Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#MotoSunday

Web RSS iTunes YouTube


https://motosunday.hu - a magyar motovlog magazin


Adások száma: 118

Utolsó adás: 2019-03-31 19:36:47

MotoSunday podcast – 87
MotoSunday
Kicsit elkanyarodtak a srácok. A tervezett mindenféle motorosfigyelős kütyükből kilukadtak az autókig, de a végén már a repülő gurulókkal is eljátszottak. Nem egyszerű, ha newo okos percek van, és ha még adja alá a lovat Helmet és Takker, akkor lesz ám kavalkád a podcast.
2
MotoSunday podcast – 86
MotoSunday
Lesz kötelező tachográf a motorokon? Lesz kötelező sebességkorlátozó eszköz rájuk? Itt a tavasz, és már tele vagyunk balesetekkel.Amúgy Helmet és Takker azt mondta a műsor végén, hogy szerintük már rég volt ennyire rossz adásunk. Szerintetek? ????
1
MotoSunday podcast – 85
MotoSunday
Magunkat utolérő podcast, ahol végre a normális időrendbe került minden. Takker és Helmet a békéscsabai mentősről, éjszakai motoros túrákról, és a milyen motort vegyekről beszélgetnek egy jó órát.
4
MotoSunday podcast – 84
MotoSunday
Helmet és Takker megfejtik az elektromos Harleyt, majd egy nézői chatüzenet hatására jól kivesézik, milyen A2 motor lehet ideális.
6
MotoSunday podcast – 83
MotoSunday
Helmet és Takker megnyitja az évet. Örömködnek egy nagyot azon, hogy most már a központi nyilvántartásból le lehet kérni a használt járművek adatait. És persze sok máson is örömködnek.
1
MotoSunday podcast – 82
MotoSunday
Helmet, newo, Fox, Re_Tour, HD értékeli az évadot, a tesztelt motorokat, és számba veszi a jövő évi lehetőségeket.Gyere chatelni: Discord Telegram
2
MotoSunday podcast – 81
MotoSunday
Helmet és Takker sopánkodnak, hogy 2 hete nincs motoros idő. Ebből aztán elkanyarodnak mindenfelé, ez egy igazi mindenről szó van adás lett.
2
Telegram és Discord csatornák
MotoSunday
Discord: # Telegram: #  
0
MotoSunday podcast – 80
MotoSunday
Newo és HD ma egy nézői kérést teljesített (próbált teljesíteni), azaz mik ezek a rövidítések a modern motorokban, milyen elektronikákat tartalmaznak, mi mire való. ABS, CBS, ASR, TCS, ISC, DCT, és a többi. Ha neked is van egy kérdésed, küldd el nekünk az all kukac motosunday pont hu címre!
1
MotoSunday podcast – 79
MotoSunday
Külföldről behozni használt motort? Milyen buktatók és előnyök vannak? mennyit kell sorban állni a papírokért? Ki fogja megcsinálni? Newo és Helmet vendége Dan DeLuxe és Fox (a ZF-ből).
3
MotoSunday podcast – 78
MotoSunday
Helmet meginvitálta Crossbt-t és Dan DeLuxe-ot, hogy a veterán motorokról beszélgessenek. MZ-k, Pancsik, Jawa-k, minden, mi veterán rajongónak ingere.
1
MotoSunday podcast – 77
MotoSunday
A mai részben a motoros balesetekről, annak megelőzéséről beszélgetünk. Ennek kapcsán előkerül, milyen viselkedésformákra és tudásanyagra lenne szüksége minden közlekedőnek. Ezekről értekezik Helmet, HD Biker és Takker.
5
Podcast felmérés
MotoSunday
Felmérés: # Lejátszó és gyűjtőhely: #
0
MotoSunday podcast – 76
MotoSunday
Iskolakezdő lájv, amiben nem sok iskola van, motor viszont annál több. Élő chat kérdés-válasz, nyári túrák és kiruccanások. Akik beszélnek: Helmet, HD, Takker. Aki bólogat: newo. És idén is van podcast kérdőív, töltsétek ki minél többen: #  
1
MotoSunday podcast – 75
MotoSunday
A mai téma a kis köbcentis motorok lesznek. Vendégek is jöttek Takkerhez, mégpedig a SteelWheel humorcsapat, Tosza, PIÁSZ, és a kisendurok szakavatott eleséstesztelője, Crossbt. Ne felejtsétek el olvasni a motosunday.hu-t (ahol most már jó sok vlogger ajánlója van), követni minket Facebookon és Instán,…
2
MotoSunday podcast – 74
MotoSunday
Hello iTunes-osok, PlayerFM-esek, és mindenféle más podcast hallgatók! Az elmúlt néhány hétben sem volt MS nélkül senki, csak épp videóverseny ment a YouTube csatornánkon, az meg ugyebár nem podcast képes. Szóval tapadjatok YouTube-ra, és nézzétek meg a versenyt! Ebben a mai részben pedig Helmet elhozott…
