Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...
logo

#Spin-O-Rama podcast

Web RSS iTunes


Magyarország első NHL-es podcastje. Laza beszélgetések a világ legjobb bajnokságáról, szurkolóktól szurkolóknak. Házigazdák: Fekete Ferenc, Simon Róbert és Török Bence


Adások száma: 79

Utolsó adás: 2021-10-18 19:47:37

Spin-O-Rama #115 - Elindult a szezon!
Spin-O-Rama
Elindult a világ legjobb bajnoksága! Átbeszéltük ki hogy indított, mazsoláztunk az új szerződések között, bíróztunk egy egészségeset, és a sérültekről is szó esett!
0
Spin-O-Rama #114 - Jön az új szezon! 2. rész - Kelet
Spin-O-Rama
Ott folytattuk, ahol pár napja abbahagytuk, a nyugati csapatok után keletet beszéltük át elég alaposan :)
0
Spin-O-Rama #113 - Jön az új szezon! 1. rész - Nyugat
Spin-O-Rama
Gyorsan örülünk az olimpiának, de a fő témánk a szezonkezdet, azon belül is pedig a csapatokat próbáltuk elhelyezni a csoportjukon belül. Ma nyugattal foglalkoztunk, a keletről szóló epizód pedig pár nap múlva érkezik ;)
0
Spin-O-Rama #112 - Elfolyt az agyunk az igazolások végére!
Spin-O-Rama
Több, mint 3 órában (!) rágtuk át magunkat a ligán, a cseréken, és az igazolásokon. Beszéltünk a Seattleről, minimálisan az idei draftról is. A végén megpróbálkoztunk egy erősorrendet állítani a csapatok között.
0
Spin-O-Rama #111 - Ismét bajnok a Tampa!
Spin-O-Rama
Leülepedett mindenkiben a döntő, így átfutottuk mi történt a jégen, mi történt az ötödik meccs után. Csodálkoztunk az Arvidsson cserén, illetve átnéztük a fontos szerződéshosszabbításokat.
1
Spin-O-Rama #110 - Címvédés vagy montreali bandwagon?
Spin-O-Rama
Kibeszéltük az elődöntőket, megnéztük mi lehet a fináléban, kicsit kitértünk ma is a Seattlere, és vitatkoztunk kicsit az egyéni díjakon is!
0
Spin-O-Rama #109 - Trotz megint a csúcsra érhet?
Spin-O-Rama
Friss epizódunkban elemeztük a második kör párharcait, szétnéztünk a Columbus háza táján, jósoltunk az elődöntőkre, és kiosztottuk az alapszakasz legjobbjainak járó díjakat!
1
Spin-O-Rama #108 - Sokkolt az Edmonton!
Spin-O-Rama
Legújabb részünkben átbeszéltük az első kör történéseit, és kitértünk arra mi várható a következő fordulóban! A bracketünk egyikünknek sem áll túl fényesen :)
1
Spin-O-Rama #107 - Jön a lényeg, a playoff!
Spin-O-Rama
Indul a rájátszás, így beharangoztuk a párharcokat, tippeltünk továbbjutókat, illetve végső győztest is! Gyertek a ligánkba bracketchallengelni! # Jelszó: SpinORama2021
1
Spin-O-Rama #106 - Minden az idei cserestopról
Spin-O-Rama
106. epizódunkban a vancouveri covidhelyzetről és a cserékről beszéltünk több, mint egy órában. Értékeltük a csapatokat, páran nagyot, páran nagyon rosszat húztak.
0
Spin-O-Rama #105 - Áll a bál Montréalban, New Yorkban és Buffaloban
Spin-O-Rama
Legújabb adásunkban beszéltünk az elmúlt hetek történéseiről: -szabadtéri meccsek a Tahoe-tónál -elégedetlenség és edzőcsere Buffaloban -edzőcsere Montréalban -Panarin és a Rangers nehézségei -mérföldkövek és érdekességek
0
Spin-O-Rama #104 - Dráma Columbusban?
Spin-O-Rama
Laine a padra került, a média pedig ismét rászállt a Jacketsre. Mi lehet a csapattal? Balhé a Rangersnél is, Tony DeAngelo kikerült a keretből. Ron Hextall lett a Pens új GM-je.
