, de távozik a Toyotától. Ogier és a többiek maradnak a csapatuknál?
1
031 - Ágyúval verébre
Módos János, Spiczmüller Richárd, Baski Dávid, Molnár Dániel
Túl vagyunk a suzukai F1-es hétvégén, amelynek kapcsán elgondolkodtunk, hogy hogyan reformálhatnánk meg a hétvégék programját. Természetesen a Bathurst 1000 és további érdekességek is helyet kaptak ebben az epizódban.
2
030 - Hova mehet Verstappen?
Roós András, Pavlovics Zoltán, Baski Dávid, Molnár Dániel
Kibeszéltük a Sochi Formula-1 és Formula-2 hétvétégét, továbbá azt is, hogy szerintünk mennyi esély van egy Verstappen-Leclerc párosra a Ferrarinál.
0
029 - Ezt akkor fogják megjegyezni, ha...
Pavlovics Zoltán, Módos János, Molnár Dániel
A WTCR "okosba" másik nyomvonalon megy majd Suzukában és ennek kapcsán egészen messzire jutottunk, F1 fronton pedig kitárgyaltuk milyen lenne, ha Vettel magára találna év végéig.
0
028 - Leclerc vérprofi
Pavlovics Zoltán, Módos János, Spiczmüller Richárd, Molnár Dániel
Ausztria óta világosak a határok és ezt Charles Leclerc is tudja. Michelisz Norbi pedig újabb riválisokra akadt a kínai futamon.
0
027 - Leclerc-Vettel 1-0
Roós András, Pavlovics Zoltán, Módos János, Molnár Dániel
Vidámságból kevés jutott Belgiumban, sajnos elvesztettünk egy kiváló pilótát Anthoine Hubert személyében. Leclerc megszerezte a Ferrari idei első győzelmét, emellett dumáltunk az IndyCar-ról és sokminden másról is. A hosszúra nyúlt szünet után egy kicsit hosszabban beszélgettünk, mint a megszokott.
0
026 - Elfogyott a WEC
Pavlovics Zoltán, Módos János, Baski Dávid, Molnár Dániel
Egy éves a Kerékvető Podcast! Nagyon várjuk a HyperCar érát a WEC-ben, 2021-ig viszont nem nagyon lesz mit nézni. Kibeszéltünk egy-két dolgot az F1-el kapcsolatosan, de elmondtuk a véleményünket az idén először megrendezendő motorsport olimpiáról is.
0
025 - Nem a szabályok a rosszak
Pavlovics Zoltán, Módos János, Spiczmüller Richárd, Toldi Balázs
Kibeszéltük, hogy Dusan miért lett nem kívánatos személy a TCR Europe-ban. Hova tart az F1? Tőlünk szokatlan módon a királykategórián volt a hangsúly ebben az epizódban, mert emellett már nem lehet szó nélkül elmenni. Mitől lehetne jobb a Formula-E? Ezt is megtudhatod, ha velünk tartasz ebben a közel…
0
024 - Autórólleválólégáramlatkihasználás
Módos János, Spiczmüller Richárd, Toldi Balázs, Baski Dávid
Jobb a Nürburgring 24h a Le Mans-nál? Mi az a side drafting? Hogy lehet, hogy izgalmas Formula 1 futamot rendeztek a Red Bull Ringen? Ezekre és még sokminden másra is kerestük a válaszokat és persze a magunk módján meg is találtuk azokat :)
0
023 - Vettel jöjjön szimulátorozni
Roós András, Toldi Balázs, Molnár Dániel
Felevenítettük a múlt heti MotoGP és WRC futamot, ahol szóba jöttek a győztesek és a bajnokság végkimenetelét boncolgattuk. Ezután a TCR Europe volt a téma, valamint annak a létjogosultsága és értelme. Nekünk lehet más a véleményünk a kanadai hétvégén kiosztott büntetésről, mint az ott ülő bíráknak.…
0
022 - Monaco és az előzés
Pavlovics Zoltán, Módos János, Spiczmüller Richárd, Baski Dávid
Kibeszéltük az F1 futamot oda és vissza, bár verseny nem volt, de téma annál több. Megint nem bírtuk TCR nélkül és kicsit filózgattunk rajta, hogy mi lesz a jövő, ha a kínaiak felfogását más is továbbviszi...