0
MotoSunday podcast – 73
MotoSunday
Helmet, newo és Takker extra hosszú adást csináltak, ahol szó van a motovlog versenyről, motoros mentőkről, kérdések-válaszok, és hogy mit csinálnak a srácok, ha nagyon meleg van kint, de motorozni akarnak.
0
MotoSunday podcast – 72
MotoSunday
Helmet és newo a kompresszoros motorok mentén kivesézi a H2-t, esésekről, gumikról. Az teljes műsor szerves része volt a chat, így ez a rész interaktívabb lett, mint eddig bármelyik is.
0
MotoSunday podcast – 71
MotoSunday
Helmet és Takker egy laza dumát tartott így a hirtelen jött tavaszban. Azért találtak maguknak egy Vespát, amit ki lehet herélni az ára miatt. Voltak nézői kérdések, és persze volt egymás szívatása is.
0
MotoSunday podcast – 70
MotoSunday
Megvolt az első MS vezetéstechnikai tréning, erről részletesen értekezik Helmet és Takker. Természetesen jut idő a szezonra jutó tervekre is, illetve a kérdéseket sem hagyták válaszol nélkül.
0
MotoSunday podcast – 69
MotoSunday
A 69-es (nem szexuális) adásban csupa érdekes téma lesz: Hogyan motorozzunk csoportban? Avagy irány a ZF túraklub. Zerot vett a rendőrség. Ujjlenyomat-olvasó motorra. Melyik márka volt a legnépszerűbb 2017-ben? MS vezetéstechnikai tréning: # A mai két fenegyerek: newo és Takker
1
MotoSunday podcast – 68
MotoSunday
Témák: – Miért nem veszi észre az autós a motort? – Sebességkorlátozás motorkerékpárokra Franciaországban – Bukósisak légkondicionálás – Scrambler Hashtag, az online vásárolható motor – X-Trial bajnokságról röviden – Visszahívások hasznossága Adáshoz kapcsolódó linkek:…
1
MotoSunday podcast – 67
MotoSunday
A mai adás tartalma: – telefonos app, ami vigyáz ránk – szigorítanák a jogosítványszerzést – a mentőmotorosok idei szezonja – önvezető papucs, avagy jöhetnek az önvezető motorok? – a divatruházat hozhat-e új motorosokat? – nézői kérdések, MS válaszok Mai műsorvezetők…
3
Kawasaki Z900RS 2018 - bemutató klip
1
Kawasaki 2018-as újdonságok (Versys 1000 és ZX10R)
1
MotoSunday podcast – 66
MotoSunday
Sankó elhozta a DR-Z Hungary klub néhány tagját, hogy aztán Helmettel és Takkerrel együtt jól kifaggasák őket, vajon hány sárgacsekket kellett eddig befizetniük egykerekezésért. Persze emellett megvitatták a különböző variánsokban rejlő különbségeket, típushibákat, a stunt riding sport mibenlétét, majd…
0
MotoSunday #66 | Vendégünk a DRZ Hungary
0
MotoSunday podcast – 65
MotoSunday
Az év első MotoSunday adásában Helmet és newo beszélgetnek a hamarosan regisztrálható vezetéstechnikai tréningről, Lallerről (akinek Dakar motorjára felkerült az MS matrica). Persze a live adás kommentjeiből is merítenek némi témát és belengetik a következő adás vendégeit, akik majd a DRZ klub lesznek.…
0
MotoSunday #65
0
Kawasaki ZR-7S 2003 | használtmotor first ride (villámteszt)
0
MotoSunday podcast – 64
MotoSunday
Visszatekintettünk az év tesztmotorjaira (több, mint 22-t teszteltünk idén), majd megválasztottuk az év legbugisabb motorját. Akik a gépeket megmustrálták ma: Helmet, newo, NrbMoto és HD Biker.
0
MotoSunday #64 - Mi volt a legbugisabb idén?
0
2017 Suzuki SV 650 teszt
0
Suzuki Intruder M1800R | teszt
0
MotoSunday podcast – 63
MotoSunday
Mit újítunk a vasakon a tél folyamán? Milyen a jó védőfelszerelés? Miért érdemes veterán motorokat felújítani? A mai “mi a helyzet” banda: Helmet (aki beszél), HD Biker, newo és Vattás.
2
MotoSunday #63
0
MotoSunday podcast – 62
MotoSunday
Helmet, R2V2 és newo a téli motorozásról beszélgetnek, válaszolnak a hallgatói kérdésekre. Mindent megtudhatsz arról, hogy hogyan ne fázz meg, vagy hogy hogyan tedd el a vasat télire.
2
MotoSunday #62/2
0
MotoSunday #62
0
Simson S51 - 50 cm3 teszt
0
Simson SCHWALBE 50 cm3 TESZT
1
Honda CBR 1000 RR 2017 | TESZT
0
MotoSunday podcast – 61
MotoSunday