2
Spin-O-Rama #103 - Elcserélték Lainet! + első benyomások
Spin-O-Rama
Elindult az új bajnokság, ahol rögtön nagy port kapart Dubois és Laine cseréje! Sajnos most is csak teamspeaken keresztül tudtunk beszélgetni, reméljük legközelebb már jobb minőséggel tudunk szolgálni nektek! Témák: 00:00 Beköszönés, Gretzky 60 03:35 Chayka eltiltása 05:45 Covid helyzet, washingtoni…
1
Spin-O-Rama #102 - Így állnak a csapatok a rajtnál!
Spin-O-Rama
Beszélgettünk az U20 VB-ről, a fiatalokról, valamint az összes csapatról, és hogy mit várunk tőlük!
2
Spin-O-Rama #101 - Januárban kezdődik a szezon!
Spin-O-Rama
Január 13-án indul a következő szezon! 56 meccses alapszakaszt nyomnak a csapatok. Beszéltünk a reverse retro mezekről is, és hogy mit várunk a csapatoktól.
2
Spin-O-Rama #100 - Ez történt a drafton és az igazolásoknál!
Spin-O-Rama
Nagy kihagyás után sajnos online verzióban tudtuk csak rögzíteni a 100. adásunkat. Reméljük így is élvezni tudjátok :) -Doc Emrick -Draft -Igazolások -Új szezon
1
Spin-O-Rama #99 - Csúcson a Tampa!
Spin-O-Rama
Története során másodszor lett bajnok a Lightning! Kiveséztük a döntőt, Victor Hedman elképesztő teljesítményét, Stamkost és Coopert is. Ezek mellett szó esett Henrik Lundqvistről, az alapszakasz legjobbjairól, és az elmúlt napok cseréiről és szerződéshosszabbításairól is.
0
Spin-O-Rama #98 - Déli döntő jön északon!
Spin-O-Rama
Korábban sosem volt egyszerre finalista két ennyire délen fekvő csapat az NHL történetében, de nem csak emiatt lesz történelmi a soron következő finálé! Szót ejtettünk a jégen kívüli történésekről is, így beszéltünk a Pittsburghről, a Minnesotáról és a Montréalról is!
1
Spin-O-Rama #97 - A finnek meghódítják Dallast?
Spin-O-Rama
A keleti csapatok is megérkeztek az albertai buborékba, és el is kezdődtek a konferenciadöntők. Az első meccsek mellett beszéltünk a második kör lezárásáról is :)
1
Spin-O-Rama #96 - Bezárult a Boston bajnoki ablaka
Spin-O-Rama
Elcserélték Kasperi Kapanent és Jake Allent is. Todd Reirden Pittsburghben vállalt munkát. Keményen megbüntették az Arizonát. Ezek mellett kielemeztük a második kört is :)
2
Spin-O-Rama #95 - Hátba szúrták Fleuryt?
Spin-O-Rama
A mai adásunkban kiveséztük az első kört, Tuukka Raskot, és hogy mi várható a második fordulóban. Kirúgták Reirdent Washingtonból, és kapushelyzet Vegasban. Az ominózus Martinook ordítás pedig itt található: #
0
Spin-O-Rama #94 - A Toronto olyan mint a Ferrari?
Spin-O-Rama
Rengeteg minden történt az első héten, legnagyobb örömünkre. Megbeszéltük mi történt a kvalifikációban, mennyire utaztak a csoportkörben a csapatok. Mi van a Torontoval? Valamint hogy mi a helyzet Lafreniére körül. Végül pedig tippjátékra hívunk titeket!
0
Spin-O-Rama #93 - Indul a csillagozott* rájátszás!
Spin-O-Rama
Rengeteg dologról beszéltünk ezúttal, hiszen számos játékos úgy döntött nem vesz részt a playoffban. John Chayka simán ott hagyta az Arizonát. Megvannak a jelöltek az alapszakasz díjaira. A legfontosabb pedig: indul a harc a Stanley kupáért!
4
Spin-O-Rama #92 - Bettmant dicsérjük
Spin-O-Rama
Augusztus elsején indul újra a bajnokság a rájátszással! Ennek körülményeit veséztük ki, illetve kitértünk arra, hogy Bettmann miért érdemel nagy pacsit!
1
Spin-O-Rama #91 - Draftlottó, Buffalo és a PR
Spin-O-Rama
Legújabb adásunkban sok témát érintettünk, a Buffalotól kezdve a Hall of Fame beválasztásokon keresztül, a Covid eseteken át, a központi városok kijelöléséig, na meg persze Lafreniere-ig :)
2
Spin-O-Rama #90 - Ottawában az 1/1 és az 1/2?
