Ha regisztrálsz, akkor további extra funkciókhoz juthatsz hozzá...

Hónap: 2012/8

jan. feb. már. ápr. máj. jún. júl. aug. szep. okt. nov. dec.
2021 - -
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009 -
2008
2007
2006 - - -
2005 - - -
2004 - - -
Podcast 69
Gamer365.hu
2012. augusztus: Gamescom
0
Hármas könyvelés #59
Gabriella Kiss, Ádám Szedlák, Balázs Fejes
   #Literature  #Arts 
Megállapodás született az amerikai könyvkiadós perben, Ablak-zsiráf, várható új könyvek, vásárolt könyvértékelések. Könyvek: SFMag antológia, A betörő, akit temetni veszélyes, Végtelen vonal, Winter Journal, The Dead Do Not Improve, Batman: Knightfall.
0
1945
Ostrom és újjáépítés zeneszóval.
0
Rossz autók, jó váltók, szír nyaralók és egy kellemetlen telefonhívás
Totalcar
Önmaga paródiája lett a TEK sajtótájékoztatója, ellenben pazar az új Mazda, az emberarcú fideszest pedig kérdőre vontuk
69
BB.Rádió 2012-08-30
Drugs Bunny
Mindenféle versenyek, Jay Cutlerek meg Martinezek, testépítő dráma idiótával, Superbody meg ilyesmi, de Kevin Levrone legendákat is feszegetünk.
1
007: Akcióhősök újratöltve
Human Insect, Ujváry Béla, Varga Zsolt
   #TV-Film 
Visszatekintés: Játékból film: Uncharted Premier és repeta: Expendables 1-2. Régi hőseink még mindig jól zúznak. Egyéb: Punisher - Dirty Laundry Premier: To Rome with Love - Mit hoz nekünk idén Woody? Megtekintve: Ted - Az év vígjátéka hosszan is vicces. Ajánló: The Impostor Ajánló: The Man from Earth…
2
#2 Bánkuti Zsuzsi
Libor Anita, Varga Ferenc
   #Film 
A Filmklub podcast második adásának vendége Bánkuti Zsuzsi volt, aki tizenkét éven át ügyködött a Cirko-Gejzír mozi filmbeszerzőjeként, majd idén a világ második legnagyobb nemzetközi művészfilm-forgalmazó cégénél, a The Match Factorynél kezdett dolgozni. Megtudtuk, hogy a nézők teljesen elhülyültek,…
2
A kineziológia és a szex
Beszélgetés dr. János Péter kineziológussal.
2
Adrian Plass Egy kegyes kétbalkezes naplója
Cippo
hangjáték
0
gombapresszo_2012_08_24
gombapresszó
   #Comedy 
Mars, benépesítés, Mongólia, kutya
2
Hármas könyvelés #58
Gabriella Kiss, Ádám Szedlák, Balázs Fejes
   #Literature  #Arts 
Galaktika feketelistán, esszé a könyvek végéről, self-publishing átverések, véget ér a Cul de Sac, HVG áttekintés, top 10 könyv, amit a szülők a gyereknek adnának. Könyvek: Varázshegy, Vurt, The Dead Do Not Improve: A Novel.
0
Vian
Két realista novella, az abszurd mesterétől, nem teljesen függetlenül az 1944-es évtől.
0
#1 Pálfi György
Mesterházy Lili, Varga Ferenc
   #Film 
Pálfi Györggyel, a Hukkle, a Taxidermia és a Final Cut rendezőjével beszélgettünk arról az izgalmas kilenc napról, amikor nyár elején a 15. Shanghaji Filmfesztiválon zsűrizett, többek között Heather Grahammel.
5
Ha ütközik a SUV
Totalcar
Egy sajnálatos baleset és következményei avagy elterjedt tévhitek a töréstesztekről.