0
021 - McLaren blama
Pavlovics Zoltán, Módos János, Baski Dávid
Elhunyt a legendás harcos Niki Lauda. Alonso méltósággal viselte a McLaren kudarcát és nem akart hallani a megvásárolható indulás jogáról. A Ford után a BMW is elhagyja a WEC-et, három gyártó marad a GTE kategóriában. Remekel az Aston a DTM-ben... se.
0
020 - WTCR gyorstalpaló
Módos János, Spiczmüller Richárd, Baski Dávid, Molnár Dániel
Alonso nélkül folytatódik a WEC Le Mans után. A Mercedes megint hozta az 1-2-t. Végül, de nem utolsó sorban pedig megpróbáltunk újra tiszta vizet önteni a pohárba és végigbeszéltük a WTCR-t és azt, hogy kiket kéne Norbinak megverni.
0
019 - Fogd meg a vakbelem
Módos János, Spiczmüller Richárd, Baski Dávid, Molnár Dániel
Miért van már év elején csapatutasítás a Ferrarinál? Vajon ennyire biztosak abban, hogy Vettel a jobb? Hogyan kerülhet valaki versenyautóba, ha tiltják az orvosok? Mi a helyzet a hazai szimulátorozással esport fronton? Többek közt ezekre kerestük a választ.
0
018 - Ezek meg kitolnak egy motort?
Módos János, Spiczmüller Richárd, Baski Dávid
Hogy lehet ellopni egy versenymotort egy pályáról egyik napról a másikra és mégis miért jó ez? Miért nem építenek már normális pályát Marrákesben? Ki nyerheti meg idén a rallycross világbajnokságot? Többek között ezekre a kérdésekre is kerestük a választ. (A hanghibákért elnézést kérünk, sajnos a technika…
0
017 - Ezek a mai fiatalok
Módos János, Spiczmüller Richárd, Toldi Balázs, Baski Dávid, Molnár Dániel
Újonc nyert COTA-n! Kiemelkedően izgalmas lehet az F1 idén? Reméljük hasonló izgalmakban lesz részünk egész évben, mint amit Bahreinben produkált a széria és most tényleg! Sokat rallyztunk, WRC, ERC, ORB is volt, illetve kicsit hangolódtunk a WTCR és BTCC rajtra is.
0
016 - Belefért minden is
Módos János, Spiczmüller Richárd, Toldi Balázs, Baski Dávid
Charlie Whiting halála hidegzuhany volt mindenkinek, nyugodjék békében. Ezt az adást neki ajánljuk és szurkolóként is köszönjük áldozatos munkáját és amit azon felül a sportért tett, hiányozni fog ebből a világból. Ezen felül a WTCR-en át az IndyCaron kersztül a WRC-ig minden is téma volt ebben a bő…
0
015 - IndyCar szakikkal
Módos János, Salamon A. Richárd, Kormos Géza
Nincs ezen mit magyarázni, az egész adás az IndyCar-ról szólt. Ha képben vagy, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért kötelező, mert a két szakértő vendégünk biztosan tud mindenkinek újat mondani.
0
014 - Két gyári pilótánk van
Módos János, Toldi Balázs, Baski Dávid, Molnár Dániel
Attika gyári pilóta lett a Honda csapatánál, Coronel autót talált magának, de vajon kik jöhetnek még? Volt egy svéd rallynk is és közeleg a Supercars szezon. Hihetetlen, de ezeket mind kibeszéltük a szokásos másfél órás terjedelemben.
0
013 - Versenyautó szépségverseny
Módos János, Spiczmüller Richárd, Baski Dávid, Molnár Dániel
Új nevek a WTCR-ben, csorognak az infók és a megerősítések szépen lassan. Hova tart az Ausztrál Supercars? Ki fogjuk ezt bírni, vagy átgondolják a szigetlakók ezt még? Pár csapat bemutatta az idei F1-es gépet is, össze is vesztünk rajtuk. Ezek mind egy adásban!
0
012 - Lauda a Ferrarival folytatja
Módos János, Spiczmüller Richárd, Toldi Balázs, Baski Dávid
Rally Monte Carlo, Daytona 24h, el voltunk ájulva mindkettőtől. Alakul a WTCR mezőny, a címért pedig kéretik ránk nem haragudni, ki fog derülni miért az ami, csak türelem :) Nem kamu!