Spin-O-Rama
Augusztusban visszatér az NHL! Mi is visszatérünk egy bő fél órás adással, amiben az újraindulás körülményeit veséztük ki.
2
Spin-O-Rama #89 - NHL Észak-Dakotában?
Spin-O-Rama
A Fanfactory.hu megkeresése után belevágtunk a Karanténolvasmányok kampányba! Miniblogot indítottunk Vértes Nátánnal, tőle is kérdezhettek! 25 évesen elhunyt Colby Cave. Elérhetőek lettünk a Spotifyon is!
4
Spin-O-Rama #88 - Hogy veszíts el egy csapatot kétszer: Atlanta
Spin-O-Rama
Találtunk egy várost, amelyiknek kétszer is volt NHL csapata, mind a kétszer el is veszítette azt. A 70-es években a Flames, a 2000-es években a Thrashers szerepelt Atlantában, majd távozott a városból, mi pedig megvizsgáltuk az okokat.
5
Spin-O-Rama #87 - Fuckorona
Spin-O-Rama
Sajnos nem lehetett más a középpontban, mint a koronavírus, viszont beszéltünk Ovechkin mérföldkövéről, David Ayresről, és néhány fontos cseréről is!
3
Spin-O-Rama #86 - Így állunk a cserestop előtt!
Hungarian NHL Podcast
Stadium Series, Kassian taplósága, Boudreau kirúgása, a Tampa franchise rekordja és még megannyi dolog az új podcastben!
3
Spin-O-Rama #85 - Albertában keményedik a helyzet, Ovechkin bombaformában!
Hungarian NHL Podcast
Albertában kezd minden meccsnek playoff szaga lenni, nem csoda, hisz nagy a versenyfutás a kiadó helyekért! A csendes-óceáni csoportban vannak szép egyéni teljesítmények, és sajnálatos sérülések is. Ovechkin pedig ismét bombaformában!
2
Spin-O-Rama #84 - Winter Classic + aktualitások
Hungarian NHL Podcast
Legújabb podcastünkben a Winter Classicról és pár aktualitásról beszéltünk, Peter Laviolette menesztése kapcsán szóba került Seattle is!
1
Spin-O-Rama #83 - Taylor Hallal a kupáért? +Edzőhullás
Hungarian NHL Podcast
Boldog karácsonyt kívánunk minden kedves hallgatónknak! Mi lesz a kirúgott edzőkkel, és csapataikkal? Mire mehet Taylor Hallal az Arizona? Kell még valakinek Ilya Kovalchuk?
0
Spin-O-Rama #82 - Babcock vitte el a balhét
Hungarian NHL Podcast
Mike Babcockról megvált a Toronto Maple Leafs. Az okokról, a megoldási lehetőségekről beszélgettünk, valamint érintettük az Islanders szériáját, és a nyugati kavarodást is.
1
Spin-O-Rama #81 - Utólag mindenki okosabb: az évtized újoncbőrzéit értékeltük
Hungarian NHL Podcast
Legújabb podcastünkben az NHL aktualitásairól beszéltünk egy picit a fő téma mellett, ami az elmúlt évtized draftjainak vizsgálata volt. Szó esett a bustokról, a nagy alsó körös húzásokról, valamint pár olyan játékosról, akik valamilyen formában köthetőek a magyar jégkoronghoz.
1
Spin-O-Rama #80 - Meglepetésekkel indult az NHL
Hungarian NHL Podcast
Javában folyik az NHL, így az első pár hét történéseit foglaltuk össze. Sok meglepetéscsapat van, akiktől nem vártunk ilyen jó szereplést, vagy éppen ellenkezőleg: jó kezdést vártunk tőlük, mégis tabella alján kullognak.
2
Spin-O-Rama #79 - NHL szezON: nyugat, aktualitások, fantasy
Hungarian NHL Podcast
Az előző héten a keleti konferencia erőviszonyairól beszélgettünk, most megérkezett a párja, a nyugati koferenciáról szóló podcastünk. Ezen kívül beszélgettünk pár aktualitásról és kitekintettünk a házi fantasy bajnokságunkra is.
0
Spin-O-Rama #78 - NHL szezON: RFA-k, kelet
Hungarian NHL Podcast
Egy héten belül indul az NHL, mi pedig a fiatalok szerződéshosszabítási huzavonájáról, illetve a keleti konferencia erőviszonyairól beszélgettünk.