68
006: A mackó, a panda, a nagyhal és a kiskutya
Human Insect, Ujváry Béla, Varga Zsolt
   #TV-Film 
Premier: Ted - 5 percen túl is tud vicces/érdekes lenni? Francia és magyar filmek a heti 2 premier tükrében, trailergyártás Megtekintve: Total Recall - Totál felesleges, de legalább szép. IMDb250: Big Fish - Tim Burton tud értékes filmet is rendezni Film játékból, filmből játék - Próbálkozások és kilátások…
1
A kanapészörfös
Szalay Daniel www.vipcast.hu
Nyelvtanulás, új emberek, új kultúrák megismerése, ingyenes szállás a világ szinte bármely pontján. Ez a kanapészörfölés, vagyis couchsurfing. A képen látható Molnár Rita rendezvényszervező. És kanapészörfös. No és nem mellesleg a magyar Couchsurfing blog bloggere. Otthonában időnként a világ legkülönfélébb…
0
Karácsony Benő Novella a tatáról
Cippo
hangjáték
0
X01: Rendezői változat 001-005
Human Insect, Ujváry Béla, Varga Zsolt
   #TV-Film 
Indiana Jones: Volt-e jó is a Kristálykoponyában? Aaron Sorkin és a Newsroom sorozat Szinkron vagy sem? Félrefordított feliratok. Dark Knight Rises extra Hogyan nézünk filmet, avagy keressük-e a hibákat? Miért vannak a szarvashibák, ki és kinek készít filmet? Régi TV-s élmények. In the Heat of the Night…
2
Hármas könyvelés #57
Gabriella Kiss, Ádám Szedlák, Balázs Fejes
   #Literature  #Arts 
RIP Harry Harrison, eltűnt Rejtő, Hackett és a Portal Press, indie könykiadás, Gabi ekönyvolvasója. Könyvek: Unwritten, Íme a király, Perdido pályaudvar, végállomás, Új Forrás, The Scar, Sum: Forty Tales from the Afterlives. Vigyázat, vers a végén!
0
Viszlát Cougar, helló kajak, repülőgép
Totalcar
Talán egyszer kész lett volna, majd bizonyít másnak. Mi már csak csónakokról és repülőkről írunk. És a rendőri túlkapásokról.
62
005: Az emlék más
Human Insect, Ujváry Béla, Varga Zsolt
   #TV-Film 
004 Visszatekintés. Megtekintve: Abraham Lincoln, a vámpírvadász. Látványos, de nem elég agyatlan? Repeta: Total Recall (1990) és Premier: Total Recall - Mi volt és mi várható? Durvaság és trágárság a filmekben. Hol a határ? IMDb250: In the Heat of the Night - vegyes érzelmekkel fogadva. Rasszizmus…
0
BB.Rádió 2012-08-13
Drugs Bunny
... a Muscle Beach- innen jelentkezünk! Jay Cutler, új bodys mozi, Arnold egyetemi tanár lesz stb. Hiperrövid, hallgasd megfele!
1
Mark Twain Megszelídítem a kerékpárt
Cippo
hangjáték
0
gombapresszo_2012_08_10
gombapresszó
   #Comedy 
Tibi jó, Tomi rossz, denevérek
3
gombapresszo_2012_07_27
gombapresszó
   #Comedy 
Tibi, Pisti, mulatós, kakadu, Olimpia
4
Alonso félheti Raikkönent
Sportgéza
   #Sports 
Remek formában a finn, meg is hívtuk egy kocsmázásra és a Csendes Fesztiválra. Bárki csatlakozhat, csak ne ismerjék fel a pilótát.
5
Alonso félheti Raikkönent
Sportgéza
   #Sports 
Remek formában a finn, meg is hívtuk egy kocsmázásra és a Csendes Fesztiválra. Bárki csatlakozhat, csak ne ismerjék fel a pilótát.