0
011 - TCR mindenhol
Módos János, Spiczmüller Richárd, Molnár Dániel
Ez az adás a szimulátorozás és a TCR jegyében zajlott. Lehet, hogy ez a kedvencünk? Ki tudja... A végén pedig meghallgathatjátok, mit is szeretnénk igazán elérni itthon!
0
010 - Szimulátoros is
Módos János, Spiczmüller Richárd, Toldi Balázs, Molnár Dániel
Szimulátoros is, illetve a végét nézve főleg szimulátoros. Azért most sem maradt el a WTCR-ezés, kibeszéltük a Formula-E futamot picit, de a lényeg, hogy ebből az adásból meg fogod tudni mi az a szimulátor és az miért jó neked!
0
009 - Maratoni TCR adás
Módos János, Toldi Balázs, Baski Dávid, Molnár Dániel
Több mint két óra a jóból, pilóták csapatok jönnek mennek a TCR bajnokságokban, miért jó, vagy épp nem jó a BOP rendszer és mi lesz Zengő Zoliékkal. Többek között ezeket fejtegettük az eddigi leghosszabb adásban.
0
008 - Dobjatok meg Corsával
Módos János, Baski Dávid, Leitner Norbert, Molnár Dániel
A címet természetesen nem kell komolyan venni, ez is mutatja, hogy kicsit sok témát érintettünk. Nem maradhatott ki az Ocon-Verstappen balhé, de volt WRC és a szokásos TCR is.
0
007 - Hamilton világbajnok
Módos János, Toldi Balázs, Baski Dávid, Molnár Dániel
Hamilton világbajnok és az lesz a Mercedes is a csapatok közt. Vettel rontotta el, vagy esetleg a Ferrari, netalántán mindkettő? Erre kerestük a válaszokat, illetve jót vitáztunk arról, hogy Björk mit tudott a Hyundai-al és hogy a rutinos Tarquini elbukhatja-e az újabb bajnoki címét.
0
006 - Szégyen ez az FIA
Módos János, Spiczmüller Richárd, Toldi Balázs, Molnár Dániel
Szégyen ez az FIA és az is amit művelnek. Most épp Kiss Norbi kapcsán tört ki belőlünk, de foglalkoztunk a mennyire hangos a Hungaroring problémával is, de volt egy kis TCR meg DTM is benne, ahogy kell.
0
005 - Vettel nem nyer
Módos János, Spiczmüller Richárd, Molnár Dániel
Vettel nem nyer, legalábbis szerintünk idén már szinte biztos, hogy Lewis Hamilton világbajnok. Most végre kibeszéltük a Moto2-es incidenst is, na de hova tűnt Jázmin a kamion?
0
004 - Generációváltás az F1-ben
Módos János, Kerékvető, Spiczmüller Richárd, Toldi Balázs, Baski Dávid
Generációváltás az F1-ben, amely a szemünk előtt zajlik. Rengeteg az érkező és a rutinosabbak szépen lassan háttérbe szorulnak. Erről is beszélgettünk ebben az epizódban, illetve picit előrángattuk a régi V8 Supercars-os emlékeket, meg persze a WTCR-t elhagyó James Thompson is terítékre került.
0
003 - Zanardi elpusztíthatatlan
Módos János, Spiczmüller Richárd, Leitner Norbert, Molnár Dániel
Zanardi elpusztíthatatlan és ezt most a Német túraautó bajnokságban is bizonyította. Kettős hazai siker a TCR Europe-ban, de kezdésként kicsit filóztunk megint az F1-en, mi várható a jövőre nézve, meg ami még horogra akadt.
0
002 - Alonso a félisten
Módos János, Toldi Balázs, Baski Dávid, Molnár Dániel
Alonso a félisten, viszont idén megy utoljára az F1-ben. Picit boncolgattuk a múltját, jelenét, jövőjét. Elkanyarodtunk az IndyCar felé is és csak a második adásig bírtuk, hogy ne Yvan Mullerezzünk. Bocsi!
0
001 - Versenypályák névtelen hősei
Módos János, Toldi Balázs, Rákosi Máté
Versenypályák névtelen hősei, akik nélkül nem lenne autósport! Vendégünk: Rákosi Máté sportbíró, aki elmeséli, milyen egy versenyhétvége a pálya mellől, illetve mennyivel másabb egy F1-es futam, mint egy Suzuki kupa. Megtudtuk azt is, hogy hol ugrálnak be a nézők az ingyenes rendezvényre....
0
bla bla