1
Spin-O-Rama #77 - Folyamatosan újat hoz a GM munka - Vendégünk Szélig Viktor
Hungarian NHL Podcast
Az új szezont egy nagyon érdekes interjúval nyitjuk meg. Szélig Viktorral beszélgettünk a GM munka rejtelmeiről, a fehérvári tapasztalatokról, illetve az NHL-ben zajló folyamatokról.
8
Spin-O-Rama #76 - A Jackets bukta a legnagyobbat
Hungarian NHL Podcast
Mi is akkor az offer sheet? Ki nyert, ki veszített eddig az igazolásoknál? Ezekről beszélgettünk minden csapatot megvizsgálva a legújabb podcastünkben!
1
Spin-O-Rama #75 - Így lett bajnok a St. Louis!
Hungarian NHL Podcast
A pokol bugyrából állt fel a Blues, és nyerte meg története első Stanley kupáját! A döntőről, az ehhez vezető útról beszéltünk, valamint összefoglaltuk a szezont, és virtuálisan kiosztottuk az alapszakasz legjobbjainak járó díjakat!
2
Spin-O-Rama #74 - Deja vu?
Hungarian NHL Podcast
1970 után ismét a Boston és a St. Louis csap össze a Stanley kupa döntőjében! Az egy teljesen más éra volt, most pedig sokkal közelebb lehetnek egymáshoz. Na de ki emeli magasba a trófeát?
1
Spin-O-Rama #73 - Már megint a zebrák..
Hungarian NHL Podcast
Megint döntően befolyásolnak a sporik, ami már kabaré. Sima Bruins továbbjutás, Lindell hosszabbítása, és tiniverseny a vb-n, ezek a mai témáink ;)
0
Spin-O-Rama #72 - Mit kell lefújni, és mit nem?
Hungarian NHL Podcast
Lesen volt-e Landeskog? Miért nem lett túl sok ember emiatt? Erről és még rengeteg dologról beszéltünk a podcastben, valamint arról, hogy mit adhat Datsyuk érkezése a Detroit számára.
2
Spin-O-Rama #71 - Second Chance Bracket
Hungarian NHL Podcast
Micsoda első körön vagyunk túl! Ráadásul ez még csak az első kör volt! Beharangoztuk a másodikat is, valamint kicsit beszéltünk Yzerman detroiti visszatéréséről, és a draftlottó nyerteseiről! Toljátok a második esélyt a bracket challenge-ben? :D
2
Spin-O-Rama #70 - Jordan Eberle egy [email protected] kuplung!
Hungarian NHL Podcast
Gyorsan átbeszéltük, hogy mi történt az NHL playoffjának első másfél hetében! Minden párharcba belementünk kicsit, és elmondtuk a meglátásokat! És nektek hogy áll a bracket? :D
3
Spin-O-Rama #69 - Kezdődik a harc a Stanley kupáért!
Hungarian NHL Podcast
Nem is térhettünk volna vissza mással, mint az NHL rájátszásával, ahol a playoff párharcok előtt kicsit az alapszakasz végén lévő dolgokkal is foglalkoztunk. Játsszatok velünk idén is a Bracket Challengeben! Spin-O-Rama podcast liga néven megtaláltok minket, a jelszó: Spin2019
1
Spin-O-Rama #68 - All in, de lesz-e egyáltalán playoff?
Hungarian NHL Podcast
Megcsúszva, de megérkezett a legújabb podcastünk, ahol az NHL trade deadline-t veséztük ki egész alaposan, valamint pár aktualitás is szóba került.
2
Spin-O-Rama #67 - A Leafs sémát már láttuk máshol
Hungarian NHL Podcast
Legújabb epizódunkban Auston Matthews szerződésével, a nyugati versenyfutással, és az eddig lezajlott fontosabb csereberékkel foglalkoztunk :)
2
Spin-O-Rama #66 - Szűk körbetekintő a bajnokságok közepén
Hungarian NHL Podcast
Néhány dolgot érintünk a magyar jégkorongból is! A legújabb epizódban az Erste Liga pillanatnyi helyzetéről, az EBEL-ről, az Extraligáról és a válogatottról ejtettünk néhány szót :) Fotó: Soós Attila/Fehérvár AV19
1
Spin-O-Rama #65 - Vizsgáztunk, diplomáztunk, visszatértünk!
Hungarian NHL Podcast
Az elmúlt hónapok az egyetemi tanulmányainkkal voltak tele, noha a hoki világát követtük, most podcast formában is jelentkezünk! Átbeszéltük az NHL elmúlt időszakának legfontosabb történéseit, a ligát érintő dolgokat.
