Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#Kávészüne‪t‬

Web RSS iTunes Spotify


A kávé: kultúra, művészet, élmény; egy pohár belőle: szertartás, révület, az ízek tánca. A Green Plantation kávépörkölő műsorában, a Kávészünetben mindenre fény derül, amit valaha is tudni szerettél volna: tippek, trükkök, vendégeink érdekes történetei, könnyed beszélgetések, vélemények és meglátások profiktól, lelkes kávékedvelőktől, aktuális hírek a kávé világából. Az egészben pedig a legjobb, hogy Te is a részese lehetsz! Felelünk felmerülő kérdésedre, adunk a véleményedre és egy általad választott témáról is elbeszélgetünk, hogy eleget tegyünk tudásszomjadnak. Főzhetünk egy kávét Neked is?


Adások száma: 6

Utolsó adás: 2021-05-05 15:00:00

Miért jobb a kézműves csoki a közértben kaphatónál? Papp Vargha Katival beszélgettünk az élet édes oldaláról
   #Food  #Arts 
Édesen szeretjük az életet, s ehhez a tökéletes hozzávaló nem más mint a csoki! Egy kocka után az egész tábla következik, szinte betelni sem tudsz vele. Néha a csoki a boldogság maga. A kézműves csokoládé pedig már maga a mennyország!  Papp Vargha Katalinnal, a Chocomaze alapítójával és tulajdonosával…
1
Hány ember lehetek egyszerre? Beszélgetés Olasz István komáromi színművésszel
   #Food  #Arts 
Gondolkodtatok már azon, hány különféle arcot mutatunk embertársaink felé ha azt a helyzet megkívánja? Ezen arcok azonban tőlünk nem különülnek el, mindegyik mögött mi rejtőzünk. A mindennapi ´szerepeinkkel´ önmagunkat is jobban megismerhetjük illetve felfedezhetjük. Vannak azonban egyéniségek köztünk,…
3
Szabó Gabriella mesél Magyarország legjobb specialty kávézóiról, amiket még lehet te sem ismersz
   #Food  #Arts 
Beszélgettünk már kenyérről, borról, s a harmadik témakörként felbukkant a kávé is! Ebben a részben Szabó Gabriellával járjuk a kávézókat és beszélgetünk élményekől, tapasztalatokról. Gabi neve a specialty kávé kedvelői körében ismerős lehet a specialtystories.coffee blogjáról, ahol az általa bebarangolt…
1
A természettel összhangban dolgozom… Kalandozások a natúr borok világában Karner Fannival
   #Food  #Arts 
Hegyek, dombok és dűlők gazdag földje az élő borok bölcsője. Joggal fogalmazódik meg ilyenkor bennetek a kérdés, hogy valójában mi teszi élővé a bort.  A válasz egyszerű: a kiváltságos bánásmód, az organikus szőlőtermesztés és a természet folyamatainak tiszteletben tartása ruházza fel lélekkel.…
0
Mindennapi kenyerünk, beszélgetés ifj. Bott Frigyessel a kovászos kenyérről - Révkomárom
   #Food  #Arts 
Az ételünk az életünk és az életünk az ételünk. Elsőre csavarosan hangozhat, ám vendégünk, ifj. Bott Frigyes megosztja velünk, hogy ez így van rendjén. Elmeséli nekünk a borászból lett pék történetét, ajtót nyit a kovászos kenyér világába. Megismerhetjük azt a bizonyos Károlyt is, aki önmagát szétosztva…
0
"Hello világ! Hallotok?" Új podcast a kávé szerelmeseinek (pilot epizód)
   #Food  #Arts 
Íme, a legelső epizód, amiben a művészlelkű házigazda, Calin Veronika, beszélget a komáromi Green Plantation kávépörkölő alapítójával, Hrala Valeriannal, aki a napsütötte Kaliforniában éli mindennapjait. Érdekes történeteket hallhattok arról, milyen kaland volt a kávépörkölő útnak indítása, fény derül…
0
bla bla