A motorosok gazdagok? Mire jó egy vezetéstechnikai tréning? Lesz MotoSunday tréning? Hogyan kell bemelegíteni helyesen egy motort? Kinek milyen érzés volt az első motorozás? Ilyen és ehhez hasonló témákat feszeget newo, NrbMoto, Takker és HD Biker.  
0
MotoSunday #61
0
MotoSunday podcast – 60
MotoSunday
Az új szmogrendelet motoros tiltásai, az elektromos közlekedés új csavarjai és piszokságai, illetve a viharos időben való motorozás is témája az adásnak. Akik puffognak és elvesznek az éterben a vihar miatt: Helmet, newo, NrbMoto.  
1
MotoSunday #60/2
0
MotoSunday #60
0
Honda X-ADV 2017 teszt
0
Navitel G550 GPS teszt
0
MotoSunday #59
0
MotoSunday podcast – 59
MotoSunday
A napokban látott napvilágot egy statisztika, amiben az autópályák sebességkorlátairól kérdezték a válaszadókat. Most ennek lehetséges verzióit tárgyalja ki R2V2, newo, Mad Bandit és Vattás.
0
BMW G310R teszt - Egy igazi német MÉREGZSÁK
0
Suzuki GSXS1000 | teszt
1
MotoSunday podcast – 58
MotoSunday
Itt az új GoPro, volt közönségtalálkozó, beszélgettünk videók felbontásáról, és persze a mindennapi sztorik is előkerültek 4 keréken. A mai banda: Helmet, newo, Mad Bandit, NrbMoto, Vattás.  
0
MotoSunday #58
0
MotoSunday különkiadás – technikai kütyük a motorozásban
MotoSunday
Vendégünk Lali a Podkedd és az ItShock podcastekből, aki segít nekünk eligazodni a különböző elektronikai kütyük forgatagában. Lesz szó 3D nyomtatásról, okos-sisakokról, egyensúlyozó motorokról, és minden egyéb kis eszközről, ami jobbá teheti a kalandozásokat.
1
MotoSunday különkiadás - technikai kütyük a motorozásban
0
Kawasaki Versys 650 (2017) | teszt
0
MotoSunday podcast – 57
MotoSunday
Szelfikről, utasokról, 125-ös motorokról, NrbMoto Bettyjéről, közönségtalálkozóról. Mai szereplők: Helmet, R2V2, Sankó, Mad Bandit, NrbMoto
1
MotoSunday #57
0
Kawasaki Versys 1000 (2017) | teszt
1
Shark Skwal bukósisak teszt
0
Motosunday podcast – 56
MotoSunday
Elmélkedés a VFR800 sikeréről, majd belekanyarodunk a használt motorok szerelésére. Ezek után jön egy kétéltű robogó, a Gibs Biski, ami egy igen érdekes állatfaj. Beszélgetünk még egy új okossisakról is, ami a motorosnak információk mellett egy virtuális visszapillantót is varázsol. Persze ebből aztán…
0
Motosunday podcast – 55
MotoSunday
Weboldalunk: # Facebook: #
0
Motosunday podcast – 54
MotoSunday
Weboldalunk: # Facebook: #
0
Motosunday podcast – 53
MotoSunday
Weboldalunk: # Facebook: #
0
Motosunday podcast – 52
MotoSunday
Weboldalunk: # Facebook: #
0
Motosunday podcast – 51
MotoSunday
Weboldalunk: # Facebook: #
0
Motosunday podcast – 50
MotoSunday
Weboldalunk: # Facebook: #
0
Motosunday podcast – 49
0
Motosunday podcast – 48
0
Motosunday podcast – 47
0
Motosunday podcast – 46
0
Motosunday podcast – 45
0
Motosunday podcast – 44
0
Motosunday podcast – 43
0
Motosunday podcast – 42
0
Motosunday podcast – 41
0
Motosunday podcast – 40
0
Motosunday podcast – 39
0
Motosunday podcast – 38
0
Motosunday podcast – 37
0
Motosunday podcast – 36
0
Motosunday podcast – 35
0
Motosunday podcast – 34
1
Motosunday podcast – 33
0
Motosunday podcast – 32
0
Motosunday podcast – 31
0
Motosunday podcast – 30
0
Motosunday podcast – 29
0
Motosunday podcast – 28
0
Motosunday podcast – 27
0
Motosunday podcast – 26
0
Motosunday podcast – 25
0
Motosunday podcast – 24
0
Motosunday podcast – 23
0
Motosunday podcast – 22
0
Motosunday podcast – 21
0
Motosunday podcast – 20
0
Motosunday podcast – 19
0
Motosunday podcast – 18
0
Motosunday podcast – 17
0
Motosunday podcast – 16
0
Motosunday podcast – 15
0
Motosunday podcast – 14
1
Motosunday podcast – 13
0
Motosunday podcast – 12
0
Motosunday podcast – 11
0
Motosunday podcast – 10
0
Motosunday podcast – 9
0
Motosunday podcast – 8
0
Motosunday podcast – 7
0
Motosunday podcast – 6
0
Motosunday podcast – 5
0
Motosunday podcast – 4
0
Motosunday podcast – 3
0
Motosunday podcast – 2
1
Motosunday podcast – 1
2
bla bla