1
Spin-O-Rama #64 - Ez történt eddig a klubhokiban +Mi ez a logó?
Hungarian NHL Podcast
Úgy volt, hogy csak a klubcsapatokról beszélünk, aztán az MJSZ közbeszólt. Hát de komolyan, mi az istenverése ez a logó? Fotó: Szepesi Boglárka/deac.hu
0
Spin-O-Rama #63 - Túlértékelt és alulértékelt játékosok +szezonkezdés
Hungarian NHL Podcast
Legújabb részünkben beszéltünk a szezonkezdetről, illetve hoztunk pár játékost, akiket szerintünk túl sokra vagy túl kevésre tartanak!
0
Spin-O-Rama #62 - Indul az NHL! 4. rész - Pacific csoport
Hungarian NHL Podcast
Kicsit késve, de megérkezett az utolsó beharangozónk is!
0
Spin-O-Rama #61 - Indul az NHL! 3. rész - Central csoport
Hungarian NHL Podcast
Megérkezett a harmadik beharangozónk a holnap induló szezonra! Nem sokára érkezik az utolsó is, és indul vele a bajnokság! ;)
0
Spin-O-Rama #60 - Indul az NHL! 2. rész - Metropolitan csoport
Hungarian NHL Podcast
Szezonbeharangozó podcastsorozatunk második része! Hétvégén jön majd nyugat! ;)
0
Spin-O-Rama #59 - Indul az NHL! 1. rész - Atlantic csoport
Hungarian NHL Podcast
Idén is négy részre bontjuk az NHL-es beharangozónkat, kezdjük rögtön az Atlanti csoporttal!
0
Spin-O-Rama #58 - Indul a magyar hokiszezon!
Hungarian NHL Podcast
Beindul a bajnokság, mi pedig röviden átvettük mi történt a nyáron a csapatokkal, megpróbáltunk tippelni a helyezésekre!
0
Spin-O-Rama #57 - Draft, igazolások, Tavares!
Hungarian NHL Podcast
Nem éppen rövid kis adásunkban átbeszéltünk minden lényegeset, ami a bajnoki döntő lezárása óta történt. NHL díjátadó, draft és igazolások!
0
Spin-O-Rama #56 - Csúcson Ovechkin és a Washington!
Hungarian NHL Podcast
A Washington Capitals és Alex Ovechkin csúcsra éréséről beszéltünk fél órában. Legközelebb a draftról és az alapszakasz díjakról jelentkezünk.
0
Spin-O-Rama #55 - A Washington először, vagy a Vegas először?
Hungarian NHL Podcast
Kész csoda, hogy időben sikerült megcsinálnunk ezt a részt, és jön a hokiszezon legjobb része a Stanley kupa döntője! Történelmi pillanat lesz, bármelyik csapat emeli majd magasba a kupát, hiszen első sikerükért hajtanak! Kelet nyugat ellen, azaz Washington kontra Las Vegas!
0
Spin-O-Rama #54 - Melyik nagy sztori folytatódik az NHL-ben?
Hungarian NHL Podcast
Nagy elnézések a késésért, végül sikerült a konferenciadöntőkről is összehoznunk egy podcastet, és kibeszéltük a második kör legfontosabb dolgait is.
0
Spin-O-Rama #53 - A második körre kanyarodva +Flames edzőváltás
Hungarian NHL Podcast
A jégkorong vb miatti szűkös időbeosztásból kifolyólag már lejátszottak két meccset a második körből, de azért megbeszéltük mi történt az első fordulóban, valamint pár percet szántunk a Calgary edzőcseréjére is!
0
Spin-O-Rama #52 - Indul a rájátszás az NHL-ben!
Hungarian NHL Podcast
Indul a legjobb bajnokság legérdekesebb része, az NHL rájátszása! Idén abszolút kiszámíthatatlan a kimenetel, és óriási izgalmak várhatóak. Ti kiket vártok a végső győztesnek?
3
Spin-O-Rama #51 - Bajnok a MAC!
Hungarian NHL Podcast
Kibeszéltük az Erste Liga döntőjét mind a csapatok, mind az egyéni teljesítmények szintjén! A bajnokság végeztével a tippjátékunk is lezárult, köszönjük, hogy velünk játszottatok!
2
Spin-O-Rama #50 - Jön a döntő az Erste Ligában!