2
Hármas könyvelés #56
Gabriella Kiss, Ádám Szedlák, Balázs Fejes
   #Literature  #Arts 
Kútszéli stílus, szerző a Rukkolán, milyen, ha mások férkőznek a regényfolyamba, Massolit, 100 best teen novels. Könyvek: Csillagpor, Armada, Fehér tigris, Francia história, Jó városunk, Párizs, Csikóévek, The Internet - Rough Guide 2000, Az államtanácsos, Too High to Die: Meet the Meat Puppets.
0
Megkörnyékez minket a hatalom
Totalcar
Jött, látott és elmondta. Legális részeg bringázás, Porsche Cayenne és tolvaj a Mercedes gyárban
69
004: A pénteki vámpírvadásznő
Human Insect, Ujváry Béla, Varga Zsolt
   #TV-Film 
Premier: Abraham Lincoln, a vámpírvadász Vámpírok, zombik régen és most Premier: Magic Mike és Hope Springs - ki melyiket nézné? Megtekintve: Merida, a bátor - Az új Pixar? IMDb250 felzárkóztató: His Girl Friday - Van aminek 72 év sem árt meg Egyéb: Skyfall trailer
0
gombapresszo_2012_07_06
gombapresszó
   #Comedy 
San Diego-i jó emberünk
2
Égéstér extra egy perkupai medencéből
Totalcar
Szakértelem, évek bölcsessége valamint a doki mérnöki profizmusa szórakoztatta a IX. Belsőség-találkozó résztvevőit. Napsütés, medence, hűs röviditalok, minden a helyén volt.
51
Csak mazochistáknak
Totalcar
A Totalcar Szalonzenekar őrületes vernyákolása kellő mennyiségű bátorsággal és folyékony önbizalommal megtámogatva. Hosszú, nehéz percek, nyomokban zenével.
48
Kallós Zoltán Világszárnya – A vak király
Cippo
hangjáték
0
#16
Filmbarátok Podcast
   #Film 
Filmbarátok Podcast #16 Beszélgetnek: Zoly, Peti, freddyD Téma: -Sötét Lovag Felemelkedés (0:02:05) -Dobogó Kövek (0:38:59) -TimeScapes (1:02:26) -Életrevalók (1:11:15) -Trónok Harca (1:17:05) -Sötét Lovag: Felemelkedés [SPOILERES] (01:35:00) A megemlített lélegzetelállító NASA videó #
1
Hármas könyvelés #55
Gabriella Kiss, Ádám Szedlák, Balázs Fejes
   #Literature  #Arts 
Hírek: Tüskevár remake, közösségi kollaborációs ingyenmunka, új J.K. Rowling fordítása, fent a második HP a Pottermore-on, Jonah Lehrer-botrány, híres tetkók. Könyvek: Zoo City, Last Colony, Phonogram, Green Lantern Corps, Stalker film + Zona: A Book About a Film About a Journey to a Room, Snow Crash,…
0
A hálózat sapkájában
Sandra Bullock helyett a hadviselés legújabb frontjáról, a kibertérben zajló küzdelemről beszélgettünk és szokásunktól eltérően, hazai témákat is érintettünk. Tovább... [...] Bővebben!
0
TC-vel árkon-bokron át
Totalcar
Lerohadásra ítélt autókkal, lélekvesztő kisrobogókon szeljük át az országot, hogy utána lelkes, zajos és kissé egyensúlyzavaros embermasszaként hömpölyögjünk a távoli Borsodban, majd háborgunk kicsit az évenkénti vizsgáztatáson.
67
KundK A halozat sapkajaban
Konfliktus és Konspiráció
Sandra Bullock helyett a hadviselés legújabb frontjáról, a kibertérben zajló küzdelemről beszélgettünk és szokásunktól eltérően, hazai témákat is érintettünk.
1
gombapresszo_2012_06_29
gombapresszó
   #Comedy 
szódavíz, snorkel cipő, bűvész
3
gombapresszo_2012_06_22
gombapresszó
   #Comedy 
bankkártya, lítium, villámcsapás
5
bla bla