Hungarian NHL Podcast
Zsinórban harmadik alkalommal vívja a bajnoki döntőt a két együttes, ennek kapcsán próbáltunk esélyeket latolgatni, és gyorsan beszéltünk az elődöntőkről is!
0
Spin-O-Rama #49 - Jönnek az elődöntők!
Hungarian NHL Podcast
Átbeszéltük mi történt a negyeddöntőkben, valamint megpróbáltunk tippelni az elődöntőkre is! A tippjátékunk lezárult, köszönjük, hogy velünk játszottatok, a győztest pedig a rájátszás után fogjuk kihirdetni ;)
0
Spin-O-Rama #48 - Szokásos őrület a trade deadline keretében
Hungarian NHL Podcast
Ahogy az a cserestop előtt lenni szokott, felborult a piac, nagy értékek cseréltek gazdát, draft jogok jöttek-mentek, a játékosok költöztek. Ezen események legjelentősebb pillanatait foglaltuk össze, beszéltük ki.
1
Spin-O-Rama #47 - Jöjjön a rájátszás! +Alapszakasz legjobbjai
Hungarian NHL Podcast
Megvolt az ellenfélválasztás, így próbáltuk megjósolni, hogy vajon mire lehet számítani a rájátszás első fordulójában! Az adás végén szubjektíven kiosztottuk az alapszakasz legjobbjainak járó díjakat!
0
Spin-O-Rama #46 - Minden a Visegrád Kupáról
Hungarian NHL Podcast
Tegnap beszélgettünk az első ízben megrendezett Visegrád Kupáról, a Miskolc bravúros szerepléséről, valamint az egész tornáról.
1
Spin-O-Rama #45 - Amerikai rivalizálások - NHL rivalizálások 3. rész
Hungarian NHL Podcast
Legújabb podcastünkből kiderül ki volt az első csapat, aki pályaelőny nélkül nyert Stanley kupát, vagy ki volt az, aki egy vesztes párharc után szétvert egy komplett öltözőt!
0
Spin-O-Rama #44 - Original Six párharcok - NHL rivalizálások 2. rész
Hungarian NHL Podcast
Második részünkben a két leghíresebb és legjelentősebb Original Six párharcról beszéltünk!
1
Spin-O-Rama #43 - Belendülők és visszaesők az NHL-ben
Hungarian NHL Podcast
Még a két ünnep között beszélgettünk az NHL-ről, sajnos az utómunka elhúzódott, ezért csak most kerül ki az adás. Azóta annyi történt, hogy a Colorado összekapta magát, az Islanders védelme pedig széteső félbe került.
0
Spin-O-Rama #42 - December a magyar klubcsapatoknál
Hungarian NHL Podcast
Beszéltünk pár percben az átalakulóban lévő Volánról, illetve az Erste Ligában történtekről. Elöljáróban nagy fordulatot nem várunk, de a felsőházért nagy csata lesz!
0
Spin-O-Rama #41 - Kanadai rivalizálások - NHL rivalizálások 1. rész
Hungarian NHL Podcast
A már rengeteget ígért NHL-es rivalizálások sorozatunk első része végre megérkezett! Első körben a kanadai csapatokat néztük meg, és felbújtuk a történelmet!
1
Spin-O-Rama #40 - Válogatott torna +Visegrád Kupa
Hungarian NHL Podcast
A szerdai leülésünkkor megnéztük mi történt a válogatott tornán, és a keddi Visegrád Kupa odavágóin.
0
Spin-O-Rama #39 - NHL 1 Hónap Után
Hungarian NHL Podcast
A Duchene trade előtt beszéltünk az NHL történéseiről, megnéztük kik kezdtek jól és rosszul, valamint kik fordíthatnak a formájukon.
1
Spin-O-Rama #38 - Visegrád Kupa után, EL és EBEL helyzetjelentés
Hungarian NHL Podcast
A Visegrád Kupa negyeddöntői után összeültünk, hogy átbeszéljük mi történt, hol tartanak az Erste Ligás csapatok, és mi lehet a Volánnal az EBEL-ben! Emellett picit az igazolások is szóba kerültek :)
0
Spin-O-Rama #37 - NHL beharangozó 4. rész: Pacific
Hungarian NHL Podcast
Is it October yet? YES! Szezonbeharangozónk utolsó része, benne minden a Csendes-óceán partvidékéről, és a végén a bajnokot is megtippeltük ;) Legközelebb EBEL-Erste Liga adás várható, maradjatok velünk :)
0
bla bla